Jump to content

SUNKVEZIMIS SU KRANU-MANIPULIATORIUMI


Rekrutas

Recommended Posts

Ieskau savivarcio derliaus vezimui su manipuliatoriumi, pageidautina gale. Kokios butu patyrusiu nuomones: 1. manipuliatorius uz kabinos, ar gale?

2. kokios firmos manipuliatorius atitinka kokybe kaina? Marke?

3. O gal geriau manipuliatorius priekabos priekyje? pakrauni ir savivarti ir priekaba, atskirai traktoriumi nusivelki i dirva?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Nereikia naujos temos - jau yra tokia siek tiek zemiau - SUNKVEZIMIAI. Prides mes Tau ten manipuliatoriu ir viskas bus OK. O jei trumpai tai - jei valysi kaminus sau ir kaimynam - imk su kuo ilgesne strele. Jei krausi trasas nuo kranto i barstykle, ziurek kad svoris streles nestu. Geriau kranas uz kabinos - univesalesne masina. Va tiek tu ziniu. Ir tesk pokalbi senesnej temoj.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Esu apsisprendes pries javapjute lekt i Danija toki varianta parsivaryt. Taciau neturiu jokos patirties ten (Danijoj) deretis ir saugotis kad neapgautu (kilometrazas ir panasiai). Gal kas turit asmenines ar geru pazystamu patirties ten derinant technikos pirkimus. Pletkai ir tiks...

Kreipkis pas makaciola (Toma is Marguciu), patirties turi, ar nores ja dalytis nezinau...

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 4 metų...
Sveiki gal kas montavosi ant sunkvezimio manipuliatoriu kokie niunsai, kokie dokai reikalingi kad legaliai vazineti su juo ....

Montuotis neteko tai šituo klausimu kažko nepasakysiu, tačiau turiu sunkvežimi su jau užmontuotu manipuliatorium tai galiu papasakot ko reikia pvz atliekkant SUNKVEŽIMIO tech. apžiūra;

1. Reikalinga krano (manipuliatoriaus) patikros pažyma.

2. Kranas (manipuliatorius) turi but užregistruotas darbo inspekcijoje (ši procedura trunka 5 darbo dienas)

Dėl techninės automobilio apžiūros šito užtenka.

Dar yra toks niuansas kada manipuliatorius stovi gale ir langvai nusimontuja tai sunkvežimio technine apžiūra berods galima praiti be to krano (tačiau šito negaliu garantuot, tik taip girdėjau)

Dabar dėl manipuliatoriaus patikros, tai pats manipuliatorius taip pat turi turėt kažkoki dokumenta kur nurodyti jo duomenys, toliau kaip jau minėta kažkieno buvo, reikalingas hidro manipuliatoriaus operatoriaus pažymėjimas, tačiau šitoje vietoje yra niuansu kas ir kaip su juo dyrbs, gali taip buti, kad reikės dar ir kėlimo irenginiu priežiūros meistro pažymėjimo, taigi tik turint manipuliatoriaus patikra ji galėsite užregistruoti darbo inspekcijoje, tai va šitaip viskas atrodo oficialiai atliekant tech apžiūra.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Siaip tu pazymu ir pazymejimu per daug gali nebijoti,operatoriaus isduoda per pora dienu,sumokejus uz tuos kursus, kaskas virs 200lt.Krana uzregistruoja ir isduoda pasa, imones kurios ussiima hidraulikos darbais , juos remontuoja ir montuoja.Apziura atlieka darbo saugos specialistas, atvaziaves i kiema,uz taip pat kazkur 200lt.Jei pirksi ir bus kazkoks pasas, kad ir nelietuviskas bus paprasciau .Na aisku tech.stovis turi buti daug maz tvarkingas,piktybiskai niekas nesikabineja.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Beje,turiu toki daikta ne ant sunkvezimio,bet ant pusantrinio puspriekabes galo sumontuota.6,5m strele,galima krauti mediena,uzdeti greiferini kausa ,grazta,boksteli ir dar ka nori prisigalvoti.Patogu uskrauti trasas i barstytuva,sekla ir tt ir tt....Siurblys ant disliaus sukamas kardanu,MTZ pilnai susitvarko.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Svarbiausia kad savi sanariai ne valdiski -dyla ir neatsistato ... Taip kad planuose jamti sita produkta ir uzdeti ji ant galo masinos kad galima buti nuimti bet kada ir vel uzdeti - aciu :icon-wink:

Pas mus kolega supirkineja metalo lauza ir turi toki varijanta ant scanijos susimontaves,tai labai greitai galima nukabinti ir vel uzkabinti,pasistato ant atraminiu koju ir streles ir isvaziuoji is po krano.Tech apziura varo nukabines krana .Na bet jei kranas be apziuros tai darbo inspekcija gali nubauduoti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 6 metų...
On 2020-11-13 at 19:03, Freonas pranešimas:

Gal naudojate kas puspriekabę su manipuliatoriumi prie ūkio?

Reikalinga puspriekabė sėklai, bei trąšom vežtis iki laukų bei rulonams.

 

Įdomu, į ką reikėtų atkreipti dėmesį renkantis? Kurioj vietoj kranas geriau, priekį, vidurį ar gale?

 

pas mus variantas kur gali perstumti į priekį, galą ar vidurį, bet dažniausiai jis būna viduryje...

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...