Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Kaip turetu buti teisingai itempti vector elevatoriai, tiek perkulimo tiek tiek grudinio, knygoj praverciau nepastebejau. Pas mane laisvoki, reikia tempt, tik, kaip nepadaugint

Reik itempti tiek kad ant apatines zvaigzdes nekabotu nebutu tarpo nes traisko grudus tada

Paskelbta

gal kam teko keisti vectoriui mova gumine kuri stovi tarp variklio ir pagrindinio reduktoriaus? kur pirkot? kur pigiausia?

Pernai keičiau. Kainavo  2700 ar 2800 litų tiksliai nepamenu. Pirkau Kauno r. Ramučiu k. 

Paskelbta

gal kam teko keisti vectoriui mova gumine kuri stovi tarp variklio ir pagrindinio reduktoriaus? kur pirkot? kur pigiausia?

Kokie simptomai kai pareina mova ar nesuka kombaino. Nes ziuriu pas mane kombaine pasirode tepalas po reduktoriumi kampiniu prie variklio.

Paskelbta

kokia firma gal pameni? kitur niekas neturejo pasiulyti?

Kijasta dar turėjo Kėdainiuos agrokoncerno atstovai numerio dabar neturiu. Šiandien vectoriui detaliu parvežė iš Kėdainiu. UAB Baltmedas. Pats nebuvau , bet sakė jie vectoriui daug ką turi. tel. 8-34750897 mob868511226

Paskelbta

Man už acroso antifrizo išsipletimo bakeli. Plastmases gabalą papraše 400 € + pvm

Klijuoti nebandei. Man vectoriui viršuje prakiuro ir nuo slėgio truputį pučia. Gal neveikia dangtelio vožtuvėlis? Vectoriui kainavo tipo 300€  ,bet dabar neturi. 

Paskelbta

Klijuoti nebandei. Man vectoriui viršuje prakiuro ir nuo slėgio truputį pučia. Gal neveikia dangtelio vožtuvėlis? Vectoriui kainavo tipo 300€  ,bet dabar neturi. 

Buvom nuvežė virinti, tai atlaikė tris dienas. Vėliau klijavom, atlaikė pusė dienos  :icon-rolleyes: , Tai dabar patys pabandėm sulituoti, jau laiko 4 dienas :eusa-dance: . Mano trūkės apačioje, o ar vožtuvas veikia tai nežinau

Paskelbta

Man buvo irgi trukes bakelis. Ir klijavau pats ir kita toki pati uz 100e buvau nupirkes ir virint nuneses buvau kai truko tas naujas. Niekaip problema nedingo. Dabar is klijastos uz 400e nupirkau nauja ir baigesi problemos.

Paskelbta

Sveiki visi, savo kombaine pastebėjau tokį dalyką, nežinau ar čia tik maniškiui, ar taip yra visuose vectoriuose. Vienu žodžiu kai yjungiu transportavimo šviesas ir ilgų šviesų rankenėlė būna apatinėje padėtyje neveikia avarinis, posūkiai, ir nepypsi atbuline eiga, kai viršurinėj padėti viskas OK. Prašau komentuokit.

P.S. pakeičiau posūkių rėlę.

• po 2 mėnesių...
  • po 2 savaičių...
  • po 2 mėnesių...
  • po 6 mėnesių...
  • po 4 mėnesių...
Paskelbta

Kaip laiko vector orginalus rapso stalas? Gal kas iš patirties galit parašyti. Arba gal kas esat prisimontavę tik elektrinį atpjovėją vienoje pusėje? Kokie būtų pastebėjimai...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...