Jump to content

Recommended Posts

• Atsakymai 415
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta
Ar yra dar kam neuzsakyta avansas ?

Prie paraiškos parašyta,kad ''administruojama'', o paskambinus į NMA sakė, kad paraiška baigta administruot ir parama patvirtinta spalio 29 d.. Taip, kad nebesuprantu, gausiu aš tą avansą ar jau nebe...

Paskelbta

Nacianalinė aplamai gribauja, pavasari klausiau ar ekologinės kiaulės dengia pasėlius, sakė dengia, vakar paskambinu sako nedengia nieks, tipo kiaulėm est nereikia, skambinu ministerijon, sako dengia balandžio mėn pataisa padaryta, paskambinu nma ten mmmmaaaa skambink ten, skambinu nieks kalbėt nenori :lol: taip kad jie ten dirba bele kaip :(

Paskelbta

man pravede vakar, ir kaimynui taip pat, kiek pastebejau, tai jei koks nors tik kabliukas yra, neskuba pravesti pinigu, bet gauti turi visi avansa, o nma, tai ko paklausi to negausi, cia jau faktas

Paskelbta
Nacianalinė aplamai gribauja, pavasari klausiau ar ekologinės kiaulės dengia pasėlius, sakė dengia, vakar paskambinu sako nedengia nieks, tipo kiaulėm est nereikia, skambinu ministerijon, sako dengia balandžio mėn pataisa padaryta, paskambinu nma ten mmmmaaaa skambink ten, skambinu nieks kalbėt nenori :lol: taip kad jie ten dirba bele kaip :(

O Ekoagros klaust nebandėt? Ar jie irgi ''be komentarų'' tuo klausimu?

Paskelbta

ekoagros jei kas neaišku skambina nma, o ir tai susije su išmokom tai ekoagros dzin, o nma paskambinau vėl paklaust tuo numeriu kur liepe vakar skambint sako nedengia, aiškinau kas kaip, tai užsirašė tel.nr sakė perskambins, dabar laukiu :D

Paskelbta
ekoagros jei kas neaišku skambina nma, o ir tai susije su išmokom tai ekoagros dzin, o nma paskambinau vėl paklaust tuo numeriu kur liepe vakar skambint sako nedengia, aiškinau kas kaip, tai užsirašė tel.nr sakė perskambins, dabar laukiu :D

Nu ką galiu pasakyt...Tik tiek, kad jei jau prasideda tokie siuntinėjimai, tai geriausiai būtų raštiškai užklaust. O su žodiniais pasakymais paskui neįrodysi niekam, kad kažkas kažką sakė.

Paskelbta

Vakar skambinau į ministerija užsiklausiau dėl avanso tai gavau atsakymą viskas tvarkoje paraiška įvertinta tik nespėjo paskaičiuoti jai negausiu iki gruodžio reiškia gausiu kartu su išmokom viska kartu tai ir aš užklausiau pagal kokius prioritetus vienam moka kitam ne taip ir negavau atsakymo

Paskelbta
Na gal kas gavot jau avansą paskutiniu metu, ar bent jau kam nors užsakė pinigėlius nes pas mano tėvuką dar vis nieko nesikeičia

Ir pas mane nieko nesikeičia, kaip nieko, taip nieko :D

tai ir visai net ir avanso negavai?

Paskelbta
Na gal kas gavot jau avansą paskutiniu metu, ar bent jau kam nors užsakė pinigėlius nes pas mano tėvuką dar vis nieko nesikeičia

Ir pas mane nieko nesikeičia, kaip nieko, taip nieko :D

tai ir visai net ir avanso negavai?

Ne, negavau. Nors kaip ir viskas gerai.

Paskelbta
savo dali tai aš gavau bet tėvuko tai dar vis nėra gal jau ir nebus teks laukti gruodžio

Vakar skambinau į NMA, tai pasakė, kad pinigai jau suskaičiuoti, bet be gruodžio neperves

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...