Jump to content

remas

Nariai
  • Pranešimai

    19
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario remas paskelbtas turinys

  1. Kad as cia nelabai matau seklos nustatymo normos pavaru dezutes.
  2. Kaip reguliuojasi seklos norma zoliu iselio dezutese?
  3. Kaip patikrinti ar gerai itempti elevatoriai?
  4. Kaip keiciasi volvo1130 pjaunamosios sraiges plasmasines kreipianciosios?Kaip sureguliuoti elevatorius?
  5. Kaip jus po kulimu paliekat kuliamosios sankaba isjungta(isretinta) ar ijungta?
  6. remas

    "kitkinis" presas

    Viena kart presavom siena ir kai uzejo is niekur nieko vienos puses nerisa ir viskas ko tik nedarem ir valem ir tepem ir keikem,ismynem apie presa ir takus.Kazkaip tevas sugalvojo pabandyt pakeist sniura.Pakeitus presas kaip naujas kitkas tik saudo.Visa rite ta sniuro supresavom ir nei vienos nepaleido.O jau norejom rankom vezt siena.
  7. remas

    "kitkinis" presas

    Ta kur K raide pazymeta metaline plokstele laiko visa sniuro apkrova kitka stumiant.(jei gerai supratau)Mums buvo papuoles kazkoks prastas sniuras kartais kitkai muksint per ta vieta nutraukdavo sniura.Patarimas toks,jei pradeda nerist,pakeist sniura ir paziuret,tik tada pult reguliuot.
  8. remas

    "kitkinis" presas

    Mano nuomone melynai apvesta spyruokle ir geltonai apvestas reguliavimo varztas reguliuoja sniuro galo prispaudima laikiklij,nes jei is ten ismusa sniuro gala,tada jau ir is adatos isveria siula.Mazgo stipruma reguliuot gali kur tas krankliukas stovi uz jo yra skardos juostele su reguliavimo varztu.Uzkisus galva pamatysi.Pritariu risimo aparatas turi blizgeti,kad nuslystu sniuras,o jei ne tada istraukia sniura is krankliuko.Kitas dalykas neturi buti isdilus asele krankliuko kur laiko sniuro galus mazgui uzristi.Sniura pabandyk pakeist,nes lenku prasta kokybe.Jei neris melyna pabandyk pardej nusipirkt.
  9. remas

    žiemkenčių buklė

    Pas mus dar tik lapkricio 3 d. pasejo zieminius kviecius.Spalio 31d. kiek are,kiek kniso,nes buvo pries tai kvietrugis nukultas.Raziena iki keliu ir dar siaudu pradalges gulejo Pas mus ,,tarybinis ukis ,,tokiu laiku nesejo.
  10. Kaip turi stoveti ekskavatoriaus sankabos diskatoriaus lapkutes,pasvire i guoli ar i varikli?
  11. Tokius priekinius ratus uždėjus,nepradės lūžti priekinis tiltas ir velenėliai su sankabėle?
  12. remas

    bitininkyste

    Man atrodo,kad cia dazyti polistiroliniai aviliai.Daugiaauksciu niekas nesildo,bet reikia laikyti stiprias seimas,ypac paliekant ant 10 remeliu.O koks cia ju gydymas?Juk visi rimti bitininkai,sudare dirbtinius spiecius ar pagave svetimus nulaisto rugstimis.Gydo nuo erkiu.
  13. Kai pas mus ir akuotų budavo ant miežių,tai spragilu apsukas padidindavome.Kaimynas turi 830,tai gražiai kulia miežius.
  14. remas

    bitininkyste

    Geras medunesis,jau baigia prinesti antrus aukstus 12R tuoj virsutini reiks sukti
  15. Jei traukes iki galo susukai,tai dar pabandyk su centrine trauke perstatyt sienapjoves apatinene skyle,o traktoriuko i virsutine,Tada disku taip nevers auksciau pasikels.
  16. remas

    bitininkyste

    Reikia jas det virs lizdo pakelus lubeles,nes rugstis seda zemyn.Mes gydome,kai isimame medu,sutvarkome lizdus rudeniniam maitinimui.Skruzdziu rugsciai reikia ziuret temperaturos.Spiecius mes laistome"bienenwohl" ar panasiu rugsciu misiniu.
  17. remas

    bitininkyste

    Tas ir sunkiausia su ta skruzdziu rugstimi nustatyti tinkama garavima,nes jei per daug garuos gali pakenkti motinelems.Gali nustoti deti kiausinelius.
  18. remas

    "kitkinis" presas

    Mes presuojam WELGER AP-41 su T-25,puikiai veza,tik kad T-25 nevykes darbinis.
  19. remas

    Žiedadulkės

    Medaus nereikia palikti,nes nezinote koks jis:blogai kai lieka lipciaus arba rapso,garstuku.Geriau ta medu isukti ir uz tuos pinigus pardavus nupirkti inverto ar jau bent cukraus ir busit visa ziema rami,kad biteles gerai ziemos pagrindinis,pats sudetingiausias darbas gerai pagydyti bites nuo erkiu.Geriausia superka duonele,ziedadulkes,piki Algirdas Ziukas,bent is bitininku girdejau.
×
×
  • Create New...