Jump to content

TZ-4K-14 patobulinimas


vilkas

Recommended Posts

gal kas esate bande itaisyti i cekiska minitraktoriu vairo stiprintuva? Jei bandete, gal galite pasidalinti patirtimi, nuo ko, kaip prijungta, ar statete antra siurbli ir t.t.

Pats dariau sioki toki patobulinima - istaciau belaruso generatoriu (senas sudege), dariau kronsteina jo tvirtinimui. Berlaruso vien del to, kad jis panasiu gabaritu, nesinorejo, kad generatorius islystu daug i sona arba kabotu apacioje.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...
  • Atsakymai 158
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Su laidais jokiu p[roblemu nera. Pas mane bet kuriuo atveju laidai buvo isdraskyti, vedziau naujus. Bet galima panaudoti tuos pacius. Tiesiog reikia mesti lauk originalia rele, nuo generatoriaus pliusini laida jungti tiesiai prie akumuliatoriaus +, arba prie starterio (kaip patogiau), kita generatoriaus laida (plonesni) per lempute irgi i +. Viskas, puikiai viskas veikia.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

O tai ten 3 laidus nuo reles atjungt ir tarp pusavi nieko nesujunginet? taip ir palikt?

Reiketu paziureti schema, bet speju vienas bus nuo generatoriaus +, kitas bus i akumuliatoriu (arba i spynele), tai ismetus rele juos paprasciausiai sujungti tarpusavyje. Trecias bus generatoriaus zadinimas. Ji per kontroline lempute, kuri yra skydelyje sujungi su tais dviem laidais. Jokiu tada laidu papildomai nereiks vedzioti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Kad tu daliu per daug kaip ir neprireike. Pakeiteme ziedus ir putkstuka dar tarybiniais laikais ir viskas. Buvo luzusi "bolvanke" kuri galini tilta laiko ir per ja jis paslankuma gauna, tai Lentvaryje "Kaitra" dar veike, tai pagal uzsakyma pagamino. Daugiau - tik generatorius sudege ir hidroskirstytuvas kvailioja, bet dar tas pats, nekeiteme. Pamazu nuleisdineja hidraula, bet galima su tuo susitaikyti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Na sieip tai uzsiveda vazioja viskas normalei bet del tu dumu biski neaisku, tiesa pasakius tai naujo nesu mates kaip ten su tais dumais :( Bet jeigu sakaj kad nuo prigimtes tai dar vazinesiu :)

Kiek as ji atsimenu, jis visada be apkrovimo toki melsva dumeli leido. Zinoma ne dumu uzdanga, bet toks nezymus, vos matomas. Kai duodi apkrovimo, tai juodus su melsvu atspalviu paleidzia. Jei jau labai jam sunk, pradeda kristi apsisukimai iki beveik uzgesimo, tada baltus dumus paleidzia.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

cia ne i tema bet senai man sis klausimas nedave ramybes :D tz-4k-14 variklis dvitaktis. Ar reikia tepala maisyti su salerka? nes bendze 2t tai reikia :D

Nereikia :)

Dyzelio kitoks darbo principas. Benzinas su tepalu kartu su oru per karteri praeina ir ten sutepa viska. Dyzelyje tik oras ten eina, o kuras purkstuku tiesisiai i cilindra, taip kaip ir bet kuriame traktoriuje.

Tepimas ten irgi normalus, sleginis. Tik is karterio nevisa speja issiurbti, dalis jo kartu su oru i cilindra patenkla, todel sis traktorius ir naudoja siek tiek tepalo, reikia dapildineti. Beje, ne i karteri i i atskira bakeli, kuris yra kartu ir kurio siurblio tepimo rezervuaras. Zodziu idomi konstrukcija.

O siaip, taio seni tie apvalus MAZ'ai turejo dvitakti dyzeli.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...