BaltMan Paskelbta Spalio 28, 2024 Pranešti Paskelbta Spalio 28, 2024 Purškiu kelis metus su idta. Viskas gerai, jokių nusiskundimų, bet širdis vis nerimsta susidėti lu ramiems orams... turbūt pilnos laimės niekada nebus
Ovid Paskelbta Lapkričio 13, 2024 Pranešti Paskelbta Lapkričio 13, 2024 Purskiau rapso pabiras, (zinoma ne dabar, rugpjucio men.) Pabiros buvo 3-4 lapeliai, purksta glifosatu 360v.m. 3.5l ir 200l vandens, per karsti stengiaus nepurkst, ir tu pabiru nepaeme. Buvau rades forume, kad purskiant glifosata reikia laikyt bent jau 3% koncentracija, kas mano atveju gavosi tik 1.75%. Ar tai galejo turet itakos, kad nesuveike, ar kame reikalas galejo but
gediminaske Paskelbta Lapkričio 13, 2024 Pranešti Paskelbta Lapkričio 13, 2024 Prieš 3 valandas, Ovid pranešimas: Purskiau rapso pabiras, (zinoma ne dabar, rugpjucio men.) Pabiros buvo 3-4 lapeliai, purksta glifosatu 360v.m. 3.5l ir 200l vandens, per karsti stengiaus nepurkst, ir tu pabiru nepaeme. Buvau rades forume, kad purskiant glifosata reikia laikyt bent jau 3% koncentracija, kas mano atveju gavosi tik 1.75%. Ar tai galejo turet itakos, kad nesuveike, ar kame reikalas galejo but 1,5-2l glifosato paprasto, lipni medžiaga, 100l vandens. Jau kiek metu viskas ok su suveikimu... JCB 1
juska Paskelbta Lapkričio 14, 2024 Pranešti Paskelbta Lapkričio 14, 2024 anksčiau buvo sakoma 2 procentai glifosato santykis skaičiuojant 360 veikliosios, taip laikausi ir visada suveikia, tik oro temperatura iki 20.
vrimvydas Paskelbta Lapkričio 17, 2024 Pranešti Paskelbta Lapkričio 17, 2024 On 2024-11-14 at 22:13, juska pranešimas: anksčiau buvo sakoma 2 procentai glifosato santykis skaičiuojant 360 veikliosios, taip laikausi ir visada suveikia, tik oro temperatura iki 20. Butent . Todel ir kaikas naudoja vandens 60l/ha
Edvisagro Paskelbta Vasario 25, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 25, 2025 Kad ten be vien fungicidas už kapeikas, herbicida papigiai siulo, mikriukus gerom kainom. Galetu sezono metu tokios kainos but Remse 1
ceck Paskelbta Vasario 25, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 25, 2025 prieš valandą, Remse pranešimas: Kas pigiau? šiaip tai kosmosas. berods litrą už 18 su centais rudenį ėmiau
AGROMAN Paskelbta Vasario 25, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 25, 2025 prieš valandą, Edvisp pranešimas: Kad ten be vien fungicidas už kapeikas, herbicida papigiai siulo, mikriukus gerom kainom. Galetu sezono metu tokios kainos but tai nelauk sezonu ciupk dabar
Mindaugas.. Paskelbta Vasario 26, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 26, 2025 Kas is to, platina kazkoki faflo, kur apie edektyvu produkta kalbos nera. Kaina dar ne viskas. Geriau brangiau, bet patikimiau. Mantas2342, Remse and Zetor8441 3
Zetor8441 Paskelbta Vasario 26, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 26, 2025 Aš irgi pritariu. Eilinis azoksi ir protiokonazolas, kuris jau atgyvenęs ir labai prastai veikia. Pagamintas bbž kur. Kaina gera, bet kas iš to. Aš vienais metais irgi piguškėm purškiau. Skagenas dar dar. Jis nelepus ligom. Bet etana, euforija suėdė septoria. Tą rudenį vaikščiojau kaip žemę pardavęs. Dabar purškiu tik brendus. Kažkas juoksitės, kad reklamos auka ir pnš, bet skirtumai akivaizdus. Pradedant nuo žalumo, vėliavinio lapo žalumo, net ir apačia žalia būna. Sausra pakenčia daug ilgiau. Baigiant grudų kokybę, šiaudas žalias, sveikas. Apie derlių didesnį net nekalbu. Naudoju kaip pvz praxior power pack, balaya, univoq ir pnš. Purškiu du kartus nuo ligų
