Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 3 valandas, WYCKA/ pranešimas:

Vienam laukui naudojau husara paleido smilguole varpa jau lenda ar dar butu kuo purkst ar jau zegnot.? 

Dar galetum su 1l axial, maziau isplaukiotu smilguoliu

Paskelbta
prieš 3 minutes , Witalikas pranešimas:

Dirvinis rudeni buvo naudotas?

buvo. kitamet visur naudosiu rexade, tik kur daug dirsiu broadway. kur nenaudojau, db grauziuos. vis tiek visokiu padlu pridyge. ne kiek nuostolio, kiek nervus gadina :) 

Paskelbta
prieš 56 minutes , manttys pranešimas:

buvo. kitamet visur naudosiu rexade, tik kur daug dirsiu broadway. kur nenaudojau, db grauziuos. vis tiek visokiu padlu pridyge. ne kiek nuostolio, kiek nervus gadina :) 

Pas mane ir dirvinis ne kaip suveike, kaip ir sakai nevisus laukus broadway perpurskiau. Tai dabar gailiuosi, ner kosmusas ju, bet akim nekoks vaizdelis

Paskelbta
prieš 6 minutes , Witalikas pranešimas:

Pas mane ir dirvinis ne kaip suveike, kaip ir sakai nevisus laukus broadway perpurskiau. Tai dabar gailiuosi, ner kosmusas ju, bet akim nekoks vaizdelis

Va va. Bet dirvinio nauda matau vis tiek, nereikia skubet, zoliu ner daug, nevalgo medziagu is dirvos

Paskelbta
Prieš 3 valandas, Remse pranešimas:

Bet kazi jau nebus velu varpos jau vietom matosi nebus dar daugiau žalos 

Paskelbta
prieš 7 minutes , WYCKA/ pranešimas:

Bet kazi jau nebus velu varpos jau vietom matosi nebus dar daugiau žalos 

Žalos nebus kviečiams, čia didesnis klausimas, kaip paims smilguolę. Aš pats pries 3 dienas purškiau vieną laukelį, kur pabėgus smilguolė. Matysiu kaip suveiks.

Paskelbta
prieš 22 minutes , manttys pranešimas:

@Remsevisuotinai aktualus klausimas

ar yra apribojimai zirniam ir pupom, iki kada galima pusti nuo viebskilciu? Turiu vienskilciu, bet pupos jau ganetinai nemazos bus kai dirva pradzius

jei žiedų nėra, manau gali pūst. Tik atkreipk dėmesį į karencijos laikotarpį kaip pildysi žurnalą. Būna ir 90 dienų.

Paskelbta
Prieš 9 valandas, manttys pranešimas:

@Remsevisuotinai aktualus klausimas

ar yra apribojimai zirniam ir pupom, iki kada galima pusti nuo viebskilciu? Turiu vienskilciu, bet pupos jau ganetinai nemazos bus kai dirva pradzius

esu targa purškęs ir pirmiems žiedams pasirodžius vasariniam rapse ir žirniuose viskas ok

Paskelbta
On 2025-06-06 at 16:34, Remse pranešimas:

O kaip su vasarinių miežių purškimu axial ant veliavos? akuotų dar nesimato.. ir kokią normą reiktų pasirinkt?

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...