vilkas Paskelbta Sausio 4, 2012 Temos autorius Pranešti Paskelbta Sausio 4, 2012 del variklio idejimo tai tikrai ten tiek darbo nera kaip tose nuotraukose flansa padarai ir viskas na su truputi pasiknisi ir viskas Ten is 4 cilindru dejo tik 2, jei ka. Bet idomu kaip ten su vibracija reikalai. Alkuninis ir visa kita balansuota su 4 cilindrais. O cia paliko 2 ir dar vienas virsuje, kitas apacioje. Sokinejima aukstyn-zemyn jie zinoma atsvers vienas kita, bet i sonus ir vartymasi pirmyn-atgal tai turetu buti baizu be papildomo balansavimo. 4 cilindru varikliuose kai 2 krastiniai kyla, 20 viduriniai leidziasi ir atv irksciai. Taip pat ir i sonus, kai 2 krastiniai alkuninio petys eina i kaire, 2 viduriniai i desine. Labai graziai viskas issibalansuoja be dideliu pastangu, pakanka vienodus svorius visko padaryt.
Misla Paskelbta Sausio 4, 2012 Pranešti Paskelbta Sausio 4, 2012 Darbo taktai tarp pirmo ir antro cilindrų bus 180 laipsnių, paskui 1,5 karto variklis apsisuks tuščiai, ir vėl du. Ant mažų sūkių dirbs beveik kaip viencilindris. Panašiai dirba keturtakčiai dviejų cilindrų motociklai. Dreba ant tuščių, davus gazo išsilygina. Bet čia dyzelis...
vilkas Paskelbta Sausio 5, 2012 Temos autorius Pranešti Paskelbta Sausio 5, 2012 Darbo taktai tarp pirmo ir antro cilindrų bus 180 laipsnių, paskui 1,5 karto variklis apsisuks tuščiai, ir vėl du. Ant mažų sūkių dirbs beveik kaip viencilindris. Panašiai dirba keturtakčiai dviejų cilindrų motociklai. Dreba ant tuščių, davus gazo išsilygina. Bet čia dyzelis... Lygiai tas pats ir T25, kiek zinau. Bet ten jis jau taip pagamintas ir gamykloje balansuotas butent darbui tokiomis salygomis. O kaip su samapalu, tai velniai zino ar nenukris to traktoriuko nosis po tokiu perdarymu. Beja, pagal jo originalaus motoro galinguma, butu uzteke ir vieno cilindro. Paskui gali nelaikyti deze, tiltai ir t.t.
tiorka Paskelbta Sausio 30, 2012 Pranešti Paskelbta Sausio 30, 2012 as taip pat ieskojau atsakymo kaip palengvinti vara. ir suradau ieskodamas youtube. va cia nuoroda. pakankamai paprastai.
kestutis. Paskelbta Kovo 18, 2012 Pranešti Paskelbta Kovo 18, 2012 Sveiki,kaip paankstinti degima tz4 k14?
Misla Paskelbta Kovo 18, 2012 Pranešti Paskelbta Kovo 18, 2012 as taip pat ieskojau atsakymo kaip palengvinti vara. ir suradau ieskodamas youtube. va cia nuoroda. pakankamai paprastai. O nuo ko čia ta kolonėlė įdėta?
arci Paskelbta Kovo 20, 2012 Pranešti Paskelbta Kovo 20, 2012 o tai kas atsitiko kad nori ankstint degima galima bet daugiausia ne ten beda buna gali pasukt 867915774 papasakosiu
kestutis. Paskelbta Kovo 25, 2012 Pranešti Paskelbta Kovo 25, 2012 Buvo remontuojamas motoras.Dabar sunkiai kuriasi ir dūmina.Ar alkūninis velenas turi būt kaip pvz. motociklo, ar turi būt siek tiek svoriai prasisukę(issiskyrę)?
