Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

As vakar nuo triuses atskyriau menesio laiko triusiukus. Taip idomiai gavosi. Sudejau juos laikinai pas 2menesiu triusiukus (kol isvalysiu narva) o kai grazinau mamai jin ju neprisileido.Tai dabar 1 men . ir 2 men gyvena kartu :) bet juos net sunku atskirt, visi vienodo didumo :) ir tie mazieji net nugruda didziuosius, braunas per virsu, morka, buroka griauzia..

Paskelbta
O jus naudojat tas tokias korteles prie narvu, apie triusiu info? Gal galit parasyt, kokia eiles tvarka viska rasot? Kolkas rasiau tik i sasiuvini. Bet dabar mastau, kad visdelto auginsiu daugiau triuseliu, tai buciau dekinga, jei kas pagelbetu. :)

Aš turiu prisisegus tokias korteles, kur skirtos žmonėms segtis pvz per kokias konferencijas :)

Paskelbta
siandien,mano mazyliams menuo,kaip manot jei sukergciau patele,tai dar maitintu situos iki 1,5men ar jau neprisileistu? dar nebandziau veisti taip intensyviai :eusa-doh:

As taip kergiau pernai pateles. Triusiukus jos po kergimo prisileido ir maitino viskas atrode gerai tik forume yra rasyta jau apie tai ir skoma kad labai nuvargina patelias toks veisimas todel tokio budo atsisakiau :icon-wink:

Paskelbta
siandien,mano mazyliams menuo,kaip manot jei sukergciau patele,tai dar maitintu situos iki 1,5men ar jau neprisileistu? dar nebandziau veisti taip intensyviai :eusa-doh:

maitintu -

kergiu 16''ta diena

atskiriu 36''ta...

labai pasiteisino toks intervalas.

aisku darau isimciu, jei patele daug atsiveda ir gerai ismaitina, duodu pailseti...

Paskelbta
na augintojai kaip jum triuses vedasi ar turit mazuliuku

na ,kurios dar' nesiožiavo'-susikergė,tai atsivedė-na ir nieko,maitina ,auga kompanija-praeitais metais visos,kaip pamišusios-išmesdavo triušiukus iš lizdo ir neaugindavo,o šiuo momentu nekergiu -atostogos iki kovo mėn. :icon-rolleyes:

Paskelbta

turiu klausima del patalpu temperaturos. Ukiniame pastate kur laikomi triusiai palaikoma temperatura ~5-7 laipsniai. Vakar triuse atsivede triusiuku. Ar pakanka tokios patalpu silumos? Ar nenusals triusiukai?

Paskelbta

Oi, ir man taip buvo. Triušės pragraužė sienelę tas narvų ir viena pas kitą į svečius vaikščiojo. Tai mažyliai (3sav skirtumas) suimaišė. Draugiškai gyvena. Dabar jie nuo mamų atskirti, į šiltnamį suleidau. Dūksta kaip kačiukai :icon-smile:

Paskelbta
Oi, koks grožis :icon-smile: Gal turite parduot? Čia veislė kokia?

:icon-eek: apie ka cia?

Aš apie tuos margus triušius nuotraukoje. Tas su dryžiais man patiko. Norėčiau patino arba jaunimo

Tai Arlekinai, dazniau vadinami kaip Japonai.

Paskelbta

Tai Arlekinai, dazniau vadinami kaip Japonai.

Ačiū :D Šiandien parsivežiau 3 drugelių jauniklius (3mėn 2patelės ir patinėlis). Pagalvojau, neskubėsiu pirkt grynaveislių. Dabar turiu 20 ilgaausių :icon-smile:

Paskelbta

aciu visiems uz patarimus,taip ir padariau,ir net ant noradienio pataikiau,o patinas gavo i kaili uz delsima,aiskiai jam parode ko i svecius atejo. :eusa-whistle: bus po menesio seimos pagausejimo.

Paskelbta
Tai, lauksim po poros men. tavo skelbimo turgelyje. :)

o as laukiu Taves sveciuosna :icon-mrgreen:

kada uzsuksi, as arbatos geros nusipirkau, pavaisinciau ir paciupinet kailiuka duociau :eusa-think:

:eusa-dance: na kaip graziai jie cia flirtuoja

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...