Jump to content

Recommended Posts

• po 3 savaičių...
Paskelbta

Purskiau rapso pabiras, (zinoma ne dabar, rugpjucio men.) Pabiros buvo 3-4 lapeliai, purksta glifosatu 360v.m. 3.5l ir 200l vandens, per karsti stengiaus nepurkst, ir tu pabiru nepaeme. Buvau rades forume, kad purskiant glifosata reikia laikyt bent jau 3% koncentracija, kas mano atveju gavosi tik 1.75%. Ar tai galejo turet itakos, kad nesuveike, ar kame reikalas galejo but

Paskelbta
Prieš 3 valandas, Ovid pranešimas:

Purskiau rapso pabiras, (zinoma ne dabar, rugpjucio men.) Pabiros buvo 3-4 lapeliai, purksta glifosatu 360v.m. 3.5l ir 200l vandens, per karsti stengiaus nepurkst, ir tu pabiru nepaeme. Buvau rades forume, kad purskiant glifosata reikia laikyt bent jau 3% koncentracija, kas mano atveju gavosi tik 1.75%. Ar tai galejo turet itakos, kad nesuveike, ar kame reikalas galejo but

1,5-2l glifosato paprasto, lipni medžiaga, 100l vandens. Jau kiek metu viskas ok su suveikimu...

Paskelbta
On 2024-11-14 at 22:13, juska pranešimas:

anksčiau buvo sakoma 2 procentai glifosato santykis skaičiuojant 360 veikliosios, taip laikausi ir visada suveikia,  tik oro temperatura iki 20.

Butent . Todel ir kaikas naudoja vandens 60l/ha

• po 3 mėnesių...
Paskelbta
prieš valandą, Edvisp pranešimas:

Kad ten be vien fungicidas už kapeikas, herbicida papigiai siulo, mikriukus gerom kainom. Galetu sezono metu tokios kainos but :D 

tai nelauk sezonu ciupk dabar

Paskelbta

Aš irgi pritariu. Eilinis azoksi ir protiokonazolas, kuris jau atgyvenęs ir labai prastai veikia. Pagamintas bbž kur.  Kaina gera, bet kas iš to. Aš vienais metais irgi piguškėm purškiau. Skagenas dar dar. Jis nelepus ligom. Bet etana, euforija suėdė septoria.  Tą rudenį vaikščiojau kaip žemę pardavęs. Dabar purškiu tik brendus. Kažkas juoksitės, kad reklamos auka ir pnš, bet skirtumai akivaizdus. Pradedant nuo žalumo, vėliavinio lapo žalumo, net ir apačia žalia būna. Sausra pakenčia daug ilgiau. Baigiant grudų kokybę, šiaudas žalias, sveikas. Apie derlių didesnį net nekalbu. Naudoju kaip pvz praxior power pack, balaya, univoq ir pnš.

Purškiu du kartus nuo ligų

Paskelbta
prieš 36 minutes , Zetor8441 pranešimas:

Aš irgi pritariu. Eilinis azoksi ir protiokonazolas, kuris jau atgyvenęs ir labai prastai veikia. Pagamintas bbž kur.  Kaina gera, bet kas iš to. Aš vienais metais irgi piguškėm purškiau. Skagenas dar dar. Jis nelepus ligom. Bet etana, euforija suėdė septoria.  Tą rudenį vaikščiojau kaip žemę pardavęs. Dabar purškiu tik brendus. Kažkas juoksitės, kad reklamos auka ir pnš, bet skirtumai akivaizdus. Pradedant nuo žalumo, vėliavinio lapo žalumo, net ir apačia žalia būna. Sausra pakenčia daug ilgiau. Baigiant grudų kokybę, šiaudas žalias, sveikas. Apie derlių didesnį net nekalbu. Naudoju kaip pvz praxior power pack, balaya, univoq ir pnš.

Tai tu labai teisingai mastai. Produktas nėra tik vien veiklioji medžiaga, bet deda ir daug priedų, kad pagerinti efektyvumą. Bet kiek pavyzdžių kur ukininkas renkasi tik kaina.. 

Paskelbta
prieš 18 minutes , Remse pranešimas:

Tai tu labai teisingai mastai. Produktas nėra tik vien veiklioji medžiaga, bet deda ir daug priedų, kad pagerinti efektyvumą. Bet kiek pavyzdžių kur ukininkas renkasi tik kaina.. 

Butent tas pats Bayerio Folicuras ar pigiausias tebukanozolas skirtingai suveikia dėl priedu.

Paskelbta
Prieš 1 valandų, Zetor8441 pranešimas:

Aš kaip supratau čia siulo pirmam purškimui kur pagrindinis focusas ne lapų septorioze.Kitas ankstyvesnes ligas gerai ima protio su azoksi. Gal maža normą dedavot? Nes anksčiau šitas miksas pažiurejus saskaitas irgi kainavo nepapigiai. Dabar kai toks pasiulymas galima ir padidinti normas. Realiai visu paminetu basfo froduktų pagrindas triazolai (protiokonazolas, revysol), univokas tik kitoks, kurie žalinimo efekto kaip ir neduoda, žalinima duoda strobikas. 3 metus naudoju pirmam purškimui protio + azoksi tik kitu firmu po 150 g.  Tai ant veliavos atvažiuoju visada ant sveikų lapų. Vėliavai aišku reik jau stipresnio produkto vien del ilgesnio poveikio. 
Dažniausiai ne priduktas buna kaltas o nepataikytas purškimas :)

Paskelbta
Prieš 2 valandas, Edvisp pranešimas:

Aš kaip supratau čia siulo pirmam purškimui kur pagrindinis focusas ne lapų septorioze.Kitas ankstyvesnes ligas gerai ima protio su azoksi. Gal maža normą dedavot? Nes anksčiau šitas miksas pažiurejus saskaitas irgi kainavo nepapigiai. Dabar kai toks pasiulymas galima ir padidinti normas. Realiai visu paminetu basfo froduktų pagrindas triazolai (protiokonazolas, revysol), univokas tik kitoks, kurie žalinimo efekto kaip ir neduoda, žalinima duoda strobikas. 3 metus naudoju pirmam purškimui protio + azoksi tik kitu firmu po 150 g.  Tai ant veliavos atvažiuoju visada ant sveikų lapų. Vėliavai aišku reik jau stipresnio produkto vien del ilgesnio poveikio. 
Dažniausiai ne priduktas buna kaltas o nepataikytas purškimas :)

Nu velnes žino. Atrodo pataikiau tą purškimą tikrai. Ir normas dėjau normalias. Bet pamenu buvo lietingas laikotarpis. Stipriai ligos plito. Gal reikėjo dar didesnę normą dėt. 

Paskelbta
Prieš 8 valandas, Javapjūtinininkas pranešimas:

Gal kas turi patirties naudojant metsulfuronmetila kvieciuose, kaip po to su rapsu seja ar viskas gerai?

Jokių bėdų.

Paskelbta
prieš 32 minutes , Ovid pranešimas:

Rudeni buvo banga rapso pabiru, kur rapsas buves pries 3 metu, purskiau ergonu, trimeriu. Ar nekenks jeigu si rudeni tuose laukuose sesiu rapa?

Nepakenks visai naujam rapsui. 

Paskelbta

Pernai buvo kukuruzai purksti maisteriu, laukas kalnuotas, art neleidzia todel sudirbta su topdownu, siemet noriu set miezius su dobilu iseliu, ar nekenks? Ar kas esat seja po kukuruzu kurie purksti maisteriu ir nearta?

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...