vaidoksas Paskelbta Kovo 27, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 27, 2010 sveiki. patarkit kas gali buti.buvo puskacius pardejau starteri. starteris naujas akumas naujas mutlu 150ah. laidai nauji. degima atstaciau. nu bet is ryto neprasuka motoro.. keiciau indeklus sakau gal uzverze, bet su raktu lengvai sukasi. idejau sena rusiska starteri ir tas neprasuka Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vaidoksas Paskelbta Kovo 27, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 27, 2010 idomumo delei. idejau nauja starteri i e302 tai jis neuzkure, idejau atgal ruski uzsikure. kazko nesuprantu. kodel ruskis neuzkure ano belaruso. gal laidai ploni. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Raimisx Paskelbta Kovo 27, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 27, 2010 o kaip su mase? nors pas mane viskas kabeliais nuvesta, vistiek stabdziu pedalai kibirksciuoja.... o daugiau, vietoj ziuret reikia Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vaidas.z Paskelbta Kovo 27, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 27, 2010 jei laidai būtų ploni tai kaistų, bet vistiek suktų. O ar bandei neprijungtą starterį pasukt, gal žiūrėk ir neprijungto nesuka. Raimisx teisus, masės dar pažiūrėk. Nu dar akumą belieka patikrint, nežiūrėk kad naujas, gal koks brokas PVZ. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vaidoksas Paskelbta Kovo 27, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 27, 2010 nuemes nuo traktoriaus buvau starteri suka puikiausiai. mase nuvesta atskira prie remo. nors buvau pajunges akuma arti starterio per minimum ilgumo laidus lygiai taspats.. ydomu kodel to traktoriaus neuzkuria ruskas starteris nors sienapjove puikiausiai, juk ja sukti sunkiau. vienam taip buvo. tai jis atsiveze profa kas degima nustate tai dabar gerai. nejaugi ant tiek galima suklysti Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Blakis Paskelbta Kovo 27, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 27, 2010 Jei du starteriai vienodai silpnai suka, reiskia negauna gero kontakto. Plonas laidas irgi gali sunkiai sukt, nors ir kais. Kabelis turi but mazojo pirsto storio. Degimas cia neprieko. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vaidoksas Paskelbta Kovo 27, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 27, 2010 Jei du starteriai vienodai silpnai suka, reiskia negauna gero kontakto. Plonas laidas irgi gali sunkiai sukt, nors ir kais. Kabelis turi but mazojo pirsto storio.Degimas cia neprieko. bet buvau pajunges arti starterio su storais laidais. nors pirmadieni dar pabandysiu, gerai viska apziuresiu. o kazi du plonesli laidai atstoja viena stora. pardej pirkau atrodo 10 kvadratu kabeli. gal klistu. traktoriu daliu parduotuve ten Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
beleris Paskelbta Kovo 27, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 27, 2010 Jei du starteriai vienodai silpnai suka, reiskia negauna gero kontakto. Plonas laidas irgi gali sunkiai sukt, nors ir kais. Kabelis turi but mazojo pirsto storio.Degimas cia neprieko. bet buvau pajunges arti starterio su storais laidais. nors pirmadieni dar pabandysiu, gerai viska apziuresiu. o kazi du plonesli laidai atstoja viena stora. pardej pirkau atrodo 10 kvadratu kabeli. gal klistu. traktoriu daliu parduotuve ten tai tu 10 kvadratu ,kabeli pajunges? 25 maziausiai rekia Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Svečias Paskelbta Kovo 27, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 27, 2010 [tai tu 10 kvadratu ,kabeli pajunges? 25 maziausiai rekia Aš pajungęs 50 kvadratų Nors čekui sukti nereikia tokios kvadratūros, bet nuostoliai tikrai mažesni, žodžiu, sviestu košės nepagadinsi. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
varstelis Paskelbta Kovo 27, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 27, 2010 Jei du starteriai vienodai silpnai suka, reiskia negauna gero kontakto. Plonas laidas irgi gali sunkiai sukt, nors ir kais. Kabelis turi but mazojo pirsto storio.Degimas cia neprieko. O jei ranka kalviska ar moteriska Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Blakis Paskelbta Kovo 27, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 27, 2010 Uzlankstei cia pas mane turbut irgi 50 kvadratu, nes eina is galo, nuo akumo. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
argo1119 Paskelbta Kovo 28, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 28, 2010 pažiurek mase kabinos gale , buna kad ten prirudija tai negauna mases ... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vaidoksas Paskelbta Kovo 28, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 28, 2010 pažiurek mase kabinos gale , buna kad ten prirudija tai negauna mases ... mases ijungejas naujas su visais laidais. gal del kvadratu ir suklydau bet butinai paklausiu pardavejos. pirkau trakt. daliu pardej. tipo sake visi tokius deda Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
argo1119 Paskelbta Kovo 28, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 28, 2010 nesupratai,nuo kabinos i tilta gale eina mases laidas plokčias toks ,prisuktas su 12 varštais tai juos atsuk ir nutrink rudes ,bent man taip buvo... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vaidoksas Paskelbta Kovo 28, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 28, 2010 nesupratai,nuo kabinos i tilta gale eina mases laidas plokčias toks ,prisuktas su 12 varštais tai juos atsuk ir nutrink rudes ,bent man taip buvo... nuo mases nuvedziau tiesiai prie tilto. mases isjungejas su dviem gnybtais. o gal mases isjungejas per silpnas. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Dariuus Paskelbta Kovo 28, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 28, 2010 na ir kas,kad nuo tilto iki starterio naujas laidas,jei is kabinos arba nuo mases isjungejo pilnai nepasiduoda i tilta Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vaidoksas Paskelbta Kovo 28, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 28, 2010 na ir kas,kad nuo tilto iki starterio naujas laidas,jei is kabinos arba nuo mases isjungejo pilnai nepasiduoda i tilta taigi mases isjungejas dvieju gnibtu. vienas laidas nuo akumo kitas nuvestas tiesiai prie tilto Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vilkas Paskelbta Kovo 28, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 28, 2010 dar ir mases isjungeju pasitaiko brokuotu. Man yra buve. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
deivisD Paskelbta Kovo 29, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 29, 2010 man masinoi buvo varine tarpine sudegus kur laidas prie starterio sukasi pakeite viskas ok. paziurek gal pades Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vaidoksas Paskelbta Kovo 29, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 29, 2010 man masinoi buvo varine tarpine sudegus kur laidas prie starterio sukasi pakeite viskas ok. paziurek gal pades reiks aki uzmest. aciu uz patarima. sende buvau parduotuveje kur pirkau viska. pakalbejom tai sake atvezt starteri. ji issius paziuret, gal tada pakeistu nors abejoju.girdejau , kad ne man vienam taip buvo. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
minde101010 Paskelbta Balandžio 4, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 4, 2010 kai is puskaciau permeti starteri reik keist ir pagrindini dantrati, tada starteris ir suks gerai, Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
beleris Paskelbta Balandžio 4, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 4, 2010 jo vaidoksas,pakeitiai smagracio vainika,kai perdariai i starterini,buvai perskeles traktoriu? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
kinziulis Paskelbta Balandžio 4, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 4, 2010 paprastas dalykas, meti lauk starteri,su smagraciu ir visais laidais, ir dedi puskaciu- problemu nebus su uzvedimu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vaidoksas Paskelbta Balandžio 5, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 5, 2010 jo vaidoksas,pakeitiai smagracio vainika,kai perdariai i starterini,buvai perskeles traktoriu? jo. smagrati pakeiciau. vainiko negali pardet, nes smagratis starterinis didesnis kindziuliui- tai kad as kaip tik metu puskaciu lauk, nes prie sienapjutes darbu labai patogu starterinis Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vilius Paskelbta Gegužės 7, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 7, 2010 Iskilo tokia beda vis einant metam bielkio pricepas leidziasi. iskeltas i virsu tiek uzgesintas tiek uzkurtas nusileidzia per 30min ar tai butu uzkrautas svoris ar ne... Paskirstytojas atrodo junkcionuoja gerai gal zinot kur ieskoti bedos? Kai kas sako kad susidevi viduje cilindre mendzetai ir tarp saves leidzia tepala... Gal zinot daugiau priezasciu yra arba kokios dazniausiai pasitaikancios. Aciu is anksto uz pareiksta patarima Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti