javas Paskelbta Balandžio 19, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 19, 2010 Sveiki, stai ir isjudejo pirmoji si pavasari 4 metru darbinio plocio VM sejamoji i laukus, taip kad maziau spelioniu daugiau konkretumo gerbiamiems ukininkams, faktai kalba uz save. Veliau idesiu issamius video.... . Be galo idomios visu nuomones... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
tadasg Paskelbta Balandžio 19, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 19, 2010 visu pirma, gali papasakoti i koki rajona ji isjudejo, dar gali prideti ir kokios komplektacijos viskas idomu, galbut bus galimybe pro sali vaziuojant ja is arciau apziureti. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dyras Paskelbta Balandžio 23, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 23, 2010 Į laukus, daug spalvų, su užrašais išrieda.... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Betygala Paskelbta Balandžio 23, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 23, 2010 Jei netingit uzsukit i Betygala, pamatysit 4 gaspadoriu laukus setus su VM sejamaja. Mano vienintelis laukas isgyveno setas su pastaraja i rapsu raziena. Jei dar tektu seti z kviecius siais metais - be dideliu diskusiju naudociau tik VM tipo technologija, bet nebutinai sejamaja. 2008-2009 m sejau su Great Planes, ta pati technologija, rezultatas puikus. Siaip tai as daugiau uz tokia technologija nei uz sejamaja. Joje man truksta liezuveliu seklos prispaudimui. Bet apie tai jau rasiau. O rezultatai visada idomus, vaizdai taip pat:) Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Misla Paskelbta Balandžio 23, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 23, 2010 visu pirma, gali papasakoti i koki rajona ji isjudejo, dar gali prideti ir kokios komplektacijos viskas idomu, galbut bus galimybe pro sali vaziuojant ja is arciau apziureti. Maciau viena ir tavo kraste, tik jau nebe nauja. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
javas Paskelbta Balandžio 27, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 27, 2010 O stai ir zadeti video, prasom pasimegauti: qbseEkBTS9w JKayZHRbjeU Jonavos rajonas Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
tadasg Paskelbta Balandžio 27, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 27, 2010 visu pirma, gali papasakoti i koki rajona ji isjudejo, dar gali prideti ir kokios komplektacijos viskas idomu, galbut bus galimybe pro sali vaziuojant ja is arciau apziureti. Maciau viena ir tavo kraste, tik jau nebe nauja. zinau kur yra ne pirmos jaunystes, kalnuju agroje.. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
arimas Paskelbta Balandžio 28, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 28, 2010 sejamoji gal but ir nebloga,tik technologija(tiesiogines sejos) nelabai pas mus pasiteisina.Reikejo salimais praskust arba pragerminuot ir tada set, turetumet ka paligint.Greitas ,patogus darbas, bet paselis nebus gyvenimu besidziaugiantis. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
javas Paskelbta Balandžio 28, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 28, 2010 Neverta buvo investuot tame lauke (veliau bus paseliu foto), zeme pakankamai minksta, dregna, grudai leidzia daigus, iskart gauna trasu. O palyginimui yra lauku kurie buvo kultivuoti, taip kad matysim, tiesiog esant galimybei (dirvos atzvilgiu) si technologija yra pranasesne, tik ja reikia tinkamai taikyti - rezultatas pasiekiamas per trecius, ketvirtus ar penktus metus, jokiais budais ne per PIRMUS. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
arimas Paskelbta Balandžio 29, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 29, 2010 cia is patirties sakai,ar knygu prisiskaites? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Algis... Paskelbta Balandžio 29, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 29, 2010 Neverta buvo investuot tame lauke (veliau bus paseliu foto), zeme pakankamai minksta, dregna, grudai leidzia daigus, iskart gauna trasu. O palyginimui yra lauku kurie buvo kultivuoti, taip kad matysim, tiesiog esant galimybei (dirvos atzvilgiu) si technologija yra pranasesne, tik ja reikia tinkamai taikyti - rezultatas pasiekiamas per trecius, ketvirtus ar penktus metus, jokiais budais ne per PIRMUS. Man arsiam bearimines zemdirbystes salininkui tiesiogine seja nekelia jokio susizavejimo. Na isdestik kuom si technologija yra pranasesne , pasakimai per trecius ir daugiau metu jau skamba ne is pirmu lupu. Sutinku minimalus dirbimas taip , bet tiesiogine seja Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dyras Paskelbta Balandžio 29, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 29, 2010 Ir ko Jūs prisiknisot prie to javo. Praeis tie 5 metai ir pamatę, kad nieko gero keisite sėjos technologija. Vėl kokią naują sejamą nupirksite..... Nemeluoja gi žmogus. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
M&M Paskelbta Balandžio 29, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 29, 2010 Ir ko Jūs prisiknisot prie to javo. Praeis tie 5 metai ir pamatę, kad nieko gero keisite sėjos technologija. Vėl kokią naują sejamą nupirksite..... Nemeluoja gi žmogus. o jei jau praejo tie 5 ir nereik keist? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
javas Paskelbta Balandžio 29, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 29, 2010 Ir ko Jūs prisiknisot prie to javo. Praeis tie 5 metai ir pamatę, kad nieko gero keisite sėjos technologija. Vėl kokią naują sejamą nupirksite..... Nemeluoja gi žmogus. Nelabai matau supranti apie ka kalba eina....kam keist sejamaja jei keiti sejos technologija...jei nori seji i raziena, jei nenori seji i kultivuota ar skusta ar dar kokia dirva..... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dyras Paskelbta Balandžio 29, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 29, 2010 Kai žmogus bando įrodyti, kad žemę perdirbti "neverta investicija" Po tokių pasakų už 5 metų klientai gali ir bankrutavę būti. Kartais ne technika bloga o vadybininkas viską sugadina. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