arci Paskelbta Kovo 26, 2012 Pranešti Paskelbta Kovo 26, 2012 paskambink paaiskinsiu o alkuninio svorius patys dejot daugmaz aisku jai po remonto taip atsitiko as alytiskis
mtz-05 Paskelbta Kovo 27, 2012 Pranešti Paskelbta Kovo 27, 2012 Sveiki! Gal kas turit pardavimui šitą mažą traktoriuką. (žinoma už normalią kainą). Arci nuo kurių kraštų būsi ar iš tikrūjų parduodi ir kas dar prie jo yra apart plūgo. Turim mes ji nuo 1986 artai nuo 1988 metu (atrodo) .Siais laikais tikrai tokio nepirkciau. Grynai del idiotiskos konstrukcijos. Dabartinem akim matau vien trukumus. Gal vienintelis privalumas, kad 4x4, toliau vien trukumai: Lankstosi per puse, vairas mechaninis, sunku vairuoti; Variklis silpnas, oru ausinamas, dvitaktis. Pastoviai reikia telapo dapildinet, spjaudosi tepalu is ismetimo; Mazoka begiu - 4 i prieki ir 4 atgal. labai didelis tarpas tarp 3 ir 4. Buna tap, kad 3 per letai, 4 netraukia; Nera normalaus darbinio. Kad ijungti darbini nuo variklio o ne nuo ratu, reikia atjungti galini tilta, tada lauke jis pats saves nepaveza. Po daugiau nei 20 metu eksploatacijos galiu vardinti kruvas trukumu. Vai-vai kokie mes dabar protingi,jus pagalvokit kad sis traktoriukas buvo suprojektotas maz daug apie 50 metu atgal,gal truputi suklidau,instrukcijos neturiu po ranka,ir anais laikais buvusioj sajungoj cia buvo vienintelis i geresnis traktoriukas,kitu paprasciau nebuvo.O savo laiku jis buvo normalus,tobulas,pritaikitas sodo ir savo darbams traktoriukas.Ne viena tzk turejau gyvenime.Man jis ir dabar patikimas,su savo specifika traktoriukas.
arci Paskelbta Kovo 28, 2012 Pranešti Paskelbta Kovo 28, 2012 as jau neturiu nes pardaves o siaip tai nera blogi sie traktoriukai tik reikia su protu juos eksplotuot sutinku kad jie nera tokie tobulus kaip siuolaikiniai bet del manevringumo tai nelyginciau nei su vienu japunisku dirbau po sodus tai su japonais stovedavo ir ziuredavo nes sis daug manevringesnis o del jo variklio trukumu tai neaisku ar kokie studentai nerinko nes naujuose buvo stumokliai atbulai ideti tai varikliai nelaike nes alkuninis tepimo negaudavo
vilkas Paskelbta Kovo 29, 2012 Temos autorius Pranešti Paskelbta Kovo 29, 2012 Vai-vai kokie mes dabar protingi,jus pagalvokit kad sis traktoriukas buvo suprojektotas maz daug apie 50 metu atgal,gal truputi suklidau,instrukcijos neturiu po ranka,ir anais laikais buvusioj sajungoj cia buvo vienintelis i geresnis traktoriukas,kitu paprasciau nebuvo.O savo laiku jis buvo normalus,tobulas,pritaikitas sodo ir savo darbams traktoriukas.Ne viena tzk turejau gyvenime.Man jis ir dabar patikimas,su savo specifika traktoriukas. O kas sakė kad jie visada buvo blogi? Aš ant jo tikrai nepiktas. Savo laiku tikrai tai buvo vienintelis pasirinkimas ir buvo gerai kad turėjom. Visa tiesa apie geruma/bloguma gimsta kai pradedi lyginti su kažkuo kitu. Aš tik norėjau pasakyti, kad dabat yra daug geresnių variantų. Ir jei žmogus ieško pirkti, aš to nesiūlyčiau daryti. Už tuos pinigus galima nupirkti geresnį variantą. Ne tarybiniai laikai juk, yra iš ko rinktis. Nebent nostalgija kankina
