Soul Paskelbta Gegužės 29, 2010 Pranešti Paskelbta Gegužės 29, 2010 Sveiki, Susiduriau su problema, kadangi esu dar palyginus zalias, mano kaimynas apziuredamas MTZ 82 pastebejo, kad priekinio tilto abieju pusiu spyruokles neje (Ar kazkas panasaus), sake, kad dabar priekiniame tilte nera amortizacijos, Gal kas galetu pasakyti, ar tai sunku sutvarkyti ir ar daug kainuoja. Aciu is anksto
dziedas Paskelbta Gegužės 29, 2010 Pranešti Paskelbta Gegužės 29, 2010 12 varztu atsukti ir 60lt i spyruokles naujas investuoti.
Soul Paskelbta Gegužės 29, 2010 Temos autorius Pranešti Paskelbta Gegužės 29, 2010 abi spiruokles ar viena 60 lt kainuoja ?
dziedas Paskelbta Gegužės 29, 2010 Pranešti Paskelbta Gegužės 29, 2010 abi spiruokles ar viena 60 lt kainuoja ? cia greiciausiai atsakymas bus " uzkiek nusipirksi" as uz abi tiek mokėjau...
Arminas666999 Paskelbta Birželio 12, 2010 Pranešti Paskelbta Birželio 12, 2010 Tai va atsitiko tokia beda su manuoju MTZ892 nebeisijungia priekinis tiltas tiksliau ta rankenele viduje nesikele virsun kad ijunkti tilta Kaip manote cia rimta ar nelabai? Ar reikia leit tepalus lauk ir imti ta dangteli
tadasg Paskelbta Birželio 12, 2010 Pranešti Paskelbta Birželio 12, 2010 galbut ta rankenele nevaiksto? bandei purksti kokiu tepamu skysciu ta asele, ant kurios ji vaiksto?.. nes ten patenka zemiu, dar visokio brudo ir uzrudyje.
Arminas666999 Paskelbta Birželio 12, 2010 Pranešti Paskelbta Birželio 12, 2010 galbut ta rankenele nevaiksto? bandei purksti kokiu tepamu skysciu ta asele, ant kurios ji vaiksto?.. nes ten patenka zemiu, dar visokio brudo ir uzrudyje. Nea tikrai ne ten beda nes ta rankenele pasilenkia i virsu gam max 1cm ir viskas
marazas Paskelbta Birželio 12, 2010 Pranešti Paskelbta Birželio 12, 2010 rankenele rieikia pajaust, ar nesikiloja kad stringa viduja, ar kad uzrtudyje. O uzrudijimas labai dazna beda. Spyruokles lytagroj po 27lt su pvm.
Arminas666999 Paskelbta Birželio 13, 2010 Pranešti Paskelbta Birželio 13, 2010 rankenele rieikia pajaust, ar nesikiloja kad stringa viduja, ar kad uzrtudyje. O uzrudijimas labai dazna beda. Spyruokles lytagroj po 27lt su pvm. Rankenele kai vaziuoji greiciau barska na kilnojasi aukstin zemin lig per dantrati eitu Viskas veike diena dar dirbau su priekiniu tiltu o pavakari psio
Arminas666999 Paskelbta Birželio 13, 2010 Pranešti Paskelbta Birželio 13, 2010 Gal dar kas turite kokiu minciu?
Dariuus Paskelbta Birželio 13, 2010 Pranešti Paskelbta Birželio 13, 2010 prie rankeneles yra traukike gal ja reiktu pareguliout? gal nedajunge tenai
Arminas666999 Paskelbta Birželio 13, 2010 Pranešti Paskelbta Birželio 13, 2010 Ta rankenele pakila i virsu kaip sakiau max 1cm ir viskas ten iki nedajungimo toli grazu ir ten yra trys padetis isjungtas ijungta ant stabdimo ir priverstinai ijungta ir diena buvau isijunges tilta ir dirbau jokiu problemu nebuvo o paskui pavakari kai rekejo ijunk neko nebesgavo
algiuxx Paskelbta Birželio 13, 2010 Pranešti Paskelbta Birželio 13, 2010 Ta rankenele pakila i virsu kaip sakiau max 1cm ir viskas ten iki nedajungimo toli grazu ir ten yra trys padetis isjungtas ijungta ant stabdimo ir priverstinai ijungta ir diena buvau isijunges tilta ir dirbau jokiu problemu nebuvo o paskui pavakari kai rekejo ijunk neko nebesgavo 892 buvo lyginai tokia problema isploviau fiksatoriu ir tvarka
Arminas666999 Paskelbta Birželio 13, 2010 Pranešti Paskelbta Birželio 13, 2010 Ta rankenele pakila i virsu kaip sakiau max 1cm ir viskas ten iki nedajungimo toli grazu ir ten yra trys padetis isjungtas ijungta ant stabdimo ir priverstinai ijungta ir diena buvau isijunges tilta ir dirbau jokiu problemu nebuvo o paskui pavakari kai rekejo ijunk neko nebesgavo 892 buvo lyginai tokia problema isploviau fiksatoriu ir tvarka O kur ta fiksatoriu rasti?
