Jump to content

Claas kombainai (informacija)

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 14 minutes , Brukshnys pranešimas:

As tai 10.9 desiu manau ir dar virint reiks

Kiek aiškino šitie spragilai nesivirina nes sukasi varžtai per kūlimo zona. Jei  sukasi per priekinį kantą, tai galas virinasi. 

Paskelbta

Keičiau spragilus megai 208 savo.pirkau originalius ,ir varžtus originalius.Seni spragilai buvo tarpais provirinti.Tai ir naujus priveržiau ir tai pat privirinau kaip senus. 4 sezonai kol kas viskas gerai.Varžtai nežiūrėjau kiek stiprumo.

Paskelbta
prieš 35 minutes , Benas369 pranešimas:

Tai vat ir mastau kaip ta mega ar geriau senesnis lexionas?

bet man kažkaip atrodo, kad tu 300 serijos megų kaina nelabai skirias nuo tucano, tai kodėl nepirkti tucano? 

Paskelbta

Ką tik, manttys pranešimas:

bet man kažkaip atrodo, kad tu 300 serijos megų kaina nelabai skirias nuo tucano, tai kodėl nepirkti tucano? 

nu kad tucano 320 tie tai mazi o tas mega 370 jau 6.60  kederis manau nebutu bedu 20 ha nurezt per diena

Paskelbta
prieš 2 minutes , Benas369 pranešimas:

nu kad tucano 320 tie tai mazi o tas mega 370 jau 6.60  kederis manau nebutu bedu 20 ha nurezt per diena

ne,   šneku jau su aps 430 ar pan, kaina per daug nesikirs, nes tos 370 megos man pasirodė labai brangios

Paskelbta
prieš 13 minutes , manttys pranešimas:

ne,   šneku jau su aps 430 ar pan, kaina per daug nesikirs, nes tos 370 megos man pasirodė labai brangios

Na kur siauliuose buvo tai jo 71000 man rodos prase cia tai daugoka o taip kur dojuj 58 000 prasao berods na daugoka bet gal jie neblogi o tucano nelabai traukia

Paskelbta
prieš 1 minutę , Benas369 pranešimas:

Na kur siauliuose buvo tai jo 71000 man rodos prase cia tai daugoka o taip kur dojuj 58 000 prasao berods na daugoka bet gal jie neblogi o tucano nelabai traukia

o kiek valandu? tas uz 71

Paskelbta
prieš 5 minutes , manttys pranešimas:

Megos ir tos senesnės 200 serijos ir tos naujesnės kiek esu skaites lenku forumuose labai vertinamos  dėl to, kad yra mažiau elektronikos nei naujesniuose tukanuose, todėl ju explotacija ir priežiūra yra pigesnė ir daugeliu atveju atliekama savo jėgom kas labai aktualu mažesniem ūkiam o pats kombainas jei imti 208 ar 218 ar 370 yra gana našus aparatas, našesnis arba panašus pagal parametrus už kai kuriuos  lexionus

Paskelbta
prieš 1 minutę , viktorass pranešimas:

Megos ir tos senesnės 200 serijos ir tos naujesnės kiek esu skaites lenku forumuose labai vertinamos  dėl to, kad yra mažiau elektronikos nei naujesniuose tukanuose, todėl ju explotacija ir priežiūra yra pigesnė ir daugeliu atveju atliekama savo jėgom kas labai aktualu mažesniem ūkiam o pats kombainas jei imti 208 ar 218 ar 370 yra gana našus aparatas, našesnis arba panašus pagal parametrus už kai kuriuos  lexionus

Tai va mane mazumele baugina tucano elektros gausa o megoje jos kur kas maziau butu idomu nuomones kas dirba su megomis.

Paskelbta
prieš 1 minutę , Benas369 pranešimas:

Tai va mane mazumele baugina tucano elektros gausa o megoje jos kur kas maziau butu idomu nuomones kas dirba su megomis.

6 metus turėjom mega 218 dabar jau 4 sezonai su 580tt.  Kiek kulimo bus

Paskelbta
prieš 1 minutę , viktorass pranešimas:

6 metus turėjom mega 218 dabar jau 4 sezonai su 580tt.  Kiek kulimo bus

Grubiai butu apie 200ha bet ziurint kelis metus atgal didesnis kombainas nemaiso.

Paskelbta
Ką tik, manttys pranešimas:

musėk šitas. bet 70k už 2200 val kombainą atrodo daug. tada jau nematau logikos nepirkti 218 megos su lexiono kabina, bus žymiai pigiau ir tie patys parametrai

mega.JPG.2d289cdbabbb32824a1698487ffc505e.JPG

Jo sitas ir as katik radau jau norejau det tai vat ziurineju ir i tas 218 bet jos jau senesnes siek tiek

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...