javas Paskelbta Balandžio 30, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 30, 2010 Kai žmogus bando įrodyti, kad žemę perdirbti "neverta investicija" Po tokių pasakų už 5 metų klientai gali ir bankrutavę būti. kartais ne technika bloga o vadybininkas viką sugadina. Tai kodel ta sejamaja reikia keist ??? Tamstos taip ir nesupratau, tu pats save supratai??? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dyras Paskelbta Balandžio 30, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 30, 2010 Nesivelsiu į ginčus, bet pats pasėk per metus po 300 -400ha ir po 5 metų parašyk atsiliepimus. P.S. tai vat man ir įrodyk, kodėl aš turėčiau turimą sėjamąją keisti į VM Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
bsaulius Paskelbta Gegužės 1, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 1, 2010 Nesivelsiu į ginčus, bet pats pasėk per metus po 300 -400ha ir po 5 metų parašyk atsiliepimus.P.S. tai vat man ir įrodyk, kodėl aš turėčiau turimą sėjamąją keisti į VM ikisiu savo trigrasi.... daugelis musu ruko, nors zino kad tai zalinga ( nu ir kas... va senelis rukė o numirė 85 kių , buvo sveikas kaip ridikas) daugelis zino kad galima taupyti vairuojant neagresyviai ir protingai ( dabar as turiu pinigu, man nesvarbu tie kelesdesimt litu per menesi... nors per 30 metu tai sudarys iki 20 000 litu, ) daugelis zino kad kenkia kraujagyslems riebus maistas... ir taip toliau ir taip toliau, pasistengsiu nenusibosti... Java as prilyginciau psichologui, kuris neruko ir nerukė ( nors manau teko ir jam ragauti ūkininko duonos ) taciau jis bando irodyti klijentui, arba gal geriau sakyti- bando jam padeti mesti rukyti. tai sunku, po keliu menesiu gi nepajusi kaip gera nerukyt, gal tik po keliu ar kelesdesimt metu. yra kurie meta patys ( be niekieno pagalbos priima teisinga sprendima, musu atveju agrocorporation, pati susiradus sia sejemaja ir atsiveze tiesiai is gamintojo ir sekmingai naudoja sia technologija ) kaikuriems reikia padeti ... bus simtai rukaliu, kaip tu dyrai, kurie sakys kad man po...ui, as rukysiu KAIP TAI DARO SIMTAI, bet patikek, jei nebutu psichologui klijentu, jis neturetu darbo... atvaziuok pas mus i svecius- pamatysi, mes TURIM darbo, beje jo visi turi kurie i pati darba ziuri rimtai ir atsakingai, ir (jauciu streliu tai pareis ) nemala sudo. su pagarba saulius 868674890 Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Zvanas Paskelbta Gegužės 1, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 1, 2010 Cia tipo visi kas nenaudoja tos sejalkos tai visi "ruko" ? Visu sejalkos blogos? Ar cia mano muzikiska galvele ne taip supranta? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
M&M Paskelbta Gegužės 1, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 1, 2010 Cia tipo visi kas nenaudoja tos sejalkos tai visi "ruko" ? Visu sejalkos blogos? Ar cia mano muzikiska galvele ne taip supranta? nu gal bsaulius paaiskins, bet ir as taip supratau... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
javas Paskelbta Gegužės 1, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 1, 2010 Cia tipo visi kas nenaudoja tos sejalkos tai visi "ruko" ? Visu sejalkos blogos? Ar cia mano muzikiska galvele ne taip supranta? nu gal bsaulius paaiskins, bet ir as taip supratau... nu jo .....cia as gal ne i tema....bet man rodos pradejom tema apie sejamasias VM.... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
javas Paskelbta Gegužės 1, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 1, 2010 Nesivelsiu į ginčus, bet pats pasėk per metus po 300 -400ha ir po 5 metų parašyk atsiliepimus.P.S. tai vat man ir įrodyk, kodėl aš turėčiau turimą sėjamąją keisti į VM kazkaip vistiek nesusisnekam mes... as gi nesiulau keist tau tos sejamosios... , vienas toks momentas griztant prie sejos technologijos, pabandysiu paaiskint...su sia sejamaja galime seti tiek i raziena tiek i kultivuota tiek i skusta dirva, gal todel mes ir nesusisnekame... o tai reiskia, kad po 5 metu, ar po 3, ar po 2 tu gali sejamaja naudoti pagal savo poreikius ir savo technologijas.... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
javas Paskelbta Gegužės 1, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 1, 2010 o del rukymo tai siulau visiem mest Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dyras Paskelbta Gegužės 1, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 1, 2010 Nesivelsiu į ginčus, bet pats pasėk per metus po 300 -400ha ir po 5 metų parašyk atsiliepimus.P.S. tai vat man ir įrodyk, kodėl aš turėčiau turimą sėjamąją keisti į VM su sia sejamaja galime seti tiek i raziena tiek i kultivuota tiek i skusta dirva, Su agrisemu iš karto ir nuskuti ir pasėji........ Vadinasi DAR geresnė Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
javas Paskelbta Gegužės 1, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 1, 2010 Nesivelsiu į ginčus, bet pats pasėk per metus po 300 -400ha ir po 5 metų parašyk atsiliepimus.P.S. tai vat man ir įrodyk, kodėl aš turėčiau turimą sėjamąją keisti į VM su sia sejamaja galime seti tiek i raziena tiek i kultivuota tiek i skusta dirva, Su agrisemu iš karto ir nuskuti ir pasėji........ Vadinasi DAR geresnė tai vat tame ir esme, kad su daug sejamuju gali NUSKUST ir paset o su nedaugeliu sejamusju, gali nieko nedares paset... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti