Jump to content

ACROS kombainai

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 11 valandų, Quattro pranešimas:

O tai kiek pas pati acrosu, kad jau taip pergyveni?

Man nėra ko pergyventi, visuomet sakiau kad gerų kombainų visiems neužteks todėl turi kažkas pirkti rostelmash, bet dabar padėtis jau keičiasi. 

• po 1 metų...
Paskelbta
On 2023-08-04 at 16:21, Viktoras101 pranešimas:

Sveiki kolegos. Gal kas esat tobuline acroso smulkintuvą, nes prastokai smulkina. Po kolkas esu pakeites priešpeilius ir sudėjas ilgesnius negalandamus peilius. Gal esat greitinę jį ar kažka panašaus. 

Nebent apsukas didinti keičiant smulkintuvo skremuli

Paskelbta
On 2023-08-04 at 16:21, Viktoras101 pranešimas:

Sveiki kolegos. Gal kas esat tobuline acroso smulkintuvą, nes prastokai smulkina. Po kolkas esu pakeites priešpeilius ir sudėjas ilgesnius negalandamus peilius. Gal esat greitinę jį ar kažka panašaus. 

Įtakos nemažai turi ir priešpeilių padėtis, aukščiau ar žemiau kai jie stovi.

• po 1 metų...
  • po 3 savaičių...
  • po 8 mėnesių...
Paskelbta
prieš 27 minutes , Ūkininkas sm pranešimas:

Kas gali būti kombainui acros 580 kai užkuri barška reduktorius. Pradedi važiuot nutyla

Šiaip pas visus barška ant laisvų apsukų apie 800, kai 1000 būna, tai jokio garso

Paskelbta
Prieš 1 valandų, Ūkininkas sm pranešimas:

Kas gali būti kombainui acros 580 kai užkuri barška reduktorius. Pradedi važiuot nutyla

Paleidimo sankabos škyvo guoliai barška, pasikeisk guolius ir nebarškes, keičiau tik pas mane vector, dar nebarškejo tik buvo judėjimas,  bet manau ta pati sistema, pas kolega barškejo jau tai vienas guolis jau ant subyrėjo ribos buvo

Paskelbta
Prieš 1 valandų, UK. POVILAS pranešimas:

Paleidimo sankabos škyvo guoliai barška, pasikeisk guolius ir nebarškes, keičiau tik pas mane vector, dar nebarškejo tik buvo judėjimas,  bet manau ta pati sistema, pas kolega barškejo jau tai vienas guolis jau ant subyrėjo ribos buvo

Judėjimas buvo, tai pakeičiau ir vistiek barška. Ant 1200 apsukų jau ramiau dirba

• po 2 savaičių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...