Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Ko labiausiai gyvenime bijote? :icon-question: -as tai pavizdziui skirybu seimoje, mirties, ligos, netekti pastoges.

:lol: matyt gana daug fobijų turi.... Asmeniškai bijau, kad kažkada ateis diena, kai man viskas bus pofig....

Paskelbta
As kaip buves (furistas) tai bijau girtu mentu uz sunkvezimio vairo. :lol:

cia menkniekis o ne baime :(

Atsiprašau jei čia menkniekis.... toks "menkniekis" gali igyvendinti katastrofą....

Paskelbta
kaip sako: svarbiausia, kad dangus ant galvos nenukristu :D

Kad dangus nukris tai nieko tokio, jis ir taip mus slegia oro slėgio jėga. Bet jei kaikas iš dangaus nukristų ant galvos, tai čia jau bėda būtų. :D O šiaip tai žmogus užvedė gerą rimtą temą, labai tinkančią pošventiniam laikotarpiui, o mes juokaujam. :)

Paskelbta
kaip sako: svarbiausia, kad dangus ant galvos nenukristu :D

Kad dangus nukris tai nieko tokio, jis ir taip mus slegia oro slėgio jėga. Bet jei kaikas iš dangaus nukristų ant galvos, tai čia jau bėda būtų. :D O šiaip tai žmogus užvedė gerą rimtą temą, labai tinkančią pošventiniam laikotarpiui, o mes juokaujam. :)

Po svenciu tai ir man baisu net per gatve pereit... O is to dangaus tai nebent rugsciu lietus gali palyti. Pas zemacius prisnigs kaip visada...

Paskelbta
netyciuko :eusa-think:

kaip sako lietuviu liaudies ismintis: bijai vilko neik i miska :lol:

na kartais cia ismintis nepadeda, kai nori i miska nors ir bijai vilko, bet juk sautuvas cia visa laika pas tave ;)

Paskelbta

jatau, va cia tai tema, nezinau nei ka pasakyt ko bijau... ir taip ir taip galvojau, kas man cia sirdele pristabdytu, bet ... turbut, kad mano svajoniu vyro :lol: o jei rimtai, tai kas manes prades nekesti, atsiuskyt gyvate ar tarantula, klyksma kitam lietuvos gale isgirsit :D

Paskelbta
jatau, va cia tai tema, nezinau nei ka pasakyt ko bijau... ir taip ir taip galvojau, kas man cia sirdele pristabdytu, bet ... turbut, kad mano svajoniu vyro :lol: o jei rimtai, tai kas manes prades nekesti, atsiuskyt gyvate ar tarantula, klyksma kitam lietuvos gale isgirsit :D[/quot

gerai kad pasakei ko bijai kai vazuosiu konors pirkt tai butinai isidesiu i krepsi tokiu gyvuneliu :D tada nors nupirksiu pigiai technikos :lol::eusa-clap::eusa-dance::eusa-dance::eusa-dance:

Paskelbta
1. klaustrofobija

2. apsiversti su traktorium :(

na taip buna kad vazuoji kokian skardziu isiremis i stoga ranka ir galvoji kad tik neapvirst :D pirmos mintis jei apvirstu tai kiek kainuoti ir kaip taisiti reiktu bet negalvoju kad pats gali susizaloti :icon-confused: pirma apie traktoriu pagalvoji :D:lol::D

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...