Jump to content

Plevele


Arunas7

Recommended Posts

Taip tai aktuali tema. Degint kaip ir negalima gali zaliukai nubaust bet ka padarysi mes irgi deginam. As sildau namus.

Uzpernai kaupem prie tvarto, nuvaziavo gaspadorius y SVARA sutare sake priims nemokamai. Dviese dirbom puse dienos pakrovem sesetone priekaba nutempiau. Atejo kazkoks by... ir klausia ar plevele atskirta nuo tinkliuko sakau ne, tai vezkis namo atskirk plevele atvezk o tinkliuka vezk y savartyna. Parsiveziau. Pasistatem sone kita priekaba atskyrem vel dviese puse dienos. Kita diena nuvezu (apie 6km.) ateina tas pats by... uzsilipa ant dyselio paziuri sako purvina nepriimsim tipo jiems tuose kubuose kai supresuoja medukai pradeda dygt. Susinervinau iki :angry-cussingblack::angry-cussingblack::angry-cussingblack: . Parsiveziau namo isverciau uz tvarto ir per ziema visa sukurenau. Pliusai susitaupo malkos ir anglys, minusai kas antra savavaite reik lipt ant kamino.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Taip tai aktuali tema. Degint kaip ir negalima gali zaliukai nubaust bet ka padarysi mes irgi deginam. As sildau namus.

Uzpernai kaupem prie tvarto, nuvaziavo gaspadorius y SVARA sutare sake priims nemokamai. Dviese dirbom puse dienos pakrovem sesetone priekaba nutempiau. Atejo kazkoks by... ir klausia ar plevele atskirta nuo tinkliuko sakau ne, tai vezkis namo atskirk plevele atvezk o tinkliuka vezk y savartyna. Parsiveziau. Pasistatem sone kita priekaba atskyrem vel dviese puse dienos. Kita diena nuvezu (apie 6km.) ateina tas pats by... uzsilipa ant dyselio paziuri sako purvina nepriimsim tipo jiems tuose kubuose kai supresuoja medukai pradeda dygt. Susinervinau iki :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: . Parsiveziau namo isverciau uz tvarto ir per ziema visa sukurenau. Pliusai susitaupo malkos ir anglys, minusai kas antra savavaite reik lipt ant kamino.

Jie dar PRIVALO mokėti už antrines žaliavas. Tinkliuko privalo nebūti, taip pat ir dumblo nepageidauja. O kad ten "dirba" tikras b.... tikra tiesa. Arba eini pas merginas arba tiesiu taikymu pas šefą į antrą aukštą. Šefo žodžiais per ūkininkų dieną, taip negali būti kad nepriimtume ateikite pas mane jei nepriima. Tad ir eikime, o ne kažkokiam runkeliui žemintis ant kurio kaktos parašyta DUOKITE litukų :icon-evil:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...