Jump to content

kepals

Nariai
  • Pranešimai

    16
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario kepals paskelbtas turinys

  1. kepals

    Triušių relizacija

    as musu namie vat ir visa mano skerdykla o su daktaru susitariu
  2. kepals

    Triušių relizacija

    turgaus dienom 7-10 o pries kaledas apie 20.
  3. kepals

    Paukštidė

    Aš ne broilerius o dedekles noriu auginti.Buvom seminare,apie ekologiją kalbėjo kad vokiečiai pamišę dėl jos ir labai žiūri ką valgo.Superkami ekologiški kiaušiniai į Vokietiją po 1Lt vienetas tik reikia kiekio. Jei auginsi kokia 100 vištų ir gerai šersi tai per dieną surinksi 100 kiaušinių...o per mėnesį visai nebloga alga gaunasi... as auginau 100 vistu dedekliu is 100 vistu duodamas ant puses kobikormos surinkdavau 75-80 kiausiniu pats vesdamas i turgu ir parduodamas ta pacia kaina kaip paukstyno perpardavinetojai nes zmones vistiek perka pigesnius kiausinius.nu gali uzidet 50 centu brangiau ant 10 kiausiniu ir tai zmones nelabai perka.zadu vistiek plestis...
  4. kepals

    noriu triušininku buti

    bus visko ir ligu ir kris triusiai nes nei vienas ju neuzaugino be to o didziausia problema bus ju relizavimas ir triusiu ir skerdienos nes as turguj parduodu per pus maziau nei pernai. nes zmones pradejo pirkt pigesne mesa. Jeigu daugiau pirks tai tik pries Kaledas.
  5. kepals

    Triušių relizacija

    Po 6-7 lt.neapsimoka pardavineti perpardavinetojams nes visada krisi i backa.geriausia yra paciam nest i turgu ir parduoti skerdiena po 18-25 lt uz kg.
  6. kepals

    Triušių auginimas

    kaip gydyti as zinau bet kaip jomis neuzsikrest?narvus dezimfekuoju
  7. kepals

    Triušių auginimas

    sveiki,laikau zelandus. gal zinote budu kaip isnaikinti erkutes is ausu kad nereiketu lasinti?
  8. kepals

    Triušių auginimas

    O Riamonoje greit atsiskaito?
  9. kepals

    Triušių auginimas

    gal zinote koki minimalu kieki triusiu reikia tureti kad sudarytum sutarti su Riamoma ir ka superka:skerdiena ar gyvus ir kiek moka?
  10. kepals

    Triušių auginimas

    kojas buva reikalingas tarybiniais laikais,o dabar reikalinga tik pazyma kad triusiai vakcinuoti,o skerdiena triusio nuo katino skiriasi uodegomis.O jei nukirsi uodega vistiek matosi kad stambesni kaulai katino uodegoje.
  11. kepals

    Triušių auginimas

    jokiu pazymu nereikia.su turgaus daktaru reikia is anksto susitart ir jis sustampuos turguj,bet kiekvienam turguj savi reikalavimai.tik is karto daug nesivezk,gali nebuti klientu.o jeigu pritruksi susitark kada atvesi triusiu ir jie ateis nusipirkt.
  12. kepals

    Triušių auginimas

    Parduodu siauliuse klientus susiradau stovedamas turguj dabar turiu maziau tai atvaziuja i namus,numetu kelis litus daugiau klientu,dabar zadu didint banda ir vel varysiu i turgu.
  13. kepals

    Triušių auginimas

    jeigu norit triusius iskist taj muskit ir vezkit i turgu,25LT uz kg.jeigu norit kad greiciau ispirku nuleiskit kaina,ir turesit pastoviu klientu.
  14. kepals

    Triušių auginimas

    Sveiki kolegos,as taip pat laikau triusius zelandus esu labai patenkintas augimu ir mesos iseiga,kol vakcinavau buvo visi sveiki kai ju padaugejo nebespejau laiku vakcinuoti uzpule maras puse teko palaidot,atsitiktinai isigijau ozi,nors nevakcinuotas prieuglis nesirgo nezinau ar tai sutapimas ar ozio kvapas sunaikina ligos sukelejus.
×
×
  • Create New...