Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 47 minutes , LS1 pranešimas:

jei butu nedaug tai nieko, bet dabar sugule buvo tai liko ant lauko vietom daugiau nei sejos norma, tai jei ilgas ruduo bus gali but bedu

pas mane ir sugulde buvo puse sudygo puse ne ,nes leksciuojant ir daugiau kaip paseta.. bet nemanau kad bus bedu juk ateis lengvas minusiukas ir jie stos ir bus manau viskas gerai tures kvieciai kur issisaknyti

Paskelbta
prieš 4 minutes , JCB pranešimas:

Tokio dydžio man vienais metais salsa nesutvarkė, buvo ir didesnis. Apsiraitė ir paskui atsigavo.

tai blogos zinios man tada nes ir didesniu yra, labai nevienodai labai dygo tai ilgai laukiau kol purkst

Paskelbta
Prieš 6 valandas, LS1 pranešimas:

tai blogos zinios man tada nes ir didesniu yra, labai nevienodai labai dygo tai ilgai laukiau kol purkst

as pernai purskiau kai pradejo viena kita zydet tai jokio poveikio nebuvo pinigai i bala tik.

Paskelbta
prieš 27 minutes , LS1 pranešimas:

dejau salsos 25gr+lipnios 150/ha

esme kad nerandu nei maziausiu garstuku paveiktu, o didesni jau butonus kelia, yra sansu dar kazkaip nuimt?

Tai greičiausiai ten kreida, o ne salsa pakelyje. 

Paskelbta
Prieš 11 valandų, LS1 pranešimas:

dejau salsos 25gr+lipnios 150/ha

esme kad nerandu nei maziausiu garstuku paveiktu, o didesni jau butonus kelia, yra sansu dar kazkaip nuimt?

Jaučiu garbusis ragus gavai. Jai iš ne patikimo pirkai, tiekèjo

Paskelbta
prieš 14 minutes , Witalikas pranešimas:

Jaučiu garbusis ragus gavai. Jai iš ne patikimo pirkai, tiekèjo

tai dabar jau visko gali buti, yra su kuo didesni garstuka/svere numust ar jau "ragai" esme kad ju labai daug.

Paskelbta
Prieš 2 valandas, Auguliss pranešimas:

vietomis tarp kvieciu pridigo daug mieziu galima juos is rudens kaskaipn nuimti ar palikta ta reikala salciui ?

Taip. Su kauptuku išravėt galima.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...