Jump to content

Recommended Posts

• Atsakymai 528
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbtos nuotraukos

Paskelbta
Vakar prie tiesioginiu pasikeite uzrasas is Administruojama I Baigta administruoti, pinigu uz viska dar nedaugiau <50% tai cia skaitos uzteks kiek gavau, ar tiesiog neatnaujino duomenu kad perskaiciavo

Kada pasikeite uzrasas nepasakysiu, bet dabar rodo "baigta administruoti", o situacija su pinigais kaip pas kolega :icon-rolleyes:

Paskelbta

Bentjau anksciau, kai uzrasydavo Baigta administruoti tai max ant rytojaus Jau rodydavo galutine mokama suma ir uzsakytus pinigus, dabar be to uzraso nieko naujo, tik tiek kiek ir kada ismoketa, tai kazi jau siktelt lengvai ar dar ne :icon-redface:

Paskelbta
Bentjau anksciau, kai uzrasydavo Baigta administruoti tai max ant rytojaus Jau rodydavo galutine mokama suma ir uzsakytus pinigus, dabar be to uzraso nieko naujo, tik tiek kiek ir kada ismoketa, tai kazi jau siktelt lengvai ar dar ne :icon-redface:

Pas mane irgi taip pat, manau, kad viskas čia gerai, baigė administruot, bet pinigų neturi, tai ir neužsako likusių pinigų :icon-rolleyes:

Paskelbta

Pas mane irgi taip pat, manau, kad viskas čia gerai, baigė administruot, bet pinigų neturi, tai ir neužsako likusių pinigų :icon-rolleyes:

Galetu parasyt kiek suskaiciavo, o kai tures pinigu parasyt uzsakyta ir niekam klausimu nekiltu, jei tvarkingai suskaiciuota.

Paskelbta
Aš tai jau šiktelėjau, pasiekė gandai, kad be vasario pabaigos nma neturės pinigų, kaži kaip bankui reiks paaiškint, na bet jei pilnom kelnėm nueičiau gal supras ir atleis :eusa-think:

geras bajeris,tik gaila kad juokas per ašaras ... :(

Paskelbta

Taigi ir aš nei cento negavau, gandai tai iš tų ūkininku kas nma ką nors pažysta, na čia tik iš dviejų šaltinių teko girdėt, bet panašumo yra, aš ir prašymą rašiau su banko paskolos kopijom ir vistiek veiksmas nevyksta, yra ministro įsakymas sakyčiau,kad nuo sausio 25d. prasidėt turi mokėjimai, tada pasimatys kaip yra iš tikro.

Paskelbta

Jei sausio 25d gaus pinigu (kiek zinau dabar viriausybe neduoda) tai dar ~14d kol gaus ukininkas, o jei tik koki vasari uzsakys mokejimui tai ziurek ir gaus pinigus panasiai apie vasarao gala ar dar liudniau… :/

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...