Jump to content

Case maxxum 115 AG


Recommended Posts

pridet dar 10 ag, priekine pakaba, amortizuojanti tilta, galine kuo galingesne pakaba, galingas hidraulo siurblys kad butu, obodus vientisus, kabinos amortizacija, multikontroleri, pneumo stabzius priekabai, visus imanomus kablius padargam ir dar gali isobus del atsargos pasimt :D (cia tik mano nuomone kuri nebutinai turi sutapti su jusu)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Mums uztenka pilnai 115 AG todel nemanau jog daugiau kaip ir reiktu deti :) Tai vienu zodziu detis viska ka tik galima ? :)Ar nebus perdaug apkrautas traktorius poto ?

jai neturi kur pinigu deti tai dekis viską ir imk ne 115 o 140 mc :D bet ar tau to reikia ? pagalvok gal geriau vieną kitą arklį damesti negali žinoti kas bus ateiti.

pradzei parašyk kokios komplektacijos išsirinkai o paskui galima bus diskutuoti ko reikia ko nereikia.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Niekas geriau nezinos uz pati, ko konkreciai reikia, ko is jo reikalausi. As galiu siulyt det hidraulinius priekabu stabdzius, paruosima GPS vairavimui, ptv, sildomas sotas ir t.t kai kitam jie visiskai nereikalingi. Dazniausiai gamintojo puslapyje rasoma kas yra standarte, ka galima papildomai komplektuotis. Siulau susest su pardaveju, pasidomet komplektacija, kainomis ir atsirinkt ko reikia. Is mano puses siulymas, nors ir smulkmena, posukio rankenele su atmetimu :) Sekmes renkantis

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...