Jump to content

srutu lagunos


constant

Recommended Posts

sveiki! pavasary planuojame statyti laguna, bet yra daug neaiskumu, visu pirma koks varijantas yra pigiausiais? ar tai iskasta duobe su geomembrana (ar kaip tiksliau vadinasi) ar betonavimas. dar buvo tokia ideja pasistatyti is pamatiniu bloku ar kitokiu bloku, tik ar nebus problemu su gamtosauga ir kokiais dokumentais? lagunos reikia apie 900kubu, kokia jos kaina mazdaug gautusi?ka patartumet? is anksto dekui

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Jo bet pasakojo vienas kad paskui is tokio tvarto galvijus vos ne su kranu reikejo kelti lauk nes jie vos ne iki pilvo mesle sedejo. O is kitu variantu Skreperiai, Transporteriai kaip sitie kurie geriau ir pigiau butu ir dar gal kas zinot ju kainas nes niekur ju neraso ? :)

jei kreiksi tai nereikes krano :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

na tokia is bloku surenkama kainuotu man apie 65000 lt ir nepaliko man jos jokio yspudzio, monolitines tikrai butu geriau, is bloku buvo mintis statyti tik va is pamatiniu bloku arba silosiniu, is pamatiniu kaina kazkur iseitu apie 40000 lt, duobe su plevele giminaiciui katik padare 1200 kubu tai uz 22000 lt , manau labai pigiai

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Patogiausia, patikimiausia tai monolitas. Jei žadi daryti lagūną, tai paskaičiuok kokį prūdą turėsi išsikasti, grubiai jei 2,5 m gylio tai 500 kv.m. Ar tau tokio reikia? Didelis plotas, didelis amoniako garavimas. Pasiskūs kas nors mokėsi baudas. :)

Ar išsprendei jau kaip maišysi, pirksi propelerį. Tad įvertink jo kainą, traktoriaus ir operatoriaus darbą.

Taip pat reikia įvertinti einantį drenažą, gal reikės keisti trąsą. Įvertink kur slūgso gruntiniai vandenys, gal labai žema vieta pas tave.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...