Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Kaimynas turi veisliniu Angus veisles banda www.angus.lt uzeik pasiskaitysi siaip tai labai jaukus kai pas ta kaimyna buvom tai keletakartu pasauke ir is viso lauko suejo banda didziausia .labai nereiklus pasarui.pacias prasciausias vietas gali aptvert ir jie puikiausiai nues

Paskelbta
siaip tai labai jaukus kai pas ta kaimyna buvom tai keletakartu pasauke ir is viso lauko suejo banda didziausia .labai nereiklus pasarui.pacias prasciausias vietas gali aptvert ir jie puikiausiai nues

Tą patį galima pasakyti ir apie kitas veisles :icon-wink:

Paskelbta
ce nuotraukose dar nedaug tesimato atvaziuotumet tai dar ne tokiu grazumu pamatytumet :):icon-wink: o kad matytumet kokie veislinio jaucio raumenys :icon-cool:

Jei neklystu tas bulius dalyvavo parodoje Algirdškėse 2008.

Jis pirktas už 10000 eurų.

Paskelbta

Šiai dienai Antano ūkis tai viena iš geresnių veislinės medžiagos paieškos vietų Lietuvoj. Kita vieta kur galima pasižiūrėti veislinės medžiagos Karalio ūkis Šakių raj. Bet šie ūkiai turi vieną didelę bėdą, neturi gerų specų gyvuliam prižiūrėti, gaspadoriai stipriai užsiėmę o samdiniai nelabai gerai supranta ko reikia galvijams. Dar yra ūkis Dauguose (Alytaus raj.) ir Saliamoje (Marijampolės raj) iš šių ūkių galima pasimokyti kaip ir ką daryti bet aš veislinės medžiagos juose tikrai neieškočiau. Daugiau rimtesnių augintojų aš Lietuvoj nežinau, gal būt mano informacija yra pasenus?.

Paskelbta

taip buvo ir algirdiskese ir kaune parodoje berods 2007 metais buvo usurinis kartais gal lankeisi jau? del darbininku tai tiesos yra bet yra kas stengiasi suprast.gaila kad vienetai

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...