Jump to content

Recommended Posts

• Atsakymai 60
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta

Nepaisant, kad tokio tipo mašinos man patinka, manyčiau, kad ilga jos ratų bazė yra tam tikras minusas. Bo užvažiavęs ant kokio nedidelio kalniuko, gali sėkmingai "pasikabinti". :)

O šiaip tai registruojuosi į būsimą "test-drive'ą". Nesvarbu, kada jis bus. Šiemet, kitamet ar dar kitamet. :)

• po 2 metų...
Paskelbta

Klausimelis. mokamais keliais lietuvoje reikia issipirkti vinjietes. bet ukininkams nereikia vaziuojant islauko i lauka. tai koki dokumenta reikia parodyti pareigunui kad jis neuzdetu baudos ? nemanau kad uztenka tik uk. pazimejimo, nes tai dar nereiskia kad man o laukas yra butent uz to mokamo kelio. tai ga lreikia kokia deklaracija ar dar ka veziotis ?

Paskelbta
As bent girdejas, be vinjietes gali vaziuti tik iki artimiaus degalines kur ji yra parduodama o jai nera niekur pakeliui tai...

Būtent, kad iki jos.

O baudos nemažos.

Paskelbta
Klausimelis. mokamais keliais lietuvoje reikia issipirkti vinjietes. bet ukininkams nereikia vaziuojant islauko i lauka. tai koki dokumenta reikia parodyti pareigunui kad jis neuzdetu baudos ? nemanau kad uztenka tik uk. pazimejimo, nes tai dar nereiskia kad man o laukas yra butent uz to mokamo kelio. tai ga lreikia kokia deklaracija ar dar ka veziotis ?

Sita klausima buvau rastu uzdaves ir VKTI, ir Policijai, ir Keliu direkcijai. Nei is vienos konkretaus atsakimo negavau. Atsispausdinau tavo veliau mineta istatyma ir vazineju.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...