Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

tai cia iseitu kad nori det 13,6 plocio? deda zmogenai ir vaziuoja. nieko ten baisaus nebuna su ta padanga uzdejus.

cia matei ar pats sugalvojai, nes skirtumas didokas tarp padangos ir obudo plociu. 11.2vs13.6 

Paskelbta

esu mates gyvai ant 11,2 barabano uzdetas 13,6 plocio padangas, visai nedaug sonai suspausti buvo, o vat kaip nuotraukoj maciau ant zvaigzdiniu barabanu uzdetas 13,6 padangas ten jau vaizdas nekoks... bet vaziuoja ir teip tik kad padangai nesmagu.

• po 3 mėnesių...
Paskelbta

Ar kas nors turite patirties su "Mitas" gamintoju ? Reikia nupirkti padangas 16,9 R 38 , siūlo tuos mitus už neblogą kainą, galvoju gal susigundyti ? Nes "Voltyre" tų pačių išmatavimų siūlo 30 € brangiau. Tai kas geriau ?

Paskelbta

Ar kas nors turite patirties su "Mitas" gamintoju ? Reikia nupirkti padangas 16,9 R 38 , siūlo tuos mitus už neblogą kainą, galvoju gal susigundyti ? Nes "Voltyre" tų pačių išmatavimų siūlo 30 € brangiau. Tai kas geriau ?

MITAS IR CONTINENTAL šiuo metu yra tos pačios padangos, ant nauju JD taip pat uždėtas MITAS

Paskelbta

MITAS IR CONTINENTAL šiuo metu yra tos pačios padangos, ant nauju JD taip pat uždėtas MITAS

Išeina, kad imu ir nesuku galvos :)

Paskelbta

Išeina, kad imu ir nesuku galvos :)

pazystamas turi ant 1025 bielkio gale uzmetes mitas padangas, kiek vaziuoja sake jog nedyla jos palyginus su rusiskom, o protektorius ju tai ko ne antra tiek kaip rusisku lyginant naujas   :icon-wink:

Paskelbta

Turiu Mitas ant puspriekabes. Tragedija o ne padanga. Gal traktoriams ir laiko. Berods Zetoriams naujiems deda jei nemaisau.

• po 3 mėnesių...
Paskelbta

Sveiki, zmogeliui pas mane kaime anuliavo, policija, technikine traktoriaus del suskirdusiu padangu, dar to nebuvau girdejes. Gal kam yra pasitaike? pas mane irgi paskirde, ir ant priekabu, blyn ka daryt.

Paskelbta

Sveiki, zmogeliui pas mane kaime anuliavo, policija, technikine traktoriaus del suskirdusiu padangu, dar to nebuvau girdejes. Gal kam yra pasitaike? pas mane irgi paskirde, ir ant priekabu, blyn ka daryt.

Nesaugu sau ir aplinkiniams.

Paskelbta

Jeigu kamera lenda tai taip, o jeigu tik voratinklis? Is kur zinot riba? reikes nueit paziuret kiek pas ji suskirde.

Jei neatims dabar, tai pavasarį apžiūros nepraleis.

• po 3 savaičių...
Paskelbta

Neapsigaukit, uždėjus aukštesnes neatitiks perdavimas ir pradės lūžti dėžės ir tilto mechanizmai, nes kiekvienam traktoriui yra skirtos atitinkamo dydžio padangos ir paskaičiuotas perdavimas tarp priekio ir galo.

Paskelbta

Tokius priekinius ratus uždėjus,nepradės lūžti priekinis tiltas ir velenėliai su sankabėle?

Viskas ten laiko. Juk 952 892 kur su paprastais tiltais lygiai tas pats tik kad priekines padangos didesnes
  • po 4 savaičių...
Paskelbta

Nekuriant naujos temos paklausiu cia. Planuoju pirkt belarusui galines padangas, kadangi pradirbus 6000 moto/h senosios belshina pradėjo plyšt ir trūkinėt (traktoriui aštuonetas metų). Galvoju pirkt vakarietiškas (taurus, bkt, mitas, firestone ar kitas). Maniškės yra 16.9 r38. Pasižiūrėjau, kad vakarietiškų analogas turi būt 420/85 r38 arba 480/70 r38 (priklausomai nuo to, kokio pločio norėčiau). Norėjau paklaust kolegų kur būtų pigiausia jas pirkt ir kokia šiuo metu yra orientacinė kaina. Iš anksto ačiū už atsakymus.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...