Remse Paskelbta Vasario 26, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 26, 2025 prieš 36 minutes , Zetor8441 pranešimas: Aš irgi pritariu. Eilinis azoksi ir protiokonazolas, kuris jau atgyvenęs ir labai prastai veikia. Pagamintas bbž kur. Kaina gera, bet kas iš to. Aš vienais metais irgi piguškėm purškiau. Skagenas dar dar. Jis nelepus ligom. Bet etana, euforija suėdė septoria. Tą rudenį vaikščiojau kaip žemę pardavęs. Dabar purškiu tik brendus. Kažkas juoksitės, kad reklamos auka ir pnš, bet skirtumai akivaizdus. Pradedant nuo žalumo, vėliavinio lapo žalumo, net ir apačia žalia būna. Sausra pakenčia daug ilgiau. Baigiant grudų kokybę, šiaudas žalias, sveikas. Apie derlių didesnį net nekalbu. Naudoju kaip pvz praxior power pack, balaya, univoq ir pnš. Purškiu du kartus nuo ligų Tai tu labai teisingai mastai. Produktas nėra tik vien veiklioji medžiaga, bet deda ir daug priedų, kad pagerinti efektyvumą. Bet kiek pavyzdžių kur ukininkas renkasi tik kaina.. Zetor8441 and Gunia 2
Garix Paskelbta Vasario 26, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 26, 2025 prieš 18 minutes , Remse pranešimas: Tai tu labai teisingai mastai. Produktas nėra tik vien veiklioji medžiaga, bet deda ir daug priedų, kad pagerinti efektyvumą. Bet kiek pavyzdžių kur ukininkas renkasi tik kaina.. Butent tas pats Bayerio Folicuras ar pigiausias tebukanozolas skirtingai suveikia dėl priedu. Remse and Zetor8441 2
Edvisagro Paskelbta Vasario 26, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 26, 2025 Prieš 1 valandų, Zetor8441 pranešimas: Aš irgi pritariu. Eilinis azoksi ir protiokonazolas, kuris jau atgyvenęs ir labai prastai veikia. Pagamintas bbž kur. Kaina gera, bet kas iš to. Aš vienais metais irgi piguškėm purškiau. Skagenas dar dar. Jis nelepus ligom. Bet etana, euforija suėdė septoria. Tą rudenį vaikščiojau kaip žemę pardavęs. Dabar purškiu tik brendus. Kažkas juoksitės, kad reklamos auka ir pnš, bet skirtumai akivaizdus. Pradedant nuo žalumo, vėliavinio lapo žalumo, net ir apačia žalia būna. Sausra pakenčia daug ilgiau. Baigiant grudų kokybę, šiaudas žalias, sveikas. Apie derlių didesnį net nekalbu. Naudoju kaip pvz praxior power pack, balaya, univoq ir pnš. Purškiu du kartus nuo ligų Aš kaip supratau čia siulo pirmam purškimui kur pagrindinis focusas ne lapų septorioze.Kitas ankstyvesnes ligas gerai ima protio su azoksi. Gal maža normą dedavot? Nes anksčiau šitas miksas pažiurejus saskaitas irgi kainavo nepapigiai. Dabar kai toks pasiulymas galima ir padidinti normas. Realiai visu paminetu basfo froduktų pagrindas triazolai (protiokonazolas, revysol), univokas tik kitoks, kurie žalinimo efekto kaip ir neduoda, žalinima duoda strobikas. 3 metus naudoju pirmam purškimui protio + azoksi tik kitu firmu po 150 g. Tai ant veliavos atvažiuoju visada ant sveikų lapų. Vėliavai aišku reik jau stipresnio produkto vien del ilgesnio poveikio. Dažniausiai ne priduktas buna kaltas o nepataikytas purškimas Heartbreak-kid, manttys and JCB 3
