Jump to content

salomejaxx

Nariai
  • Pranešimai

    45
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Siauliai

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

salomejaxx pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

1

Reputacija

  1. salomejaxx

    šinšilai

    Jeigu isdirbant sugadinate kailiuka, ar metate ji lauk. Gal galima dar panaudoti, pavyzdziu nupesti plauka, gal kas superka kaip kokia vilna?
  2. salomejaxx

    šinšilai

    Szynszyle.com.pl rasi ta el. killeri. jie turi atstova Lt, tai su juo gali susiderinti
  3. salomejaxx

    šinšilai

    Pabandykit vien tik šieno duoti
  4. salomejaxx

    šinšilai

    Jei nebuvo susikergusios pries parvezima, tai perkeltos i nauja vieta kelis menesius gali stresuoti ir nesusieiti, tai pridek dar beveik keturis nestumo menesius. Tiketina kad pusmeti reikes laukti. Jeigu pats suleidai nauja seima, tai turetu greiciau atsivest. As mazdaug ziuriu, kad patele atsivestu kai jai paciai sueis metai
  5. salomejaxx

    šinšilai

    Gal yra besiruosianciu i zveriuku zudymo, skerdimo kursus? skambinau i veterinarijos testinio mokymo centra, tai kursai bus organizuojami tik grupei susirinkus. Dar minejo, kad bus organizuojamas seminaras seminaras apie sinsilas, gal kam naudinga informacija bus.
  6. salomejaxx

    šinšilai

    Kapsto ir daniska, ir lenkiska. Ta pati pasara vienos kapsto kitos ne, siulyciau aukleti sinsilas Gal kas protingesniu patarimu duos
  7. salomejaxx

    šinšilai

    Sveiki, gal kas patarsite kaip isvalyti kailiuka nuo kraujo. Nugaiso patele praejus kelioms dienoms nuo vaikavimosi ir papilve truputi sukruvinta.
  8. salomejaxx

    šinšilai

    Purskalas fungiderm gan efektyviai padeda. Kompleksiskai reikia veikti. vaistai + siera + dezinfekavimas+ sausa aplinka. as atsisakiau sieno, nes kiek domejausi ten gali rastis sporu grybelio ar pan.
  9. salomejaxx

    šinšilai

    Pirkau viena seima jau suformuota ir viena is pateliu yra black velvet. Taciau ji veda tik standartukus. Klausimas, kokiu tikslu deti i seima tokia patele, ar yr vilties, kad tves kda nors ir black velvet jaunikliu. Is triusiu auginimo teorijos zinau, kad kergiant skirtingu veisliu triusius, jaunikliai buna kur kas stipresni. Ar cia t pati taisykle galioja?
  10. salomejaxx

    šinšilai

    Kaip teisingai atskirti vaikus nuo pateles, jei ju yra 2-4? Ar galima visus kartu paimti, ar reikia po viena atskirti su pertraukomis?
  11. salomejaxx

    šinšilai

    Grybelio profilaktikai dedu tech. siera i smeli ir valant narvus su ecocid nupurskiu
  12. salomejaxx

    šinšilai

    Silikatinius blokelius grauzia, medi
  13. salomejaxx

    šinšilai

    Noncemale, apziurekite pateles. Pas nescias pateles speneliai tampa rausvesni ir gerokai ilgesni. Dar galite pabandyti uzciuopti jauniklius, pasitupdyti ant keliu ir svelniai kad gyvunas nebutu sustresaves ir isitempes paciupineti pilva. Kantrybes
  14. salomejaxx

    šinšilai

    Istiko bedele, vienas patinukas lisdamas pas patele uzkliuvo galine letenele i plysiuka tarp praejimo ir grotu ir kogero ilgokai nakti kamavosi. Panasu kad luzusi kojyte ir smarkiai nusitrynes i krasta nes toj vietoj iki kraujo nutrinta visa "ciurna". Siaip netaip pavyko ji islaisvinti, dabar visas susiguzes tupi, kaip jam padeti, ar reikia zaizda dezinfekuoti kokiu peroksidu?
×
×
  • Create New...