Jump to content

Recommended Posts

• Atsakymai 123
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta
na as viktoro klausiau jis ce api bielki 52 sake kazka :D nu ir kaip gali neikist vartomo plugo ir kiek as supratu jo veikiams yra i sonus pastumia korpusa o ne i virsu kelia?ar klistu?

Korpusas kyla i virsu ir i sonus , kur lengviau apvaziut kliuti.

Paskelbta

as irgi galvojau deti du cilindrus papildomus, bet pardaviau vartoma pluga ir problema nusikele i ateiti. mano vartomas buvo be apsaugu, tai bene didziausia problema tokiam plugui. kai kali i akmeni, visai dienai remonto prisidarai. nors ir be apsaugu, jis buvo pakankamai sunkus bielarusui. ariant tas svoris gal ne tiek aktualu, bet transporte- ziauriai lauzo pakaba.

Paskelbta
as irgi galvojau deti du cilindrus papildomus, bet pardaviau vartoma pluga ir problema nusikele i ateiti. mano vartomas buvo be apsaugu, tai bene didziausia problema tokiam plugui. kai kali i akmeni, visai dienai remonto prisidarai. nors ir be apsaugu, jis buvo pakankamai sunkus bielarusui. ariant tas svoris gal ne tiek aktualu, bet transporte- ziauriai lauzo pakaba.

kokios firmos plugelis buvo?

Paskelbta
nu kazin ar butina ta vidurini cilindra keisti o seip tai kas ten tus du cilindrus dadeti apcioj gi eina prisukt ce virsuj privirin kur jiem isiremt ir pirmin i darbus :lol:

mano kaimynas turi isidejes du papildomus cilindrus.. tai paprasta 4 korpusu pluga be problemu kilnoja. taipogi jis ir ta pagrindini cilindra paliko..

Paskelbta

cilindrus galima pasigaminti ivairaus ilgio, sujungti visi per trisakius i pagrindini. reikes ateity daryti tokia rekonstrukcija, nes po vartomo visai nesinori ilgai arti su paprastu plugu, reikes ieskoti vartomo ateity.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...