mtz-05 Paskelbta Kovo 29, 2012 Pranešti Paskelbta Kovo 29, 2012 Vai-vai kokie mes dabar protingi,jus pagalvokit kad sis traktoriukas buvo suprojektotas maz daug apie 50 metu atgal,gal truputi suklidau,instrukcijos neturiu po ranka,ir anais laikais buvusioj sajungoj cia buvo vienintelis i geresnis traktoriukas,kitu paprasciau nebuvo.O savo laiku jis buvo normalus,tobulas,pritaikitas sodo ir savo darbams traktoriukas.Ne viena tzk turejau gyvenime.Man jis ir dabar patikimas,su savo specifika traktoriukas. O kas sakė kad jie visada buvo blogi? Aš ant jo tikrai nepiktas. Savo laiku tikrai tai buvo vienintelis pasirinkimas ir buvo gerai kad turėjom. Visa tiesa apie geruma/bloguma gimsta kai pradedi lyginti su kažkuo kitu. Aš tik norėjau pasakyti, kad dabat yra daug geresnių variantų. Ir jei žmogus ieško pirkti, aš to nesiūlyčiau daryti. Už tuos pinigus galima nupirkti geresnį variantą. Ne tarybiniai laikai juk, yra iš ko rinktis. Nebent nostalgija kankina As nieko pries neturiu,bet yra vienas bet-buvo laikai vezdavo i Lietuva rusiskus mini traktoriukus,T-o10,AMZK,082,paskuj pasirode kiniski,neprisimenu kokia ju ten marke,su dideliu smagraciu,dabar ju neveza,kur surasti jems atsarginiu detaliu .Dabar japonai,siandien yra,rytoj bus,o poryt kur ka surast sitai,,japonajmaceri,,kada nevez i sali situs traktoriukus?As turejau savo gyvenime 3 tzk,turiu ir dabar viena,rvarkyt reikia,ale man jis prie dusios,patinka,tik variklis,bet kada jis padarytas- tai gera technika.Ir detaliu surast galima,Cekija arciau Japonijos .O japonai-tai beveik visi naudoi.....
Ramas666 Paskelbta Birželio 4, 2012 Pranešti Paskelbta Birželio 4, 2012 Labas visiems. Turiu klausimą : kaip praskirti tz pavarų dėžę. Ar užtenka vien tik viską atsukti aplink dėžę? O gal ir šonines pavaras reikia atjungi? Patarkit. Ačiū.
vilkas Paskelbta Birželio 5, 2012 Temos autorius Pranešti Paskelbta Birželio 5, 2012 Gal pas ką yra užsilikęs normalus bendiksas šiam sutvėrimui?
Česlovas Paskelbta Liepos 5, 2012 Pranešti Paskelbta Liepos 5, 2012 Čekoslovakiškam mini traktoriui TZ-4K-14 ,su 4 ratais, dizeliui 1 cilindro dvitakčiui forsunkės išpurškėją UD DO60S530a-4203 *************** Rašykite man į elektroninį paštą arba mano svetainėje http://traktoriudetales.eforum.lt/index.php
Ramas666 Paskelbta Rugsėjo 28, 2012 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 28, 2012 Sveiki. Turiu nebenaudojamą variklį. Gal kam reikia dalims?
vilkas Paskelbta Spalio 10, 2012 Temos autorius Pranešti Paskelbta Spalio 10, 2012 O koks jo stovis? kas likę neiškomplektuota? Kokia kaina?
Ramas666 Paskelbta Spalio 10, 2012 Pranešti Paskelbta Spalio 10, 2012 Variklis užsilenkė. Yra naujas originalus stūmoklis su žiedais. Reikia tik gilzes. Ir panaudojau sankabos diską. Aš įsidėjau ford variklį. Už 200 lt. atiduosiu.
vilkas Paskelbta Spalio 24, 2012 Temos autorius Pranešti Paskelbta Spalio 24, 2012 Toli važiuoti. Šiaip paimčiau, jei starteris likęs būtų.
juozas123 Paskelbta Vasario 16, 2013 Pranešti Paskelbta Vasario 16, 2013 Sveiki.Gal kas nors žinote kas parduoda traktoriuką tz4k 14?
oposumas Paskelbta Vasario 26, 2013 Pranešti Paskelbta Vasario 26, 2013 Sveiki, gal kas turit partuoti deveta cilindra, originala ar pirmo remonto? Tel. 8671 56218 Marius!
PostFactum Paskelbta Vasario 27, 2013 Pranešti Paskelbta Vasario 27, 2013 Kiek toks traktoriukas galėtų kainuoti? ar dar likę jų pas mus? neišvežti visi į metalo laužą? Kokia maždaug mąsė?
Ramas666 Paskelbta Kovo 8, 2013 Pranešti Paskelbta Kovo 8, 2013 Labas. Jei supranti rusiskai, tai pasiskaityk. http://www.minitraktorcz.nm.ru/history.html Jo mase 870 kg.
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti