itsedgaras Paskelbta Rugsėjo 7, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 7, 2009 sveiki zadu auginti triusius bet gerai apie ju auginima nenusimanau tai kas yra patyres gal galetumet informacijos atsiust i mano el pasta [email protected] arba i pm. Gal kas zino kaip atskirti patina nuo pateles?is anksto dekoju Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vynova Paskelbta Rugsėjo 9, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 9, 2009 sveiki zadu auginti triusius bet gerai apie ju auginima nenusimanau tai kas yra patyres gal galetumet informacijos atsiust i mano el pasta [email protected] arba i pm is anksto dekoju Aplamai tokių klausimų nesuprantu, šia tema pradžiai 200 lapų knyga reikėtu parašyti. Nusipirk knygą apie triušių auginimą, perskaityk, o tuomet ko nesuprasi klausk. Na bent forumą perskaityk. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
itsedgaras Paskelbta Rugsėjo 11, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 11, 2009 na gerai nusipirksiu knyga apie triusius perskaitysiu forumus visus kurie susije su triusiais ir ko nesuprasiu paklausiu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
donatas n Paskelbta Rugsėjo 12, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 12, 2009 gal kas zino kaip atskirti patina nuo pateles Istikruju juokas ima is tokiu klausimu google pilna informacijos imetu nuoroda, ji angliska, jei nesuprasi yra nuotraukos http://www.debmark.com/rabbits/sexing.htm Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dr.jonas Paskelbta Rugsėjo 12, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 12, 2009 gal kas zino kaip atskirti patina nuo pateles Patinas yra vyriskos lyties ir kaip zinoma turi peliuka Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
sigas Paskelbta Rugsėjo 22, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 22, 2009 nepatarcia.daug visko reik idet o naudos neriauses ,jau pats savo kailiu patyriau Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
itsedgaras Paskelbta Rugsėjo 22, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 22, 2009 jau viena triusi parsinesiau na ji gavau jau paugejusi dar 3 yra perdaug mazi tai negalime atskirti nuo ju mamos nu dabar kai dar vienas tera nera didelio vargo Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
sigas Paskelbta Rugsėjo 24, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 24, 2009 jau viena triusi parsinesiau na ji gavau jau paugejusi dar 3 yra perdaug mazi tai negalime atskirti nuo ju mamos nu dabar kai dar vienas tera nera didelio vargo jai jau vienam nesi valgyt tai tada veiskis daugiau ar viena sersi ar kelis didelio skirtumo ner Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
itsedgaras Paskelbta Rugsėjo 24, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 24, 2009 nu seip jo Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
arvys123 Paskelbta Lapkričio 5, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 5, 2010 sw jei ka patariu iskar nusipirkt mazausei koki 10pateliu ir patina as tai pradejau nuo venos pateles labai ilgai iseina kol prasiveisi triusiuku o nusiperki iskar daugau pateliu ir greicau atsiperka Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ekopasarai Paskelbta Lapkričio 6, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 6, 2010 Teisybe, jei norint uzveist normaliai banda reik 10+1 arba 20+2 tada jau normaliai, o kai tie vaikai uzaugs reik atskirt pateles is kurnors gaut vel patina ir vel suleist ir t.t. tik viska reik rasytis kur su kuo kas ,,darbavosi,, ir kiek vaiku buvo, nes poto gali kraujomaisa buti (nors daugelis is Lietuviu nekreipia daug demesio kelis metus i tai). Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Bikaura Paskelbta Lapkričio 16, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 16, 2010 oi kaip sunku buti triusininku...kai skaitai literatura, atrodo taip paprasta, bet.....skaityti visiskai nepakanka,,,reikia daug patirties, kantrybes ir net sekmes.... kantrybes turiu, darbo nebijau, bet matyt man sekmes pritruko.... jau nezinau ar noriu buti triusininku.... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Jurkis Paskelbta Lapkričio 16, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 16, 2010 oi kaip sunku buti triusininku...kai skaitai literatura, atrodo taip paprasta, bet.....skaityti visiskai nepakanka,,,reikia daug patirties, kantrybes ir net sekmes.... kantrybes turiu, darbo nebijau, bet matyt man sekmes pritruko.... jau nezinau ar noriu buti triusininku.... Nenukabink nosies, Bikaura Verčiau ieškok priežasties O kokiu pašaru šeri? Kokios firmos? Nes kiek literatūroj rašo, pilvukus pučia nuo krakmolo pertekliaus, taigi patikrink pašaro sudėtį. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
idalijus Paskelbta Lapkričio 16, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 16, 2010 na sako nepabandysi nesuzinosi , galu gale jei laiko yra tai kodel nesiemus kazko daugiau , ir sau mesytes svarios , o ziurek ir daug uzsiveisi , o nuostoliu visur yra , manau tik tinkamai reikia gyvunu rupintis as irgi tik pradedu ,bet neatsisakau minties koki 1000 uzsiveisti o dar kai leidzia salygos Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Bikaura Paskelbta Lapkričio 16, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 16, 2010 na sako nepabandysi nesuzinosi , galu gale jei laiko yra tai kodel nesiemus kazko daugiau , ir sau mesytes svarios , o ziurek ir daug uzsiveisi , o nuostoliu visur yra , manau tik tinkamai reikia gyvunu rupintis as irgi tik pradedu ,bet neatsisakau minties koki 1000 uzsiveisti o dar kai leidzia salygos ir man leidzia ir salygo, ir noras, patirties truksta...na...bet gal su internetiniais-triusininkais-draugais pavyks isvengti ligu ir sekme aplankys ir mano triusyna aciu uz palaikyma Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