Zetor8441 Paskelbta Vasario 26, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 26, 2025 Prieš 2 valandas, Edvisp pranešimas: Aš kaip supratau čia siulo pirmam purškimui kur pagrindinis focusas ne lapų septorioze.Kitas ankstyvesnes ligas gerai ima protio su azoksi. Gal maža normą dedavot? Nes anksčiau šitas miksas pažiurejus saskaitas irgi kainavo nepapigiai. Dabar kai toks pasiulymas galima ir padidinti normas. Realiai visu paminetu basfo froduktų pagrindas triazolai (protiokonazolas, revysol), univokas tik kitoks, kurie žalinimo efekto kaip ir neduoda, žalinima duoda strobikas. 3 metus naudoju pirmam purškimui protio + azoksi tik kitu firmu po 150 g. Tai ant veliavos atvažiuoju visada ant sveikų lapų. Vėliavai aišku reik jau stipresnio produkto vien del ilgesnio poveikio. Dažniausiai ne priduktas buna kaltas o nepataikytas purškimas Nu velnes žino. Atrodo pataikiau tą purškimą tikrai. Ir normas dėjau normalias. Bet pamenu buvo lietingas laikotarpis. Stipriai ligos plito. Gal reikėjo dar didesnę normą dėt. Remse 1
Javapjūtinininkas Paskelbta Vasario 26, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 26, 2025 Gal kas turi patirties naudojant metsulfuronmetila kvieciuose, kaip po to su rapsu seja ar viskas gerai?
Bulvinykas Paskelbta Vasario 27, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 27, 2025 Naudojau CDQ SX, kaip ir nemačiau problemų rapse. Remse 1
Remse Paskelbta Vasario 27, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 27, 2025 Prieš 8 valandas, Javapjūtinininkas pranešimas: Gal kas turi patirties naudojant metsulfuronmetila kvieciuose, kaip po to su rapsu seja ar viskas gerai? Jokių bėdų.
Ovid Paskelbta Vasario 27, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 27, 2025 Rudeni buvo banga rapso pabiru, kur rapsas buves pries 3 metu, purskiau ergonu, trimeriu. Ar nekenks jeigu si rudeni tuose laukuose sesiu rapa?
Remse Paskelbta Vasario 27, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 27, 2025 prieš 32 minutes , Ovid pranešimas: Rudeni buvo banga rapso pabiru, kur rapsas buves pries 3 metu, purskiau ergonu, trimeriu. Ar nekenks jeigu si rudeni tuose laukuose sesiu rapa? Nepakenks visai naujam rapsui.
Ovid Paskelbta Vasario 27, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 27, 2025 Pernai buvo kukuruzai purksti maisteriu, laukas kalnuotas, art neleidzia todel sudirbta su topdownu, siemet noriu set miezius su dobilu iseliu, ar nekenks? Ar kas esat seja po kukuruzu kurie purksti maisteriu ir nearta?
Ovid Paskelbta Vasario 28, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 28, 2025 kas ka naudojat is herbicidu vasarinaim mieziam?
Remse Paskelbta Vasario 28, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 28, 2025 prieš 24 minutes , Ovid pranešimas: kas ka naudojat is herbicidu vasarinaim mieziam? Elegant
Bulvinykas Paskelbta Vasario 28, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 28, 2025 Tik vasariniams augalams registruota norma yra per maža.
Remse Paskelbta Vasario 28, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 28, 2025 prieš 27 minutes , Bulvinykas pranešimas: Tik vasariniams augalams registruota norma yra per maža. Trimerio prisidedu, jei daug zoliu.
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti