Jump to content

Bastunas

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Bastunas paskelbtas turinys

  1. tai cia jo toks " prinokimas" ?
  2. cia liga ?ar kas cia tokio ? cia burley
  3. parukiau pora savaiciu virginia gold paguleta skirtumas juntamas rukant ir uostant !
  4. taip termostatas tai ir yra toks prietaisiukas kuriam nustatai temperatura ir jis palaiko ja. taip tikriausiai butina yra vedint kas kelias dienas , bet dar mazokai tabako tik apatiniai lapai. ar o obuoliu zieveles duoda papildoma skoni kai fermentuojasi?
  5. na as naudoju paprastus maisus uzspaudziamus maximoi pirkau nera temperatura didele kad reiktu kazkokiu spec maisu . na radau kad apie 2 , 4 savaites reik laikyt tokioi temperaturoi kad fermentuotusi bet mano tikslas dar antra fermentacija nes cigareciu nerukau meginsiu pipkini tabaka daryt uzmaisyt veliau kokio brendzio medaus ir suspaust su presu termostatas ar lempa esme ta pati skleisti temperatura tik kad termostatas paprasciau reguliuot .
  6. prietaisu pigiai galima is kinijos atsisiust tereik tik termostato arba paprastos lemputes ir i deze imontuot http://s1234.photobucket.com/user/Tektremis/media/2011%20Tobacco/DSC03424.jpg.html?sort=2&o=119 Pats gyvenu bute ir maza vonia pas mane su nemazu gyvatuku tai temperatura gan atitinka 33 C viska sudejau i maiselius sandarius ir pakabinau ,idomu kas gausis. Manau deze ant peciaus irgi veiksmingas budas juk tereikia tik temperaturos kaip suprantu.
  7. Atrodo puikiai ! Taip kiek teko skaityti virginia gold ne cigaram skirtas tabakas ,jis cigaretems. Raso jog visas rusis reikia fermentuoti . pats jau priejau si procesa. Ar tu jo nefermentuoji?tikriausiai stipresnis buna?
  8. Sveiki prisiregistravau siame forume tik del sios temos . Auginu pirma kart si sezona Virginia gold. virginia, burley, adonis. Gal kas esat susidure su adonis rusim? Gal kam teko meginti susukti cigara ?
×
×
  • Create New...