kepals Paskelbta Lapkričio 21, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 21, 2010 bus visko ir ligu ir kris triusiai nes nei vienas ju neuzaugino be to o didziausia problema bus ju relizavimas ir triusiu ir skerdienos nes as turguj parduodu per pus maziau nei pernai. nes zmones pradejo pirkt pigesne mesa. Jeigu daugiau pirks tai tik pries Kaledas. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
miskas Paskelbta Lapkričio 30, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 30, 2010 Sveiki triusininkai, ruosiuosi auginti triusius sode.Ar kas nors augina? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
edgaras966 Paskelbta Gruodžio 1, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 1, 2010 Sveiki triusininkai, ruosiuosi auginti triusius sode.Ar kas nors augina? kur tu juos zadi auginti ant lauko ar pastatelyje kokiam tai? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
miskas Paskelbta Gruodžio 2, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 2, 2010 Sveiki triusininkai, ruosiuosi auginti triusius sode.Ar kas nors augina? kur tu juos zadi auginti ant lauko ar pastatelyje kokiam tai? Ant lauko statyti gardus, bet sodas nuo miesto 20 km. gali isvogti arba lapes isnesti reikia risti suni. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
salomejaxx Paskelbta Gruodžio 2, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 2, 2010 Sveiki triusininkai, ruosiuosi auginti triusius sode.Ar kas nors augina? kur tu juos zadi auginti ant lauko ar pastatelyje kokiam tai? Ant lauko statyti gardus, bet sodas nuo miesto 20 km. gali isvogti arba lapes isnesti reikia risti suni. Ar privazinesi kasdien, juk nepaliksi savaitei be prieziuros. Brangus tok auginimo budas. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ekopasarai Paskelbta Gruodžio 2, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 2, 2010 As net neisivaizduoju kiek reik triusiu augint ir kokiu tikslu, kad kiekviena diena vazinet toki kelia pas juos.Kaztai kokie bus? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
panda Paskelbta Gruodžio 3, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 3, 2010 Sveiki, esu naujoke. Domina mane triusiu auginimas, prisiskaiciau cia ivairios informacijos. Noriu paklausti: Ka manot apie triusiu auginimo sistemas kurias siulo "Ekotriusis", ar verta pirkti tuos narvus ar geriau gamintis savo? Rasykit ka manot Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
timeshuttle Paskelbta Gruodžio 3, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 3, 2010 Sveiki, esu naujoke. Domina mane triusiu auginimas, prisiskaiciau cia ivairios informacijos. Noriu paklausti: Ka manot apie triusiu auginimo sistemas kurias siulo "Ekotriusis", ar verta pirkti tuos narvus ar geriau gamintis savo? Rasykit ka manot persiskaitei, bet ne viska, yra tema apie tai, ten daug prirasyta viewtopic.php?f=46&t=6538 Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
pirtinis Paskelbta Gruodžio 3, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 3, 2010 Nors čia retokai užsuku, bet net ir mane pradeda erzinti vienodi klausimai, kaip antai: ar verta auginti ekotriušio gaminamuose nameliuose, ką daryti sušalo triušiai, ir daugybė kitų klausimų. Ar nevertėtų įsigilinti į jau iš diskutuotas temas? Juk atsakymų ir pasiūlymų yra tikrai labai daug. Jei net didžioji dalis besilankančių nesugeba "Triušininkystės temoje" susirasti dominančios informacijos, tai ką jau kalbėti apie jų auginimą?! Didžioji dalis klausimų yra niekiniai ir beprasmiški. Kad antai tema: "NORIU TRIUŠININKU BŪTI" kam reikalinga atskira tema???? dar viena tokia: "GRŪDŲ KAPSTYMAS"???? "TRIUŠIŲ VERSLE NAUJOKĖ"??? Čia jūs kaip, save norite parodyti, kad aš toks esu???? ar kaip??? uždavinėdami klausimus, kurie elementariai jau yra "išsemti", nepasižymėsite! Kaip manote kas lengviau: uždavinėti kvailus klausimus, ar į juos neatsakinėti? PATARIMAI "žaliems pradedantiesiems" 1. atsisėsti, 2. apgalvoti ką norėtumėte sužinoti (tam naudojamos paieškos sistemos, literatūra bibliotekose, straipsniuose ir kt.) 3. nuodugniai perskaityti surastą informaciją, 3. susirasti papildomos informacijos, ne vien tik lietuvių kalba, 4. "APVIRŠKINTI" GAUTĄ INFORMACIJĄ, 5. na tada gal jau ir nebe kils kvailų klausimų ir nebus "beširdžių" kurie nenori padėti ar atsakyti... Kaip sakant chebryte, kaip toje patarlėje: koks klausimas, toks ir atsakymas. Sėkmės visiems. Pagarbiai, Pirtinio žmona Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Augis32 Paskelbta Gruodžio 26, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 26, 2010 Ar galima kergti triusius ziema ? Jei patalpa nesildoma ir jei atsives triusiuku prie pavyzdziui -10 laipsniu ar jie isgyvens ? Esu girdejes ir vienokia ir kitkia nuomone tai dabar visai nebezinau Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti