Biesas Paskelbta Rugsėjo 20, 2006 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 20, 2006 gal vyrai ir smagiai is manes kvatosite, bet man truksta nuovokos apie rapsu stalus kombainams. kam jie reikalingi??? ar be ju rapso nenuimsi nuo lauko ar kad is pradalgiu imt butu galima. Aciu
Jonis Paskelbta Rugsėjo 20, 2006 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 20, 2006 gal vyrai ir smagiai is manes kvatosite, bet man truksta nuovokos apie rapsu stalus kombainams. kam jie reikalingi??? ar be ju rapso nenuimsi nuo lauko ar kad is pradalgiu imt butu galima.Aciu nuimsi tik nuostoliai bus didesni. Gali su jais pjauti tiesiai. tas rapso stalas skamba gana ispudingai, o istikruju, pvz., Claas'o, kur gudriai padaryta, yra tik 3 skardos, kurias ikisus prailgeja pjaunamoji. Pas kitus daugiau velniu yra, bet esme paprasta - rapso stalas - irenginys pailginti pjaunamaja, kad rapsai butu anksciau nupjaunami, nei juos pradeda drebinti sraige ir lenktuvai ir del to sumazetu nuostoliai. prie stalo dar gali buti montuojami atpjovejai ir pan.
Biesas Paskelbta Rugsėjo 21, 2006 Temos autorius Pranešti Paskelbta Rugsėjo 21, 2006 gal vyrai ir smagiai is manes kvatosite, bet man truksta nuovokos apie rapsu stalus kombainams. kam jie reikalingi??? ar be ju rapso nenuimsi nuo lauko ar kad is pradalgiu imt butu galima.Aciu nuimsi tik nuostoliai bus didesni. Gali su jais pjauti tiesiai. tas rapso stalas skamba gana ispudingai, o istikruju, pvz., Claas'o, kur gudriai padaryta, yra tik 3 skardos, kurias ikisus prailgeja pjaunamoji. Pas kitus daugiau velniu yra, bet esme paprasta - rapso stalas - irenginys pailginti pjaunamaja, kad rapsai butu anksciau nupjaunami, nei juos pradeda drebinti sraige ir lenktuvai ir del to sumazetu nuostoliai. prie stalo dar gali buti montuojami atpjovejai ir pan. Aciu Joni, zmogum padarei:) p.s. cia gal as ir ne i tema ( mirkt mirkt ) ale ar ne tu ne is to "Jonio" kurie dainuoja "Zemaityja tu mano brangiausia"???? ten toks jaunesnis, su skrybele cowboyska strykineja. ne tu???
Jonis Paskelbta Rugsėjo 21, 2006 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 21, 2006 gal vyrai ir smagiai is manes kvatosite, bet man truksta nuovokos apie rapsu stalus kombainams. kam jie reikalingi??? ar be ju rapso nenuimsi nuo lauko ar kad is pradalgiu imt butu galima.Aciu nuimsi tik nuostoliai bus didesni. Gali su jais pjauti tiesiai. tas rapso stalas skamba gana ispudingai, o istikruju, pvz., Claas'o, kur gudriai padaryta, yra tik 3 skardos, kurias ikisus prailgeja pjaunamoji. Pas kitus daugiau velniu yra, bet esme paprasta - rapso stalas - irenginys pailginti pjaunamaja, kad rapsai butu anksciau nupjaunami, nei juos pradeda drebinti sraige ir lenktuvai ir del to sumazetu nuostoliai. prie stalo dar gali buti montuojami atpjovejai ir pan. Aciu Joni, zmogum padarei:) p.s. cia gal as ir ne i tema ( mirkt mirkt ) ale ar ne tu ne is to "Jonio" kurie dainuoja "Zemaityja tu mano brangiausia"???? ten toks jaunesnis, su skrybele cowboyska strykineja. ne tu??? Gaila, bet ne
shaulinis Paskelbta Balandžio 15, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 15, 2008 gal vyrai ir smagiai is manes kvatosite, bet man truksta nuovokos apie rapsu stalus kombainams. kam jie reikalingi??? ar be ju rapso nenuimsi nuo lauko ar kad is pradalgiu imt butu galima.Aciu nuimsi tik nuostoliai bus didesni. Gali su jais pjauti tiesiai. tas rapso stalas skamba gana ispudingai, o istikruju, pvz., Claas'o, kur gudriai padaryta, yra tik 3 skardos, kurias ikisus prailgeja pjaunamoji. Pas kitus daugiau velniu yra, bet esme paprasta - rapso stalas - irenginys pailginti pjaunamaja, kad rapsai butu anksciau nupjaunami, nei juos pradeda drebinti sraige ir lenktuvai ir del to sumazetu nuostoliai. prie stalo dar gali buti montuojami atpjovejai ir pan. pridėsiu tik tiek, kad musu rapsuose pageidautinas atstumas nuo sraigės iki dalgio ne mažiau nei 60cm. Na o daugiau tai forume matau ir taip nemažai prirašyta
arunis Paskelbta Balandžio 15, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 15, 2008 gal vyrai ir smagiai is manes kvatosite, bet man truksta nuovokos apie rapsu stalus kombainams. kam jie reikalingi??? ar be ju rapso nenuimsi nuo lauko ar kad is pradalgiu imt butu galima.Aciu nuimsi tik nuostoliai bus didesni. Gali su jais pjauti tiesiai. tas rapso stalas skamba gana ispudingai, o istikruju, pvz., Claas'o, kur gudriai padaryta, yra tik 3 skardos, kurias ikisus prailgeja pjaunamoji. Pas kitus daugiau velniu yra, bet esme paprasta - rapso stalas - irenginys pailginti pjaunamaja, kad rapsai butu anksciau nupjaunami, nei juos pradeda drebinti sraige ir lenktuvai ir del to sumazetu nuostoliai. prie stalo dar gali buti montuojami atpjovejai ir pan. yra ir gudriau padaryta kur nereikia jokiu skardu BISO, NH
shaulinis Paskelbta Balandžio 15, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 15, 2008 gal vyrai ir smagiai is manes kvatosite, bet man truksta nuovokos apie rapsu stalus kombainams. kam jie reikalingi??? ar be ju rapso nenuimsi nuo lauko ar kad is pradalgiu imt butu galima.Aciu nuimsi tik nuostoliai bus didesni. Gali su jais pjauti tiesiai. tas rapso stalas skamba gana ispudingai, o istikruju, pvz., Claas'o, kur gudriai padaryta, yra tik 3 skardos, kurias ikisus prailgeja pjaunamoji. Pas kitus daugiau velniu yra, bet esme paprasta - rapso stalas - irenginys pailginti pjaunamaja, kad rapsai butu anksciau nupjaunami, nei juos pradeda drebinti sraige ir lenktuvai ir del to sumazetu nuostoliai. prie stalo dar gali buti montuojami atpjovejai ir pan. yra ir gudriau padaryta kur nereikia jokiu skardu BISO, NH CNH
arunis Paskelbta Balandžio 15, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 15, 2008 zodziu toks kaip mano jus visiskai teisus ponas
voras Paskelbta Balandžio 15, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 15, 2008 pasirodo ir ziopliems sekasi, kai rinkausi kombaina ne nebuvau nuvaziaves jo apziuret, kai saka maxniom ne gliadja
Algis... Paskelbta Balandžio 16, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 16, 2008 Na neiskesiu ir as nepasigyres ir neisiterpes ir mano toks pat
Algis... Paskelbta Balandžio 16, 2008 Pranešti Paskelbta Balandžio 16, 2008 Tik pradek girtis ir pradei raudonuot
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti