Kentas117 Paskelbta Rugpjūčio 1, 2016 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 1, 2016 Sweiki o koks cia tabakas dideliais lapais jo lapai geltonuoje Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ricardasd Paskelbta Rugpjūčio 1, 2016 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 1, 2016 Panašu į makorkini bet palaukit kol sužidės . Makorkinio tabako žiedai baltai gelsvi . Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Kentas117 Paskelbta Rugpjūčio 1, 2016 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 1, 2016 Makorkinio zali lapai buna kai skaiciau o sito tampa geltoni. Nebent kokia tada makorkinio kita veisle. Palauksiu kai suzydes ir ymesiu foto Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ricardasd Paskelbta Rugpjūčio 1, 2016 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 1, 2016 O ši tabaka pats sėjot ar jis pats išdygo ? Jei sėjot tai kada ir kur sėklas gavot ? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vytas111 Paskelbta Rugpjūčio 2, 2016 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 2, 2016 Aš irgi turiu pasodines biški machorkos, radau šiek tiek informacijos apie jos apdirbima https://www.youtube.com/channel/UCJHxkxbprTkuZV76VAYkYvA/videos reiks pamegint, gal gausis kasnors rukomo Sveikas, as rusiskai nelb suprantu, gal keleta pagrindiniu minciu galetum parasyt Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ricardasd Paskelbta Rugpjūčio 2, 2016 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 2, 2016 Geriau paieškokit google apie tabako fermentavimą . Ten gan isamiai parašyta . Geriau kaip jau ir rašiau auginti lengvą tabaką Virginia o ta makorkini maišyti su juo . Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Kentas117 Paskelbta Rugpjūčio 2, 2016 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 2, 2016 As tabakaka i lauka sodinau mazus daigelius birzelio viduri kaskur pasodinau o dave draugas pirmi metai pasodines as tai nelabai nusmanau kaip kas. Ragavau dumo tai neblogas. O seklas jis rades ant namo nu sis tabakas senovinis kaskoks tiek ir zinau as apie ji. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ricardasd Paskelbta Rugpjūčio 2, 2016 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 2, 2016 Jei Jum dumas patinka tai auginkit ir sėklas nuimkit . Turėsit kitiem metam ka sėti . Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
arunaas Paskelbta Rugpjūčio 5, 2016 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 5, 2016 Pas mane tabakas jau sužydejo http://www.part.lt/img/9fe188228f70d0bb77cb046519fd36d1556.jpg bet tik vienas kolkas Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ricardasd Paskelbta Rugpjūčio 5, 2016 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 5, 2016 Čia tai geras , pas mane lauke visai nežydi . Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Bastunas Paskelbta Rugpjūčio 10, 2016 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 10, 2016 Sveiki prisiregistravau siame forume tik del sios temos . Auginu pirma kart si sezona Virginia gold. virginia, burley, adonis. Gal kas esat susidure su adonis rusim? Gal kam teko meginti susukti cigara ? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ricardasd Paskelbta Rugpjūčio 10, 2016 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 10, 2016 Labas Bastune Auginu tik Virginia gold, auginau ir kitokias rušis bet man ne patiko nes jas reikia fermentuoti kitaip skonis nekos . Cigarus bandžiau sukti iŗ Virginia liktai ir gavos susukti , žinoma ne taip dailiai susukau bet rukiti gerai rukės tik va liginant to pačio tabako cigaretes , pipke ir cigarą tai cigaro skonis man ne patyko , matit ar tabakas netinkamas o gal lapus reikia fermentuoti . Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Bastunas Paskelbta Rugpjūčio 11, 2016 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 11, 2016 Atrodo puikiai ! Taip kiek teko skaityti virginia gold ne cigaram skirtas tabakas ,jis cigaretems. Raso jog visas rusis reikia fermentuoti . pats jau priejau si procesa. Ar tu jo nefermentuoji?tikriausiai stipresnis buna? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ricardasd Paskelbta Rugpjūčio 11, 2016 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 11, 2016 Taip , visą tabaką reikia fermentuoti bet ne fermentuota tik Viginia gerai rukos . Gal galit parašyti kaip Jus tabaką fermentuojat ? Bandžiau fermentuoti žiemą bet labai primitiviu budu , sandariai uždaroi dėžutėi ant pečiaus, po 3 savaičių išbandžiau , stipresnis tikrai nebuvo bet skonis , kvapas tai man labai patiko . Dabar galvoju kaip pasidaryti dėžę kad ir tabako reikiama drėgmę palaikytu ir aukštą temperaturą , žinoma , galima tuos visus prietaisus nusipirkti bet labai brangiai ganas . Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Bastunas Paskelbta Rugpjūčio 11, 2016 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 11, 2016 prietaisu pigiai galima is kinijos atsisiust tereik tik termostato arba paprastos lemputes ir i deze imontuot http://s1234.photobucket.com/user/Tektremis/media/2011%20Tobacco/DSC03424.jpg.html?sort=2&o=119 Pats gyvenu bute ir maza vonia pas mane su nemazu gyvatuku tai temperatura gan atitinka 33 C viska sudejau i maiselius sandarius ir pakabinau ,idomu kas gausis. Manau deze ant peciaus irgi veiksmingas budas juk tereikia tik temperaturos kaip suprantu. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ricardasd Paskelbta Rugpjūčio 11, 2016 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 11, 2016 Čia tai gerai sugalvota ! Apie prietaisus rašot , tai tik termostato reikia ? Nes drėgmė maišeli su tabaku liks . Idomu kur galima tokių mašiukų rasti pirkti kurie aukštą temperatūrą atlaikytu? Užsienio kalbų nemoku , tai neskaičiau kas ten parašyta . Tik va idomu , jei prie 33 temperaturos laikyti , tai per kiek laiko jis fermentuosis ? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Bastunas Paskelbta Rugpjūčio 11, 2016 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 11, 2016 na as naudoju paprastus maisus uzspaudziamus maximoi pirkau nera temperatura didele kad reiktu kazkokiu spec maisu . na radau kad apie 2 , 4 savaites reik laikyt tokioi temperaturoi kad fermentuotusi bet mano tikslas dar antra fermentacija nes cigareciu nerukau meginsiu pipkini tabaka daryt uzmaisyt veliau kokio brendzio medaus ir suspaust su presu termostatas ar lempa esme ta pati skleisti temperatura tik kad termostatas paprasciau reguliuot . Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ricardasd Paskelbta Rugpjūčio 11, 2016 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 11, 2016 Na aš su elektros prietaisais žalias tai ir nesupratau kas tas termostatas , galvojau kad tai kaip termo leguliatorius , kad butu galima temperatura tikslia nustatyti . Žiurėkit atsargei su tabaku maišuose , nes prie 33 temperaturos gali pelėsis isimesti , nes vėdinimo nėra . Patarčiau dažnai pravėdinti . Fermentacija pagreitina obuolių žievelės , aš ne bandžiau tik skaičiau kad deda . Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ricardasd Paskelbta Rugpjūčio 11, 2016 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 11, 2016 Rašot brendžiu ir medaus , aš supjaustes tabaką ( išdžiuvusi) nupurkšdavau liepų medum sumaišytu su vandeniu ir ant pečiaus išdžiovinu , jis gaunas kaip pipkinis ( grubus) tinka ir pipkei ir cigaretėm . Tik jei puršksit tik nedaug kad tabakas butu vos drėgnas . Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Bastunas Paskelbta Rugpjūčio 11, 2016 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 11, 2016 taip termostatas tai ir yra toks prietaisiukas kuriam nustatai temperatura ir jis palaiko ja. taip tikriausiai butina yra vedint kas kelias dienas , bet dar mazokai tabako tik apatiniai lapai. ar o obuoliu zieveles duoda papildoma skoni kai fermentuojasi? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ricardasd Paskelbta Rugpjūčio 11, 2016 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 11, 2016 Manau kad obuolių žievė duoda kvapą nei skonį ir pagreitina rugimą . Patarimas, nedžiovinkit skirtingų rušių tabako lapus kartu suvėres , nes nežinosit kuri rušis Jum geriausia . Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ricardasd Paskelbta Rugpjūčio 18, 2016 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 18, 2016 Sveiki tabako augintojai! Kaip Jūsų tabakas , ar lapai bresta ? Maniškis tik auga bet lapai žali , greičiausiai nuo perdidelės drėgmės ir vėsių orų . Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Lukutis Paskelbta Rugpjūčio 18, 2016 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 18, 2016 Sveiki. Na ka pirmi metai, kai auginau tabaka(golden virginia) ir labai nustebino rezultatas- nebeturiu kur det tabako taigi parduodu tabako krumus(ar lapus atskirai). Lapai jau pradeja geltonuoti is apacios ir bus tuojau laikas skinti. Kaina sutartine Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ricardasd Paskelbta Rugpjūčio 18, 2016 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 18, 2016 Gal tabako krumo ir lapų nuotrauką galima ? Ir žiedų nuotrauka gerai būtų pamatyti . Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Kentas117 Paskelbta Rugpjūčio 21, 2016 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 21, 2016 Maniskis geltonuoje po trupiti tai skinu ir dziaunu.bet pas mane geltonoji makorka. Bet dumas neblogas makorkos o zalios nelabai koks bet susmaisis ir normalus bus Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti