Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

sweiki noreciau paklausti niekaip neissirenku plugo ziurejau nauja vogel-not bet atsiliepimu noreciau apie jy dar radau nauja lemken pluga kainos panasios bet kury patartumet? zemes geros truputis molio

• Atsakymai 53
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta
šiaip įvairių firmų plūgų turėjom, kverneland perspjovė visus ;)

na ir kuo jau pranasesnis kverneland plugas uz kitus?

knysa o ne aria (sunkesnėja dirvoje), kiek teko arimu matyti tai lemkena graziausiai arianti maciau

Paskelbta
Tu Remyga matyt Lemken turi?

ne zvanas, as ne lemkena ir ne kvernelanda turiu.. :D pas mane overum plugas, bet kai pirxiu tai manau plugas bus lemken firmos arba overum.. teko art su kverneland, tai arimas gavosi prastesnis, aukstoje zoleje daugiau kiso nej overuma..

Paskelbta

ne zvanas, as ne lemkena ir ne kvernelanda turiu.. :D pas mane overum plugas, bet kai pirxiu tai manau plugas bus lemken firmos arba overum.. teko art su kverneland, tai arimas gavosi prastesnis, aukstoje zoleje daugiau kiso nej overuma..

jei gerai atsimenu tai overumas yra taspats lemkenas ar as klystu?

Paskelbta

jei gerai atsimenu tai overumas yra taspats lemkenas ar as klystu?

na ne, siaip skiriasi kazkiek savo konstrukcija ir verstuvemis, na abieju spalva melyna.. kazkaip dar taip tixliai nesu sulygines, kad aiskiai pasakyciai skirtumus, o beto ir praktikoj nedirbes dar su lemken..

Paskelbta

Nu as irgi kiek maciau cia pas mane aplinkui daugiausia kvernelandai aria visi, bet su 2-3 korpusais, ir labai prastai atrodo, kaimynas didelis irgi aria su kvernelandu poros metu senumo tai prie mano arimo priejes stebisi,kad graziai vercia :)

Paskelbta

biski pagalvojus manau kad maisau kazka gal kas pamenat keskiniai kokiais prekiavo plūgais pries kokius4 metus raudoni lyg ir buvo? Tie buvo overumo kopijos..., o ne lemkenas

Paskelbta
biski pagalvojus manau kad maisau kazka gal kas pamenat keskiniai kokiais prekiavo plūgais pries kokius4 metus raudoni lyg ir buvo? Tie buvo overumo kopijos..., o ne lemkenas

na gal keskiniai prekiavo kuhn plugais?

tas per amzius dojaus buvo..

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...