Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
51 minutes ago, vallesc said:

Gal sėjat pupas su vaderstad rapid? Jei taip kaip sekasi? Man lb kemša apačioje. 

Jei svari sekla nieko baisaus,buna kad uskisa bet sustoji pravalai.Noragelius reikia paziureti kad nebutu uzspausti.

Paskelbta
5 minutes ago, Išradėjas said:

Jei svari sekla nieko baisaus,buna kad uskisa bet sustoji pravalai.Noragelius reikia paziureti kad nebutu uzspausti.

Taip jos uzsibortuoja i vidu reik jas papjaut arba nuluzta lengvai. O pakeitus noragus didesnem skilukem pasibaige vargai...

Paskelbta
10 valandas ago , vallesc said:

Gal sėjat pupas su vaderstad rapid? Jei taip kaip sekasi? Man lb kemša apačioje. 

Jei seno modelio norageliai su siauresne apacia nieko nepadarysi vienas būdas keist naujeis

Paskelbta
16 valandas ago , vallesc said:

du metus sėjau, jokių problemų. Mano rapidas 2010 metų, noragėliai dar orginalūs.

• po 3 savaičių...
Paskelbta

Sveiki, pridedu ištrauka iš vadovėlio "Žemdirbystė". Klausimas būtų toks ar yra bandžiusių ar yra skirtumas kai yra sėjami javai neprivoluojant ir privoluojant būtent su šiais volais, nes palei vadovėlį šie volai padaro daugiau žalos nei naudos. 

Untitled.png

parduodu-volus.png

Paskelbta

Tiems kas dar nežinojo radau info kur ieškot melioracijos planų, savo kompiuteryje. Gal kam pravers. Pasirodo jie yra geoportal.lt puslapyje. Kaip ieškot susiveskit YouTube melioracijos planų paieška, ten parodyta kaip geoportale susirasti. Vadinasi ŽIS melioracijos planų paieška. Ten kai išmeta po paieškos nesisiuskit o paspauskit ant to failo ir pagal orto foto žemėlapyje matysis planai.

Paskelbta
12 valandas ago , Duncia said:

Tiems kas dar nežinojo radau info kur ieškot melioracijos planų, savo kompiuteryje. Gal kam pravers. Pasirodo jie yra geoportal.lt puslapyje. Kaip ieškot susiveskit YouTube melioracijos planų paieška, ten parodyta kaip geoportale susirasti. Vadinasi ŽIS melioracijos planų paieška. Ten kai išmeta po paieškos nesisiuskit o paspauskit ant to failo ir pagal orto foto žemėlapyje matysis planai.

Welcom to internet :D

• po 4 mėnesių...
Paskelbta

Prieselis z.kvietrugiai, sesiu z.kviecius. kaip neprisidaryt, kad paskui nepridyktu kvietrugiu? 

dabar skutu po kombaino, veliau zadu arba purkst arba dar karta skust ir tiesiai set. Neprasausiu? Ten kur su siaudais nesusitvarkyta, po skutimo bus arimas.

Paskelbta
Prieš 8 valandų, Witalikas pranešimas:

Ne,neuzsiimu tokiais reikalais. 

Ukdavidas kaip ir siule kazkada, nuomai

Ukdavidas is akmenes rajono as is Alytaus. Man 30 ha sukurminti reiketu, brangiau transportas kainuotu...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...