Jump to content

Armandas

Nariai
  • Pranešimai

    82
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Apie Armandas

  • Gimtadienis 10/03/1994

Vartotojo informacija

  • Pomėgiai
    Žvejyba,sportas.

Miestas

  • Miestas
    Marijampolė

Armandas pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

1

Reputacija

  1. Gal kam nors yra tekę dirbti su kverneland skutiku tokiu http://m.autogidas.lt/lekstinis-skutikas-kverneland-32-m-22448466.html skutikas butų naudojamas pabiroms daiginti vilkciau su 95ag NH įdomi visų nuomonė apie šį skutiką.
  2. Armandas

    Triušių ligos

    Man kai buvo kirmeliu taip pat veterinarijoj nieko nepasiule,bet vienas triusininkas sake kad reikia pirkt kombikorma korio sudety yra ROBINIDINO (neatsimenu tikslaus pavadinimo buna kartais nelietuviskai parasytas sudetyje bet skamba panasiai) jis apsaugo nuo kirmeliu tai as kartais tokio kombikormo paduodu kaip profilaktikai ir kirmeliu mano triusiai nebeturi.
  3. New Holland TD5.85 kokie atsiliepimai apie si traktoriu gal kas esat isigije.Renkames is triju New holland Zetor ir Hattat visi apie 80-86AG Gal galit pasakyt ką rinktumetes ir ko ne. Ir aišku kodėl ?
  4. Armandas

    triusiu serimas

    Nežinau ką rašo literatūra bet aš praeitą vasarą triušius šėriau licerna ir nė vienas neišputo.
  5. Armandas

    Triušių auginimas

    Labas.As jau nededu 2 dienu skirtumu nors 2 triusiukai seip zek kad nesusaltu.Dedu tik tada kai buna tos pacios paros. surizikavau ir paskirsciau nes kita atvede 12 tai padariau po 7 vienam lizde pakolkas viskas gerai
  6. Armandas

    Triušių auginimas

    Sveiki.Pasakykit ar galima vienus triusiukus perdet i kita lizda jeigu tarp ju poros dienu skirtumas, viena patele atsivede du, kitos dvi dvieju dienu begi turi triusiuotis tai noreciau palygint triusiu sk lizduose kai kitos apsitriusiuos kaip manot ar bus gerai?
  7. Armandas

    TRIUŠIŲ NARVAI

    Pirkau marijampoles lytagroje bet mates as ju ir kitose su zemes ukiu susijusiose pardotuvese. REPULSE maciau atskirai tik nipeliu pirkt tai manau tau ne visu girdyklu reiktu o tik kitu nipeliu
  8. Armandas

    TRIUŠIŲ NARVAI

    taigi cia ardomas nipelis. atsuk ir isvalyk siuksles ir nekapses Aha laba diena nezinojau tarsi to paimkit naujus nusipirke ir isvalykit jiems siuksles pazesit kiek ten siuksliu pilna...Gi rasau kad net nauji kapsi kokios juose siuksles buna atsukes visus buvau ir neivienas nesusitvarke nuo atsukimo ir pravalymo nes ten nieko nebudavo jokiu siuksliu... Pas mane tokio pacios tik nipelis su spyruokle kaip supratau is nuorodos tavo nipeliai bespyruokles todel tau patarciau pabandyt pakeis tuos kapsincius nipelius i nipelius su spyruoklem.Pas mane jose ir vanduo buvo pernai ziema uzsales jau ir antra ziema ateina ir jokio kapsejimo.
  9. Armandas

    triusiu serimas

    Sveiki. sugalvojau kad reikia triušiams duot grūdų mix (avižos,kviečiai,miežiai) ką manot ir kokią dalį reiktų kiekvienos rūšies maišyt?
  10. Armandas

    Triušių auginimas

    Nemanau kad bus gerai pagal mane tai pateles turi but atskiruose narvuose.Ir apskritai visam forume negirdejau tokio dalyko kad kelios pateles tam paciam narve triusiuotusi
  11. Armandas

    Triušių auginimas

    Aišku teks įsigyt didesnį patiną.
  12. Armandas

    Triušių auginimas

    Sveiki. Beskaitinėdamas supratau kad pas beveik visu triušis 4mėn jau sveria 4 kg o maniškiai taip greit neužauga niekaip. Nu iki šių metų nesiskundžiau niekuo aukdavo jie pas mane 5-6mėn ir būdavo skerdienos mažiausiai 2kg-2.2kg ir aš buvau patenkintas iki šio sezono kol įsigijau kaliforną patiną.Mano patelės šinšilų veislės ir yra stambesnės už patina. Rezultatas triušiukai auga labai prastai šeriu kaip ir prieš pora metų taip ir šiandien triušis niekaip nepasiekia 4kg svorio nors jau 7mėn amziaus tai sakykit ar aš teisingai galvoju kad šitoks eksperimentas kalifornas + šinšilas yra blogas variantas ir reikėtų keist patiną į didesnės veislės?(Gal kas turit kitokių minčių)?
  13. Armandas

    Triušių auginimas

    Ir aš va svarstau, skiepyt ar ne jaunimą, kuris keliaus į puodą. Pasidalink patirtimi, kaip tada su ligomis? Na pas mane asmeniskai pernai buvo ligu protrukis susirgo visi kurie buvo atvesti birzelio pradzioje ir sirgo visi jaunesni nei 10 sav. amziaus o tie kur buvo atvesti ankstyva pavasary ir birzelio menesy jau buvo isisavines organizmas vakcina nesirgo ne vienas nors ir buvo gretimam narve prie serganciu,todel symet vasara nekergsiu ir laikysiu tik ziema ir pavasary kad speciau suvakcinuot pries uodu antpludy.Dar turiu klausima ar butu galima skiepyt kralikuti pvz ne 10 sav kaip raso ant vakcinos o truputy anksciau apie 8-9sav?
  14. Armandas

    TRIUŠIŲ NARVAI

    Aš padaręs 2,5x5 tai visą šieną išpeša nepalieka nė lašo
×
×
  • Create New...