Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Man gerai buvo isgulde taboka, kai cia kazkuria diena buvo audra su griaustiniu, tai padariau as taip,:-

bba5dbcb59c600bf3136d67ea50f79b7975.jpg

Jau ziuriu ir zydet keletas bando, atrodo stiprus labai stiebas, bet audros neatlaike, nevisos isgule bet koki 70%. Yra su virsunem sulenktom kazkaip keistai taip, na naudos gal siek tiek bus is tokio darbo mano.Turiu viena ir isskirtine darze:

817a1b04d43a2bd41d18a9c033cfab9e99.jpg

Na cia is darzo mano didziausia, da net nesiruos ziedo megzt, matyt kazkas patiko jai cia. Tai kodel mazesnes jau sumezge ziedus? Tai didesnes aisku ir nebeaugs?

Paskelbta

Jeigu uzmesge ziedus tai jau daugiau dideliu lapu neuzaugins o jeigu dideli nezidi tai jie augs .

Kodel mazi zydi , tai greiciausiai nuo vasaros , vesus orai sustabde augima , tai  augalas pradejo augintis ziedus.

Siemet bloga vasara tabakui , mano auga bet nedideli .

• po 1 mėnesio...
  • po 4 savaičių...
Paskelbta
Prieš 1 valandą, ricardasd pranešimas:

Ne visi tiek valios mesti rukiti turi. 

Daug kartu bandziau , nieko nesigavo o kadangi cigaretes labai brangios tai auginu savo tabaka.

O gal pas jus cigareciu galima nusipirkti?Nemoku as to tabako nei auginti nei cigareciu pasigaminti.

Paskelbta

Ale geri norai pas Jus :icon-biggrin:

Praita ziema vienas prase 100 kg tabako parduoti , po savaites kazkokie vyrukai atvaziavo ( ziema ) paziureti kaip tabakas auga o tiksliau policininkai patikrinti ar tikrai tabako seklas o ne kanapiu parduodu.

As tik seklas tabako Virginia gold parduodu o tabako ir cigareciu ne parduodu , nes neturiu leidimo .

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...