Jump to content

Išmokos 2014-2020


Jaras

Recommended Posts

Istrauka is NMA puslapio "Išmokų už deklaruotus plotus avansai buvo mokami nuo spalio 16 d. iki lapkričio 30 d. Paramos lėšos pasiekė 94 proc. pareiškėjų.".   Pradedu galvoti kad tuos likusius 6 procentus as visus pazystu. :D   Nei juoktis nei verkti. Is 10 ukininku su kuriais pastoviai tarpusavyje bendraujam,tai avansa gave 2.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Na, kaip dauguma laukiu ir pats pinigeliu, tad nuo pat spalio 16 stebiu situacija savo paraiskos, pirma diena meta lentele su tokia info, kad: nuo spalio 16 iki 31 avansine ismoka nebus skaiciuojama. Na nebus tai nebus. po keliu dienu jau pasikeite uzrasas, raso, kad jau iki lapkricio 30d nebus skaiciuojama ir pridejo neatitikima 1 lauko del dvigubo deklaravimo, pasiemiau nuomos sutarti ir nuruksu i seniunija mat ir is seniunijos reikia pazymos, seniunijos darbuotoja zegnojasi sako visiem cia tie neatitikimai ir siust nereikia, tiesa sar verta paminet, kad kelios dienos pries vaziuojant i seniunija neatitikimas del dvigubo deklaravimo dingo, kadangi vistiek prasiau parasyti ta pazyma darbuotoja prie manes skambina i nma diktuoja valdos koda musu rajona administruojanciam darbuotojui ir klausia reikia siust ar ne, atsakymas NEREIKiA. na nereikia tai nereikia gryztu ir atsisedu ant kelmelio ir toliau stebiu situacija. sulaukiam gruodzio 1 na sakau indomu ar pakeite uzrasa ar dar kas. prisijungiu, o pasikeitimai tokie : kad planuojama mokejimo data nuo sausio 4 iki balandzio 30. Na as zmogus paprastas, ant pinigu nemiegu, palauksiu TUOS PENKIS menesius, nepaspausi juk NMA... siandien zvilgteliu, jau ir tos lenteles neber, kur siulo laukt 5 men. o vietoi to kalnas neatitikimu su dvigubu deklaravimu, tik dabar nebe su 1 lauku o su keturiais, nors kasmet deklaruoju tom paciom ribom ir plotais. niekas nesikeicia...

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Tingiu tiek daug ir chronologiskai rasyti kiek performance......bet situacija daugiau nei analogiska.

Pats tvarkau sau bei dar keliems ukininkams deklaracijas. Pasitvirtina seniunijose,as tik sukeldineju is gps'o pamatuotu lauku duomenis ir pan.  Pas visus pastoviai kazkokios orines klaidos,besikeiciancios kas kelios savaites....."bloku virsdeklaravimai,ir ne arais,o hektarais(skia patys NMA po deklaravimo uzbaigimo persipiesia blokus), dvigubos deklaracijos,o prisijungus prie sistemos nerodo jokio dvigubo nei per metra;.....  Na graziai grazu. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Prieš savaitę pagrindinę jau iki galo gavau, šiandien už pirmus hektarus pabaigė atsiskaityti. Šiuo metu įskaitant žalinimo avansą gaunasi 101€/ha. (jei turėčiau tik 30ha, būtų 128,07€/ha).

Žalinimo avanso davė ~24 eurus už ha, tai dar apie 20 turbūt liko, na ir už žirnius kaip suprantu dar po 83,47 duos? Ar ten už baltyminius į tuos 83 eurus įskaičiuota ir pagrindinė išmoka ar juos dar papildomai šalia pagrindinės duos?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...