Jump to content

reigis

Nariai
  • Pranešimai

    95
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario reigis paskelbtas turinys

  1. lužo lėkštės ašis ir reikia keisti stebulės guolius, kaip išardote stebules, nukalt neina nesinori sudaužyti
  2. reigis

    "kitkinis" presas

    labai džiugu, kad tris savaites niekas neturi problemų
  3. reigis

    "kitkinis" presas

    Vienas iš varijantų tai skersas kitkas daro kai labai plonai šieno, reikia didint greitį, bet jei ant "gero" šieno taip daro reikia giliau įsigilint kame reikalas, gal su padavimo šakėmis netvarka, ar gerai ir laiku numeta mazgąir t.t.
  4. reigis

    Kitkiniai presai

    Noriu pranešti, kad New Holand presui tinka rištukas ("paukščiukas" kur šniurą riša) nuo Forshthrit 454, tik reikia ašelę suploninti nuo 15 mm iki 14,8 mm. Veikia puikiai.
  5. Įvesk googlei "remontuoju presus" ir rasi skelbimuose Alytuje yra toks Vladas.
  6. Newhollando tai pasistato ant reduktoriaus alkūnė vertikaliai aukštyn (kur tampo kūjį), ten yra žymės ir ant ryšimo aparato taip pat yra žymės, tai nuėmęs grandinę sutapatini (tas kur ant ryšimo aparato) ir važiuoji. Presas čia ne mano, internete radau matosi,kad nerišantis. Pas tave gal suka krumpliaračiais tada ten reikia ieškoti žymių.
  7. Vakar Voltair susirgo guzais protektorius kaulinis šonų nebėra, padangos atrodo, jog joms 40 metų. Molėtuose stvėriau kokia buvo, užrašyta Made in Russia, emblema - briedis. Klausimas kas gamintojas?
  8. reigis

    "kitkinis" presas

    Norėjau šiemet savo NEW HOLLANDĄ nuo kalno leisti, nuvažiavau pas kolegą dar su naujesniu tokiu- jo žmona rėkia "užmušiu šitą presą". Pasirodo šiemet aplinka kalta.
  9. nuimi kardana nuo greiciu dezes ir paverzi verzle ir viskas Iš savo patirties galiu pastebėti (gal būsiu neteisus), kol dėdavau diskelius su "ferado", nespėdavau veržt ir keist, kai sudėjau metalinius užmiršau šitą reikalą. Kiek buvau mokinamas, reguliuojama užveržimas "liaudiškai" taip, kad įjungus tiltą, stabdant ant žolės čiuožtų, o ant kietos dangos (asfalto) sunkiai traukiant priekis nebuksuotų.(Aš tai supratau ką čia parašiau).
  10. reigis

    mtz bedos

    Buvo tokia problema pas mane, MTZ 82 1990m tai jau 92 m. pradėjo byrėt(tarpinis). Radau išmestą bendrovėj 1985 metų, įdėjau gražus su ornamentais, po šiai dienai blizga, o maniškis atrodė, kad liejimo forma lopeta pavalyta ir smėlio daugiau negu špyžiaus dėta. Taip pat ir kiti agregatai atrodo, net galinis tiltas įtrūkęs, bet kol "rasoja" tai ir ačiū d...vui. Mano manymu, jei tinka ieškok kuo senesnio.
  11. reigis

    "kitkinis" presas

    Galima butų kažką ir pareguliuot, bet pas mus saulė išlindo kol įšoki į kabiną ir vėl debesis, nėra kada eksperementuot. Vakar 90 kitkų "begom" ir nesvarbu kaip riša, svarbu kad į priekabą, o dabar vėl lyja. Todėl gal ir tie presai išdurnę.
  12. reigis

    "kitkinis" presas

    turiu ir aš NH tai panašios problemos, ypač nemėgsta kai baigiasi šienas, pavyzdžiui apsisukant dažniausiai paleidžia kažkodėl viena pusė. Beveik viską iškeičiau vietomis niekas nesikeičia, sako, kad gali būti stūmoklio guoliai, kurių dar nežiūrėjau.
  13. reigis

    preso FAHR remontas

    kubota22 parašiau tau žinutę, bet ji nuo pietų dar "neišeina" iš kompiuterio.
  14. reigis

