Dariukas24 Paskelbta Gruodžio 26, 2009 Pranešti Paskelbta Gruodžio 26, 2009 Kokia temperatūra lauke tai viduj dviem trim laipsniais aukščiau, tvarto durys prie -15 C tik uždarau nakčiai, šaltą klimatą angusai gerai pakelia. Pasidaviau Jūsų įkalbinėjimams ir priverstas aplinkybių, kad reikia parduoti pagal skerdeną (už gyvą svorį davė labai nedaug). Pardaviau keturis šiūmetukus prieš savaitę, laukiu dokumentų apie įvertinimą, žiūrėjau VIC tinklalapį svėrimus buvau šokiruotas. Kai gausiu dokumentus bus aišku ar tai klaida ar rekordas mano ūkyje. o tai kurio menesio jie buvo gime?pas mane ira angusas siu metu
Usurinis Paskelbta Gruodžio 27, 2009 Pranešti Paskelbta Gruodžio 27, 2009 Pas mane visi gimsta nuo kovo iki birželio, vėliau gimę yra brokuojami nes nežinau kas tėvas, gal ir kaimyno bulius.
Usurinis Paskelbta Gruodžio 27, 2009 Pranešti Paskelbta Gruodžio 27, 2009 o kam pardavei ir ar buvai nuvazeves i skerdienos ivertinima Pardaviau Krekenavai, skerdime nedalyvavau. Gavau dokumentus tai išeiga man rekordinė, mažiausiai 63,4 % o daugiausiai 68.7 % . Kas dėl kategorijos tai tik O 2. Nuo komentarų susilaikau.
Dariukas24 Paskelbta Gruodžio 27, 2009 Pranešti Paskelbta Gruodžio 27, 2009 o kam pardavei ir ar buvai nuvazeves i skerdienos ivertinima Pardaviau Krekenavai, skerdime nedalyvavau. Gavau dokumentus tai išeiga man rekordinė, mažiausiai 63,4 % o daugiausiai 68.7 % . Kas dėl kategorijos tai tik O 2. Nuo komentarų susilaikau. bet tavo yra grynaveisliai.ane?o pas mane tai misrunas.tuos isbrokuotus isparduodi?
Usurinis Paskelbta Gruodžio 27, 2009 Pranešti Paskelbta Gruodžio 27, 2009 o kam pardavei ir ar buvai nuvazeves i skerdienos ivertinima Pardaviau Krekenavai, skerdime nedalyvavau. Gavau dokumentus tai išeiga man rekordinė, mažiausiai 63,4 % o daugiausiai 68.7 % . Kas dėl kategorijos tai tik O 2. Nuo komentarų susilaikau. bet tavo yra grynaveisliai.ane?o pas mane tai misrunas.tuos isbrokuotus isparduodi? Cia buvo trečios ir ketvirtos kartos mišrūnai, pardaviau tik dėl to kad šiemet paskutiniai metai kai moka skerdimo išmoką. Bandos brokavimas nusimato kitąmet.
Evaldukas Paskelbta Gruodžio 27, 2009 Pranešti Paskelbta Gruodžio 27, 2009 o kokiu cia nebemokes kur po penkis simtus kazkiek ten duodavo?
Evaldukas Paskelbta Gruodžio 27, 2009 Pranešti Paskelbta Gruodžio 27, 2009 bet ten tie 500 tai kazkokia specialioji ismoka uz buliu bamko israse ziurejau,o skerdimo tai ta po 220 ar kazkiek ten kur veda vidurkius keliu tem metu atgal kazko as cia nebesuprantu tai reiktu ir man parduot jei jau po nauju nebebus tu 500 bet tai gal mesa tada pabranks
Aidas007 Paskelbta Gruodžio 27, 2009 Temos autorius Pranešti Paskelbta Gruodžio 27, 2009 tai jai nebemokes tada reiku dar siemet prastumti gyvulukus
Evaldukas Paskelbta Gruodžio 27, 2009 Pranešti Paskelbta Gruodžio 27, 2009 tai jei tu 220 nebemokes tai nieko nepakeisi kad ir parduosi siemet nes ten ziuri kelis metus atgal na o jei 550 nebemokes tai jo geriau gal ir siemet parduot
Mantelis Paskelbta Gruodžio 27, 2009 Pranešti Paskelbta Gruodžio 27, 2009 Iskur istrauket kad nebemokes ismoku uz bulius?Kiek zinau mokes
Usurinis Paskelbta Gruodžio 27, 2009 Pranešti Paskelbta Gruodžio 27, 2009 Išmokit skaityti tarp eilučių. Kada paaiškėjo kad šiemet mokės ir po kiek mokės? tik tada kai suskaičiavo kiek reikės tam pinigų. Kitų metų valstybės biudžetas žino visi koks o ši išmoka iš nacionalinio biudžeto, taip kad aš darau išvada kad geriau žvirblis rankoj nei... .
Aidas007 Paskelbta Gruodžio 27, 2009 Temos autorius Pranešti Paskelbta Gruodžio 27, 2009 šiaip buvau galvojęs iki kokio kovo laikyti, bet dabar nežinau kaip čia geriau pasielgus . O kaip dabar kainos gyvu svoriu gal kas žinot?
siurnosferma Paskelbta Gruodžio 27, 2009 Pranešti Paskelbta Gruodžio 27, 2009 Mokės ir 10 ir 11 ir 12, nereikia inesti sumaisties ten kur nereikia. Nereikia buti visaziniais , bet jei gali nors kiek tai reikia prisideti prie to kad mėsiniai ( mišrūnai) turėtu savo vieta rinkoj. Labai lengva pasakyti ar as nesakiau, bet kazkaip neteko girdeti as padariau , as stengiaus...!
Usurinis Paskelbta Gruodžio 27, 2009 Pranešti Paskelbta Gruodžio 27, 2009 Mokės ir 10 ir 11 ir 12, nereikia inesti sumaisties ten kur nereikia. Nereikia buti visaziniais , bet jei gali nors kiek tai reikia prisideti prie to kad mėsiniai ( mišrūnai) turėtu savo vieta rinkoj. Labai lengva pasakyti ar as nesakiau, bet kazkaip neteko girdeti as padariau , as stengiaus...! Tai gal gali duoti garantijas čia visiems kas augins bulius ir pridavinės 10, 11, 12 metais? Niekam aš nieko nenoriu sakyti, aš darau tai kas man atrodo teisingai, jei žmogus klausia - paaiškinu sprendimą. Čia Jūs ponai kalbat o mes darom. Jūs veisiat o mes auginam.
ricardaas Paskelbta Gruodžio 27, 2009 Pranešti Paskelbta Gruodžio 27, 2009 Yra kai kam ir bloga žinia. Išmokų už karves žindenes ir toliau negaus tie, kurie galvijus įsigijo jau po 2007-03-31. Nuo 2010 metų galvojama aplamai perskaičiuoti išmokų mokėjimo tvarką. Ar tai bus išmokos nuo hektaro, ar kaip nors kitaip peržiūrėtos, dar niekas negalėjo pasakyti. Gal kas žino ar yra jau kokios konkretesnės informacijos Kokia bus ta naujoji išmokų mokėjimo tvarka Kada bus skaičiuojamas naujas gyvulių vidurkis nustatant žindenių,skerdimo ir ekstensyvumo išmokas
Usurinis Paskelbta Gruodžio 28, 2009 Pranešti Paskelbta Gruodžio 28, 2009 Ši informacija atsiras tik po patikslinto kitų metų biudžeto tai yra neanksčiau nei 2010-07-01
miškinis Paskelbta Gruodžio 28, 2009 Pranešti Paskelbta Gruodžio 28, 2009 Mokės ir 10 ir 11 ir 12, nereikia inesti sumaisties ten kur nereikia Nebūčiau toks tikras, neužmirškime kur gyvename - LIETUVOJE
Dariukas24 Paskelbta Gruodžio 28, 2009 Pranešti Paskelbta Gruodžio 28, 2009 Ši informacija atsiras tik po patikslinto kitų metų biudžeto tai yra neanksčiau nei 2010-07-01 kai brokuoji verselius kokia kaina parduodi?man reiktu angusu verseliu.kokios kainos?
Usurinis Paskelbta Gruodžio 28, 2009 Pranešti Paskelbta Gruodžio 28, 2009 Veršelių nebrokuoju, bruokuojamos antros ir trečios kartos mišrūnės žindenės atpylusios po dešimt metų ūkyje.
azizas Paskelbta Sausio 7, 2010 Pranešti Paskelbta Sausio 7, 2010 kiek suprsntu angusus galima laikiti istisus metus darzenei
greitail Paskelbta Sausio 7, 2010 Pranešti Paskelbta Sausio 7, 2010 visus galima laikyti ne tvarte tik jie turi tureti vieta po stogu kad skersveju dideliu nebutu
azizas Paskelbta Sausio 7, 2010 Pranešti Paskelbta Sausio 7, 2010 aisku, o nutrauka ne agnuso, agnusai kiek skaiciau turi buti be ragu
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti