Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 11 minutes , Aidas007 pranešimas:

gal kam teke nusipurksti kviecius su ccc pries salnas. kazin stipriai paveike. dideles salnos nebuvo gal koks -1 tik nors nepranesinejo salnu ir meteo nerode.

nestresuok,viskas bus gerai

Paskelbta
prieš 7 minutes , u.k aurimas pranešimas:

ka pernai naudojai , kad nusivylei ? ;) 

adamos produktus,bet reziume gavos tas pats tik važiavimų skaičius padidėjo ir reikalų padaugėjo vietoj to kad iki vėliavos neturėdavau jokių problemų,kai sakant patikėjau kad galima sutaupyt :icon-lol:

Paskelbta
Prieš 3 valandas, ceck pranešimas:

Witalikai, savaitės bėgį jei leis orai eis antras trumpinimas su fungiu nežiūriu aš y ligas,šiandien nėra po poros dienų pilna ligų, ant 32 visada dedu ;)

Kur jūs matot tų ligų tiek.

Paskelbta
prieš 47 minutes , anddam pranešimas:

Reikia patarimo: granstar+zypar+mikro+ccc+countdown ne per stiprus kokteilis kviečiams?

na cia stiprokai 

gal geriau i dvi dalis padalyk su pertrauka.

Paskelbta
Prieš 2 valandas, Mantas2342 pranešimas:

Tai tikrai su countdown dar anksti , vieną ccc gali nebent dėt 1l

Aš irgi galvojau su ccc 1l purkšti, bet agronomas rekomendavo 0,7l ccc ir 0,2l contdown kai tokie šalti orai mažiau streso bus ir ilgiau veiks.

Paskelbta
Prieš 3 valandas, Mantas2342 pranešimas:

Tai tikrai su countdown dar anksti , vieną ccc gali nebent dėt 1l

O jei tas misinys be countdown’o, tai gal ne taip baisu butu?

Paskelbta
prieš valandą, ūkininkas pranešimas:

Aš irgi galvojau su ccc 1l purkšti, bet agronomas rekomendavo 0,7l ccc ir 0,2l contdown kai tokie šalti orai mažiau streso bus ir ilgiau veiks.

Cia ant 30 bbch? O ant 32 vel ccc ir countdown miksa?

Paskelbta
Prieš 5 valandas, ūkininkas pranešimas:

mano agranoms rekomendavo ant 32 0,4 ir 04 aukštaūgėms,esu kažkada daręs tai zjbs buvo

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...