algiuxx Paskelbta Birželio 13, 2010 Pranešti Paskelbta Birželio 13, 2010 Ta rankenele pakila i virsu kaip sakiau max 1cm ir viskas ten iki nedajungimo toli grazu ir ten yra trys padetis isjungtas ijungta ant stabdimo ir priverstinai ijungta ir diena buvau isijunges tilta ir dirbau jokiu problemu nebuvo o paskui pavakari kai rekejo ijunk neko nebesgavo 892 buvo lyginai tokia problema isploviau fiksatoriu ir tvarka O kur ta fiksatoriu rasti? po kabinos grindimis trauke per ji eina
Arminas666999 Paskelbta Birželio 13, 2010 Pranešti Paskelbta Birželio 13, 2010 po kabinos grindimis trauke per ji eina Tai va buvau isemes ji nuvaliau sutepiau dar ji bet nieko tas pats Kas dar kokiu minciu turit
juliasas Paskelbta Sausio 22, 2012 Pranešti Paskelbta Sausio 22, 2012 Sveiki , noreciau patarimo savajam MTZ-82 ...Laisvumas priekiniam tilte.VNZ tilto kardana (atjungus razdatke ) nejudant traktoriui kardana su ranka eina pasukineti bent per ketvirtadali kardano diametro (laisvumas priekiniam tilte). Ka patartumet? reikia ardyti??? Ar pas rusa toks laisvumas yra normalus Dekui
vyttas Paskelbta Sausio 22, 2012 Pranešti Paskelbta Sausio 22, 2012 nu kad ir pas mane tas pats tai laisva eiga užtat ant dantračių susidaro tas ketvirtis apsisukimo, manau kad normalu
juliasas Paskelbta Sausio 23, 2012 Pranešti Paskelbta Sausio 23, 2012 Bet siaip realiai tai yra negerai kiek suprantu...Nes idomu vat su tokiu laisvumu kiek laiko tiltas temps.Vyttas Kiek tau jau laiko taip kliba??
t25 trihektarininkas Paskelbta Sausio 23, 2012 Pranešti Paskelbta Sausio 23, 2012 Man atrodo cia pats tas laisvumas. Juk tiltas isletina apsukas ir dar bortavinos tai per tiek dantraciu ir susidaro laisvumas
reigis Paskelbta Sausio 23, 2012 Pranešti Paskelbta Sausio 23, 2012 Sveiki , noreciau patarimo savajam MTZ-82 ...Laisvumas priekiniam tilte.VNZ tilto kardana (atjungus razdatke ) nejudant traktoriui kardana su ranka eina pasukineti bent per ketvirtadali kardano diametro (laisvumas priekiniam tilte). Ka patartumet? reikia ardyti??? Ar pas rusa toks laisvumas yra normalus Dekui Taip pat sutinku, kad tai nėra blogai, nes ir pas mane tas pats, ir nėra jokių problemų, kaip buvo prieš daug daug metų, toks laisvumas, tai ir dabar tas pats (MTZ-82UK 1990).
juliasas Paskelbta Sausio 23, 2012 Pranešti Paskelbta Sausio 23, 2012 Aciu visiem , praleisiu tilta ir tvarkysiu toliau.Ai nusipirkau pigiau (88 m. MTZ) tai daba atkelineju po biski.Gal iki pavasario spesiu
vyttas Paskelbta Sausio 24, 2012 Pranešti Paskelbta Sausio 24, 2012 Bet siaip realiai tai yra negerai kiek suprantu...Nes idomu vat su tokiu laisvumu kiek laiko tiltas temps.Vyttas Kiek tau jau laiko taip kliba?? negaliu pasakyt kiek laiko taip, bet žinok su paprastais tiltais ir naujesniems apie 2000metų mtz kliba taip pačiai.
ssskirmas Paskelbta Kovo 21, 2012 Pranešti Paskelbta Kovo 21, 2012 sveiki, norejau pasikoncultuoti kame reikalas kad pro tilto pavaraspro gilzes lyg ir leidzia tepala. ir dar ka pastebejau, kampinese susidaro slegis, nedidelis, bet... atsukus tepalo varzciuka pasigirsta suspausto oro sniokstimas. kame reikalas? netinkamas tepalas? idedu foto, kad aiskiau butu. beje gal tutrejo reiksme kad pasitranke per kelmus traktorius? bet pagalvojus neturejo taip greit, p.s. tiltas visas rinktas naujai.
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti