Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
o traktoriaus darbui? ir kaip jis susijas su itampos sumazejimu

priklausomai nuo problemos yra ir tam tikras poveikis

gali buti, kad mes tiktai klaida, ir nieko daugiau tarkim:

457 - ID module, supply voltage too low

Control Module : EEM3

Cause:

The ID module supply voltage remains below the permitted value ( 8 V ) for longer than 1 second. The error can also be initiated by a too high battery voltage drop during start-up.

Reaction:

EC is stored and the warning lamp is activated.

stai problemos priezastis ir jos sasaja su itampos sumazejimu :)

nors gal davai nebekapstom taip giliai, gal ten paprasciausiai pele kur nors apsiusiojo ir nera kontakto :D

• Atsakymai 53
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbtos nuotraukos

Paskelbta

Turbūt arunis apie tą pati mąsto apie ką ir aš, na o gal ir ne. Mano atveju reiktų pakeist vieną tokį mažą dalykėlį, na o jo kaina ne tokia jau ir maža palyginus su dydžiu - apie tūkstantėlį litukų... Bet maniškis variantas nors ir nežymiai bet kažkiek tai turi atsiliept variklio darbui

Paskelbta
Turbūt arunis apie tą pati mąsto apie ką ir aš, na o gal ir ne. Mano atveju reiktų pakeist vieną tokį mažą dalykėlį, na o jo kaina ne tokia jau ir maža palyginus su dydžiu - apie tūkstantėlį litukų... Bet maniškis variantas nors ir nežymiai bet kažkiek tai turi atsiliept variklio darbui

tas mazas dalykelis tai dezute panasiai 6x10cm randasi variklio kairei pusej prisukta prie variklio bloko su dviem idomiais varztais is jos iseina fiske su 4 laidais uzsakoma konkreciai tam traktoriui uzsakymui reikalinga: traktoriaus modelis jo serijos numeris ir variklio serijos numeris :icon-wink:

Paskelbta

Kaip suprantu tas aparatas elektroniškai reguliuoja įpurškiamo kuro kiekį, tad jam sugedus gali jaustis tarsi kartais varikliui nepakankamai kuro būtų paduodama, gaunas toks kartais mini susilpnėjimas

Paskelbta
nu va liga mazdaug tokia kaip arunis minejo sake gali uztekti tik softa perasyti bet kainuke nebloga 400 lt :icon-eek:

uz softo perrasyma??? :icon-eek: valtros softo kainos kaip microsoft :lol:

Paskelbta
kad lyg niekuo čia pas juos gal politika tokia . O ten kur tu tvarkiai iš karto užvedus išmesdavo tą klaida ar kiek padirbus ?

ismesdavo padirbus kokia minute dvi, bet ten buvo NH tik su sisu matoriuku

Paskelbta

matysiu kaip bus . Pas mane iš ryto užvedus padirbu koki porą val tada išmeta užgesinus palaukus 5 min vėl koki pusvalandį nemeta jai iš karto vedi tik įjungus degima meta

Paskelbta
jai manes klausi tai vaziuojam, tris karti medy beldziu . perase softa naujasniu , daug nedirbau bet lyg gerai viskas . prasiau kad greiti 50 padarytu bet kad nemoka :icon-confused:

meluoja trbt...

Paskelbta

kad ten ne pats rimciausias kompiuteristas turbut buvo atvaziaves skambinosi pagalbos , dar paskaiciavo vidutines kuro sanaudas per visa darbo laika tai gavosi kad traktorius 1val degina tik 6 litrus dyzelio :icon-eek: is viso sudegines beveik 9 tonas

Paskelbta
kad ten ne pats rimciausias kompiuteristas turbut buvo atvaziaves skambinosi pagalbos , dar paskaiciavo vidutines kuro sanaudas per visa darbo laika tai gavosi kad traktorius 1val degina tik 6 litrus dyzelio :icon-eek: is viso sudegines beveik 9 tonas

geras :) o koks pas Tave modelis?

Paskelbta
bet bakas tai kazkaip neekonomiskai tusteja nors darbo mato , kai pas tave atvarys tehnikines daryti uzklausk del greicio

tai kad pas mane 53 eina, nepatikes :lol: na siaip is lempos uzklausiu jei neuzmirsiu :)

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...