Jump to content

Ieskau kombaino

Guest Gintokas

Recommended Posts

Paskelbta

Na as ir ten buvau nuvaziaves tai man uz tapati kombaina siule 42000 tukst. na 4,2 metro kederis. Tai nulekiau i Pakirsini (radviliskio raj) tai dar geresnes bukles uz 28000 atidave. Na tik 3,6 kederis. bet man tas skirtumo nera :D

• Atsakymai 66
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta

Taip ! Pakirksnyje ten vyrukai gana padoriom kainom parduoda as pats pirkau is ten 1000Litru pakabinama 12m HARDI purkstuva tikrai labai pigiai :)

Paskelbta
Firma pavadinimu AURIDANA (www.auridana.lt) :icon-wink:

Jie dabar žada tik Claas kombainais prekiauti. Nepasakyčiau kad kombainų kainos pas juos labai palankios, nes sausio mėnesį jie siūlė 98 Dominatorių, tai kaina kaip už gerą, o stovis tai labai jau nekoks.

Paskelbta
Jo ten zmones ne plesikai ant kai ko, as asmeniskai ten vartoma lingini kvernelanda 3 korpusu uz 5700lt nupirkau

Kelintos klases? ar kvadratinis remas? cia tikrai gera kaina :icon-cool:

Guest vaidas_c
Paskelbta
O kelių korpusų tas plūgas? Mane irgi domina. Ar yra pas juos pasirinkimo? Norėčiau kvernelando linginio 4-5 korpusų.

... jei reikia 4-5 korpusu plugo geriau varyk i Kaisiadorys , ten net susikomplektuoti reidzia :)

Guest vaidas_c
Paskelbta

... apie FORVIDA tai as isviso be zodziu ! jau kas ten per "buozes" sedi tai geriau patylesiu :icon-exclaim: Ten jie uz betkoki ss.... nori gauti gerus pinigus ! Nezinau kaip Jus tautieciai bet as i ta FORVIDA nebevaziuoju trejus metus ir tikrai neketinu vaziuoti ateinancius jei dar jie ten gyvuos ... :D

Guest vaidas_c
Paskelbta

zinau as ju nusvaigusias kainas ! Bet jie sedi akis ispute :icon-eek: ir jiems visai dzin ! svarbu kad pats sefas krootas ir gali su mersu vazinet :D

Paskelbta

Mum tai sake del dronnigborgo kad tuoj pat is garazo isvarome ir paleidzia kuliamaja ir t.t. Tipo nepriekaistinga bukle-kaina 42000 o i pakirsini nuvaziavau tai gavau toki pat uz 23000 na tik reikejo smulkintuva paciam prisidet nes nebuvo Tai ir smulkintuva nauja parupino uz 5000 stukas ,,Rekord' . Na ir 28000 ledinis kombainas gavosi. Na aisku reikejo dar patvarkyt. :D

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...