Virgis. Paskelbta Kovo 5, 2022 Pranešti Paskelbta Kovo 5, 2022 Prieš 11 valandų, Quattro pranešimas: O tai kiek pas pati acrosu, kad jau taip pergyveni? Man nėra ko pergyventi, visuomet sakiau kad gerų kombainų visiems neužteks todėl turi kažkas pirkti rostelmash, bet dabar padėtis jau keičiasi.
Virgis. Paskelbta Kovo 5, 2022 Pranešti Paskelbta Kovo 5, 2022 prieš 11 minutes , Quattro pranešimas: Kaip ir galvojau, tipinis... Formuojasi nuomone kad pats tipinis...
Viktoras101 Paskelbta Rugpjūčio 4, 2023 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 4, 2023 Sveiki kolegos. Gal kas esat tobuline acroso smulkintuvą, nes prastokai smulkina. Po kolkas esu pakeites priešpeilius ir sudėjas ilgesnius negalandamus peilius. Gal esat greitinę jį ar kažka panašaus.
UK. POVILAS Paskelbta Rugpjūčio 6, 2023 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 6, 2023 On 2023-08-04 at 16:21, Viktoras101 pranešimas: Sveiki kolegos. Gal kas esat tobuline acroso smulkintuvą, nes prastokai smulkina. Po kolkas esu pakeites priešpeilius ir sudėjas ilgesnius negalandamus peilius. Gal esat greitinę jį ar kažka panašaus. Nebent apsukas didinti keičiant smulkintuvo skremuli
Sauklys Paskelbta Rugpjūčio 6, 2023 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 6, 2023 On 2023-08-04 at 16:21, Viktoras101 pranešimas: Sveiki kolegos. Gal kas esat tobuline acroso smulkintuvą, nes prastokai smulkina. Po kolkas esu pakeites priešpeilius ir sudėjas ilgesnius negalandamus peilius. Gal esat greitinę jį ar kažka panašaus. Įtakos nemažai turi ir priešpeilių padėtis, aukščiau ar žemiau kai jie stovi.
UK. POVILAS Paskelbta Rugpjūčio 6, 2023 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 6, 2023 Prieš 5 valandas, Sauklys pranešimas: Įtakos nemažai turi ir priešpeilių padėtis, aukščiau ar žemiau kai jie stovi. O kada geriau smulkina kai pakelti ar nuleisti, kažkaip skirtumo nesimato
Robertas08 Paskelbta Rugpjūčio 14, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 14, 2024 Gal kas galvoja pardavinėti acrosa? Iki 30k
Miezis Paskelbta Rugsėjo 5, 2024 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 5, 2024 Gal žinote kaip acros pakeist kalbą ADVISER 2 kompe į anglų? Ar reikia ten kokią programą perrašinėt? Jei taip, gal žinot kas tuo užsiima?
Ūkininkas sm Paskelbta Birželio 3, 2025 Pranešti Paskelbta Birželio 3, 2025 Kas gali būti kombainui acros 580 kai užkuri barška reduktorius. Pradedi važiuot nutyla
MFarmer Paskelbta Birželio 3, 2025 Pranešti Paskelbta Birželio 3, 2025 prieš 27 minutes , Ūkininkas sm pranešimas: Kas gali būti kombainui acros 580 kai užkuri barška reduktorius. Pradedi važiuot nutyla Šiaip pas visus barška ant laisvų apsukų apie 800, kai 1000 būna, tai jokio garso
UK. POVILAS Paskelbta Birželio 3, 2025 Pranešti Paskelbta Birželio 3, 2025 Prieš 1 valandų, Ūkininkas sm pranešimas: Kas gali būti kombainui acros 580 kai užkuri barška reduktorius. Pradedi važiuot nutyla Paleidimo sankabos škyvo guoliai barška, pasikeisk guolius ir nebarškes, keičiau tik pas mane vector, dar nebarškejo tik buvo judėjimas, bet manau ta pati sistema, pas kolega barškejo jau tai vienas guolis jau ant subyrėjo ribos buvo
Ūkininkas sm Paskelbta Birželio 3, 2025 Pranešti Paskelbta Birželio 3, 2025 Prieš 1 valandų, UK. POVILAS pranešimas: Paleidimo sankabos škyvo guoliai barška, pasikeisk guolius ir nebarškes, keičiau tik pas mane vector, dar nebarškejo tik buvo judėjimas, bet manau ta pati sistema, pas kolega barškejo jau tai vienas guolis jau ant subyrėjo ribos buvo Judėjimas buvo, tai pakeičiau ir vistiek barška. Ant 1200 apsukų jau ramiau dirba
tirexs Paskelbta Birželio 14, 2025 Pranešti Paskelbta Birželio 14, 2025 Sveiki. Domina acroso smulkinimo kokybe, kalba eina apie 2012 patobulinta smulkintuva? Classo neiperkam, o kombaino reikia
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti