Jump to content

Recommended Posts

• Atsakymai 74
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbtos nuotraukos

Paskelbta
o cukraus miltu kainos kas galetu pasakyt

cukrus 2.54zlt miltai 550 rusies 1.30zlt berods aliejus 3ltr 12.45zlt

kursas 1lt/1.13zlt

natai turbut ryt leksiu paziuret .kazin ker dabar persikele turgus kur buvo prie policijos gal gatve zinot kas

Paskelbta
o cukraus miltu kainos kas galetu pasakyt

cukrus 2.54zlt miltai 550 rusies 1.30zlt berods aliejus 3ltr 12.45zlt

kursas 1lt/1.13zlt

natai turbut ryt leksiu paziuret .kazin ker dabar persikele turgus kur buvo prie policijos gal gatve zinot kas

prie kapiniu didesnis turgus issikele, gatves nezinau

• po 4 savaičių...
Paskelbta

O kaip Lenkijoj su chemikalų pirkimu ? Manyčiau irgi pigiau turėtų būti. Kas nors gal pirkote, gal galite pasidalinti informacija, kur po kiek ir t.t. ?

• po 4 savaičių...
Paskelbta

Nejaugi niekas nesugalvojot pavažiuot iki lenkų chemijos pasižiūrėt ? Ar visi "žuvingų vietų neišduoda" ? :icon-confused:

Paskelbta
Nejaugi niekas nesugalvojot pavažiuot iki lenkų chemijos pasižiūrėt ? Ar visi "žuvingų vietų neišduoda" ? :icon-confused:

Jei rasi tą vietą, kur be echaloto gali semti, gal ir bus nauda :eusa-think: O jeigu eilinėj kontoroj, tai nieko įspūdingo nepeši. Liežuviai plaka, kad daug produktų į ten iš Lietuvo keliauja :icon-wink:

Paskelbta

Jei rasi tą vietą, kur be echaloto gali semti, gal ir bus nauda :eusa-think: O jeigu eilinėj kontoroj, tai nieko įspūdingo nepeši. Liežuviai plaka, kad aug produktų į ten iš Lietuvo keliauja :icon-wink:

Hmm, matai kaip :eusa-think: O aš buvau įsitikinęs, kad kaip ir viskas lenkuose, taip ir visokia cheminė tručyzna pigesnė nei pas mus. O kur tada Lietuvoj protingiausia būtų pirkti ? Kad ir Kaune ? Nes kiek teko pirkti tada, kada reikia (pvz glifosatų ), tai ir kaina didesnė ir dažniausiai nėra.

Paskelbta
Lenkiška glifosatą 360SL pirkau atrodo 1l.-16lt.Pardavinėjo Kaune, Atvežė ir į Alytų.Ir kitokius chemikalus pas jį pirkau.

Normali kaina. Į namus lietuvių firmos atveža ir 10 lt nekainuoja litras.

Paskelbta

Jei rasi tą vietą, kur be echaloto gali semti, gal ir bus nauda :eusa-think: O jeigu eilinėj kontoroj, tai nieko įspūdingo nepeši. Liežuviai plaka, kad aug produktų į ten iš Lietuvo keliauja :icon-wink:

Hmm, matai kaip :eusa-think: O aš buvau įsitikinęs, kad kaip ir viskas lenkuose, taip ir visokia cheminė tručyzna pigesnė nei pas mus. O kur tada Lietuvoj protingiausia būtų pirkti ? Kad ir Kaune ? Nes kiek teko pirkti tada, kada reikia (pvz glifosatų ), tai ir kaina didesnė ir dažniausiai nėra.

Kaune, Kauno grudai parduoda chemija ir trasas, dar Agrokoncernas ir Litagros prekyba, sako kad kauno gruduose normalios kainos.

Dar tiesa Agromeda parduoda chemija ir kai kurias trasas

• po 1 mėnesio...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...