Jump to content

edgaras818

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Kauno r.

edgaras818 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Susidūrėm su labai panašia bėda kaip kolega, tik ant 1025. Žodžiu nesvarbu kuria kryptimi bejungiant kelia, žemyn neleidžia ir į jokia kita rankenėle jungiant nereaguoja vistiek tas pats. Gal teko susidurt, čia rimti dalykai ištikro, kai niekad neteko turėt su tokia sistema traktoriaus.
  2. edgaras818

    forumieciu amzius

    Sveiki gyvi man 22 metai, ukininkaujam su tetuku ir broliu. Dirbam labiau is idejos nes pakolkas tai yra idomus laiko praleidimas ir galimybe siek tiek uzsidirbti... siemet meginsim pasiekti simtuli ha, o ateities su z.u. asmeniskai as niesieju siuo metu, bet vistiek tai idomu man
  3. Na mano rajone yra visokių žmonių ir visokių nuomonių. Bet jeigu nuvykstu į miestą ir pasakau, kad esu iš rajono, gyvenu vienkiemy, tai dauguma pavydi... Bet kai pasakau, kad šeima užsiima ūkininkavimu, tai dauguma iškart nurašo, nes nesupranta nei koks ūkis nei ką. Bet čia liečia mano bendraamžius miestiečius, kurie dar nėra subrendę tai nuomonei, kad gyvenimas kaime yra gėris Nelabai issivaizduoju is kokiu rajonu jus esat visi, kad tokios nuomones apie ukininkus eina. As gyvenu netoli Kauno ir studijuoju mieste, bendrauju su miesto zmonemis ir dar niekad neteko issgirsti pasaipiu repliku ar dar kasko izeidziancio, del to jog esam ukininkai. Kaip tik daugeliui yra idomu kaip sekasi zmogui kaime ir panasiai. Gal taip ir yra nes tiesiog netenka bendraut su miesto padugnem kur butelius renka. Net ir su grupiokais miestieciais galima gerai pakalbet apie ukininkavima.
  4. Tokia problema galima lengvai isspresti :]D
  5. Maziau palankiu ukinikavimui vietuviu savininkai manau tikrai gali buti ramus netikiu, kad jas kas isvis pirks. O kur derlinga zeme, ten bus liudniau, bet tikrai uzteks jos visiem, juk neateis vokietis ir nesusirinks visu plotu. Norejom visi ES gavom, pasiemem paramas pinigu grazint nereikejo, bet vat uztai zemele galesim atiduot. O jei ka eisim visi i Rusija ukininkaut, vat ten tai plociukai ir uzsieniecius su mielu noru priima ir zemes zymiai geresnes nei LT.
  6. Na taip tema senai buvo gvildenta, bet kai kurie forumieciai tikrai nustebino, parode kad yra tikri lietuviai. Labai puiku kad zmogus su tokiu dideliu optimizmu ziuri i zemes darbus ir net nesirose begt i anglus bliudu plaut. Kad tik daugiau tokiu atsirastu smulkesniu ukininku ir pasidarytu konkurentai stambiems ukiams, kurie darosi magnatai ir daugiausiai verkia kad yra bloga "chebra gal tik nereik tu asaru" but blogai nebutu naujausiu masinu, namu, ir traktoriu... Zergai jei turi gelezinius nervus ir daug uzsispyrimo siekti tikslo, tai beabejo bandyk ir visai cia nekreipk ka jie paisto.. Aisku pradze bus sunki bet su laiku ateis patirtis ir prasimusi sioj rinkoj. Sekmes.
  7. bet viskas buvo tvarkoj, padirbo kokia 15min ir padidejo mazdaug 1,5cm tai sakau gerai turi jau cia begti pro kaskur jog tiek padidejo per trumpa laika. O tu atskiri ko pribėgo - dyzelio, ar antifrizo? O gal prisnigo? Na jeigu komentatoriai smelio dezutes lygio, tai savo komentarus sau ir pasilikit tada. Tikrai ne antifryzo, pribego.
  8. bet viskas buvo tvarkoj, padirbo kokia 15min ir padidejo mazdaug 1,5cm tai sakau gerai turi jau cia begti pro kaskur jog tiek padidejo per trumpa laika.
  9. Viskas buvo tvarkoje, bet per salti uzkurem ir poto pamatem, kad Karteryje padidejas alyvos lygis, biski kuro pompa kiaura gal delto sakau taip darosi. Kolegos gal kokiu minciu turit del ko taip gali but.
  10. sveiki, noriu pirkti fendt 818 turboshift deveta. Ir gal galetumet pliusus/minusus pasakyt tokio traktoriaus jei kaskam teko susidurt su tokiu ar panasiu.
×
×
  • Create New...