Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Jeigu laikysi patalpoje ,nusipirk 4-5 konteinerius,kuro užpylimo siurbliuką(yra komplekte su skaitikliu ,žarnom ir pistoletu -kaina apie 500Lt)-minimalios išlaidos ir labai patogu naudoti.Sėkmės :)

Paskelbta
Jeigu laikysi patalpoje ,nusipirk 4-5 konteinerius,kuro užpylimo siurbliuką(yra komplekte su skaitikliu ,žarnom ir pistoletu -kaina apie 500Lt)-minimalios išlaidos ir labai patogu naudoti.Sėkmės :)

o ka apie tuos 4-5 konteinius VMI sako? jie atrodo neregistruojami... :icon-rolleyes:

• po 2 mėnesių...
Paskelbta
kuro užpylimo siurbliuką(yra komplekte su skaitikliu ,žarnom ir pistoletu -kaina apie 500Lt)-minimalios išlaidos ir labai patogu naudoti.Sėkmės :)

kas turite ta komplekta uz 500lt,gal galit pasakyt kiek L i min istraukia?

reikalingas siurblys kad pats paimtu ir but gerai kuo greiciau pumpuotu,kas ka pasiulytumet,

dekui

Paskelbta

nezinau mintinai taciau normaliai ir kazi ar ne greiciau negu kolonelej.Tikrai geras daiktas.Kam reikia skaitliuko, galima prikonstruot nuo karsto vandens.Istraukia irgi gerai, esu siurbes is 2m gylio

• po 2 mėnesių...
Paskelbta
kuro užpylimo siurbliuką(yra komplekte su skaitikliu ,žarnom ir pistoletu -kaina apie 500Lt)-minimalios išlaidos ir labai patogu naudoti.Sėkmės :)

reikalingas siurblys kad pats paimtu ir but gerai kuo greiciau pumpuotu,kas ka pasiulytumet,

dekui

kur pirkote ta komplekta??

gal nuoroda galima ar kontaktus?

Paskelbta

dekui

kur pirkote ta komplekta??

gal nuoroda galima ar kontaktus?

uab lemdesta

• po 3 savaičių...
Paskelbta
Ne atsireguliuoja, rodo daugiau nei ipili :icon-evil:

tikejais uz tokia kaina gera daigta gaut, mokek bent 2 tukst. tada kita kalba.

beja pas mane ir tokia. ~1 proc daugiau rodo..

nezinau turiu ir patenkintas kokybe :) o kad ir paklaidele šiokia tokia yra tai ne matau didelės problemos :)

Paskelbta
Gal kas turi tokią kolonėlę ir žino kaip reguliuot kad tiksliai litrus rodytų, nes dabar rodo kiek daugiau nei ipila, man tai neblogai ale vis tiek :D[/quote

Kur tokia kolonele galima isigyti? Kokia mazdaug kaina? :)

Paskelbta
Gal kas turi tokią kolonėlę ir žino kaip reguliuot kad tiksliai litrus rodytų, nes dabar rodo kiek daugiau nei ipila, man tai neblogai ale vis tiek :D[/quote

Kur tokia kolonele galima isigyti? Kokia mazdaug kaina?

Paskelbta

Man svarbu buvo pistoletas ir automatinis išsijungimas, bet kartais koks draugas užsinori dyzelio, tai pagal skaitliuką būtų patogu ipilt :D Aš tai iš skelbiu pirkau, Kaune, 350lt. mokėjau. Mačiau specagroj Panevėžį yra, bet kainos neklausiau.

Paskelbta
Man svarbu buvo pistoletas ir automatinis išsijungimas, bet kartais koks draugas užsinori dyzelio, tai pagal skaitliuką būtų patogu ipilt :D Aš tai iš skelbiu pirkau, Kaune, 350lt. mokėjau. Mačiau specagroj Panevėžį yra, bet kainos neklausiau.

nu tai leisk į kokią 5litrų talpą, ir sužinosi ant kiek meluoja skaitliukas :)

• po 3 metų...
Paskelbta

Gal kas naudojete kuro siurbliukus kur nuo 12 voltu veikia,  jie lyg yra dvieju rušiu, vienus tiesiai i kura galima ileist kiti per šlanga traukia, idomu kurie geriau veikia, kurie greičiau pumpuoja, koki patartumėt isigyt, bus naudojamas i kombaina užpylt kura laukuose, gal dar kitokiu minčiu pasiūlisit.

Paskelbta

Gal kas naudojete kuro siurbliukus kur nuo 12 voltu veikia,  jie lyg yra dvieju rušiu, vienus tiesiai i kura galima ileist kiti per šlanga traukia, idomu kurie geriau veikia, kurie greičiau pumpuoja, koki patartumėt isigyt, bus naudojamas i kombaina užpylt kura laukuose, gal dar kitokiu minčiu pasiūlisit.

Panardinami yra silpnesni. Pats turiu nepanardinamą tai našumas 35l/min. Pirkau prieš metus gariūnuose už 120lt davė ir garantiją viską. Su nepanardinamu mažiau baimės kad užkiš nes ant paėmimo šlangos dedasi metalinis stambių nešvarumų filtras.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...