    "kitkinis" presas

    Kaip broliai lietuviai, pradėjot adatas laužyt ir rišimo aparatus keikt? Pas mus tai kol kas štilius, dar beveik nešienauja žmonės.
  15. Tokiu atveju manyčiau, kad reikėtų nuimti karterį ir žiūrėti tepalo paėmėją, ar kur trukę ar atsisukę arba pats tinklelis užsikimšęs arba reikėtų tepalo virš normos pilti. Pas mane taip būna, kai tepalo norma mažoka ir krestelni kur nors į vagą ar staigiai sustoji ir rodyklė iškart krenta lemputė užsidega.
  16. reigis

    Dūsta žuvys

    Žadėjau parašyti, kaip peržiemos žuvys (truputį pavėluotai), "žuvo" tik plačiakakčiai, kuriuos pernai įleidau 5 cm, o išmečiau 30-35 cm. Amūrai, ešeriai, linai ir kitas špūras išgyveno-vadinasi orpūtė pasiteisino.
  17. reigis

    Dūsta žuvys

    Vien žodis siurblys 100 litų kainuoja, aš orpūtę už 104 pirkau (skaitei aukščiau), labai sunku pasakyti iš ko didesnė nauda. Liūdniausia, kai pavasarį reikia graibyti ir atstatinėti (kvailas žodis) žuvis.
  18. reigis

    Dūsta žuvys

    Giedriusss23 jei dar matei karpiukus tai vadinasi dar ne kapiec, bet mano galva jeigu nieko nedarysi, tai gali būti panašiai kaip kapiec tik iš P raidės. Pas mane jiems kažkaip dar nepavykdavo peržiemot-kažkas netinka, kitos žuvys peržiemoja, o karpiams tas kapiec iš P. Kitas klausimas, kokias statote laiko rėles orpūtėms ir kur jas rasti?
  19. reigis

    Dūsta žuvys

    Taip - ir nešioju per septynias eketes. O kaip tu nustatai deguonies kiekį, prietaisu ar čia tik teorinės žinios
  20. reigis

    Dūsta žuvys

    Prūdas pas mate toks pats. Orpūtę nakčiai laikau namuose, o kai pumpuoju dar užmetu "fufaiką", tai kai pakiši ranką jaučiasi šiluma. Reikės taip pat įdomumo dėliai pamatuoti temperatūrą. Šiaip vabalai eketėse jau dingo ir vandens kvapas pagerėjo( jaučiasi kai kūreni pirtį).Tik dar vienas klausimas, kada daugiau naudos, ar kai burbuliuoji eketėj, ar kai su kartimi pakiši tolyn.
  21. reigis

    Dūsta žuvys

    na pigiau nei su deguonies balionu tai faktas tik vat klausimas ar tiek paduodamo deguonies tavo tvenkiniui uzteks,mano variante tikrai neuztektu,o dabar pasakysiu toky bajery kad ta savo orapute nesk pagal kranta ir jei yra meldu laikyk ten,o vidury tu tikrai nieko nepasieksi,ta sakau is savo karcios patirties Dėkui gera mintis, reikia eiti pasitaisyti, nes pats galvoju dabar eketės per vidurį, o žuvis randu pakraščiais.
  22. reigis

    Dūsta žuvys

    Jeigu juoko formoj tai geriausiai kompresorius su tanko varikliu, bet aš bandau išspręsti savo problemą su 18W ir jei pavasarį nereikės su grėbliu ištraukinėti žuvų busiu labai patenkintas ir būtinai parašysiu.
  23. reigis

    Dūsta žuvys

    http://www.zoocentras.lt ir žiūrėk "tvenkinys", garantija 1 metai, pavarysi žiemą ir atsipirks.
  24. Visiškai sutinku - atleidi važiuoji, priverži - virini. Patikrinta 20 metų.
×
×
  • Create New...