Jump to content

panda

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Molėtai

panda pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. panda

    Versline triusininkyste

    Na dėkinga už atsakymus, vistiek bandysiu augint triušius ir klientūrą po truputį, nors pradžia matau bus labai nelengva... O kiek ūkių LT yra kurie normaliai (bent kelis šimtus patelių turi) užsiima mėsine triušininkyste?
  2. panda

    Versline triusininkyste

    Pasaru gali skaiciuot apie 16kg (+-). Nes per 3men to triusio skerdiena svers 1.1kg - 1.5kg (max). 3kg per 3menesius cia vienetai. Atsimusi i tokia problema, kad dazniausiai visi nori bent 1.8kg. Nu nebent pardavinesi gyvus ar kazkaip kitaip, kur svori nebus labai aktualu. 16kg tai labai daug, gal su šienu mažiau? kažkaip nesueina, įvertinus maitinimo kaštus triušis pats save suvalgo dar patelių, patinų išmaitinimas? aišku viskas priklauso nuo realizacijos kainų... gal turite patirties kaip pigiau išmaitinti? O pats Pauliau augini, kažką užsidirbi ar tik pomėgis?
  3. panda

    Versline triusininkyste

    Sveiki verslininkai, gyvenu šiame forume jau beveik mėnesį, daug sužinojau daug kilo neaiškumų. Pastebėjau, kad esate nepakantūs naujokams, bet nieko nepadarysi profesionalu iškart netampama ir jūs pradėjot kažkada Rimtai subrendau pradėti auginti triušius, pradesiu nuo nedidelio kiekio, noriu įsigyti ~ 10 pateliu broilerių (NZ, Kalifornų ir Hyla pagal duomenis labai domina), vėliau atsirinksiu prie ko apsistoti. Kol kiekiai nedideli šersiu grūdais, morkom ir t.t., bet užveisus daugiau, manau kad tuo verstis ir išgyventi iš šio verslo reikėtų 400 patelių ir aišku siekti kuo mažesnių sąnaudų, neišvengiamai reikės šerti kombinuotais pašarais. Po šių savo planų išdėstymo noriu užduoti klausimą į kurį negaliu rasti atsakymo. Kiek triušis suėda komb pašarų iki realizacijos???? suprantu kad mėnesį augina patelė, per likusius 2 mėn turi būti pasiektas iki 3kg svoris. tai ir domina, kiek jie gali suvartoti per 2 mėn pašarų? Čia galite išsirėkti bet tikiuosi ir rimtų atsakymų iš žmonių su patirtimi.
  4. Vis dar mane domina Mikhailovo metodas, deja niekas neatsiliepia is turinciu patirties. O Ekotriusio tinklapyje nurodyta nemazai augintoju... http://www.ekotriusis.lt/index.php?opti ... 17〈=lt gal tai melas?
  5. panda

    noriu triušininku buti

    Sveiki, esu naujoke. Domina mane triusiu auginimas, prisiskaiciau cia ivairios informacijos. Noriu paklausti: Ka manot apie triusiu auginimo sistemas kurias siulo "Ekotriusis", ar verta pirkti tuos narvus ar geriau gamintis savo? Rasykit ka manot
×
×
  • Create New...