Karoliswg Paskelbta Kovo 25, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 25, 2009 sweiki noreciau paklausti niekaip neissirenku plugo ziurejau nauja vogel-not bet atsiliepimu noreciau apie jy dar radau nauja lemken pluga kainos panasios bet kury patartumet? zemes geros truputis molio
Zvanas Paskelbta Kovo 25, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 25, 2009 As tai visus padargus Lemken naudoju, kokybe tikrai gera o tas tavo pavadinimas tai net negirdetas man
rimvydas Paskelbta Kovo 25, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 25, 2009 turiu VOGEL-NOT aria normaliai bet svorio turi daug daugiau negu pvz.kverneland
Karoliswg Paskelbta Kovo 25, 2009 Temos autorius Pranešti Paskelbta Kovo 25, 2009 na ir koki atsiliepimai apie jy ?
jaun uk Remigijus Paskelbta Kovo 25, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 25, 2009 tvirtumo atzvilgiu manau kad vogel-not neprilygsta lemken plugams, tvirtesnis metalas..
Overumas Paskelbta Kovo 25, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 25, 2009 tvirtumo atzvilgiu manau kad vogel-not neprilygsta lemken plugams, tvirtesnis metalas.. kad sunkus tai nereiskia kad jau tvirti
jaun uk Remigijus Paskelbta Kovo 25, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 25, 2009 tvirtumo atzvilgiu manau kad vogel-not neprilygsta lemken plugams, tvirtesnis metalas.. kad sunkus tai nereiskia kad jau tvirti apie koki sunkuma sneki? lemken plugai kaip tik vieni is lengviausiu..
Zvanas Paskelbta Kovo 25, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 25, 2009 Teisingai, kad sunkesnis tai nereiskia, kad tvirtesnis vien tas svoris per didelis ir traktoriu apkrauna ir pats plugas luzta.
Gintautas1 Paskelbta Kovo 25, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 25, 2009 tvirtumo atzvilgiu manau kad vogel-not neprilygsta lemken plugams, tvirtesnis metalas.. isiskaitykit atidziau , tai jis ir raso kad lemken tvirtesnis metalas..
dziedas Paskelbta Kovo 25, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 25, 2009 manau lemkenas vienas iš geresniu plūgu ir padarimas paprastas nors pats ir ariu su kvernu taip jau susiklostė...
Zvanas Paskelbta Kovo 25, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 25, 2009 Draugas netoliese irgi aria su kvernelandu, bet sake jei galetu tai imtu lemken, del svorio ir del to kad ratukas nevietoj .
yogop Paskelbta Kovo 25, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 25, 2009 šiaip įvairių firmų plūgų turėjom, kverneland perspjovė visus
jaun uk Remigijus Paskelbta Kovo 25, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 25, 2009 šiaip įvairių firmų plūgų turėjom, kverneland perspjovė visus na ir kuo jau pranasesnis kverneland plugas uz kitus?
dziedas Paskelbta Kovo 25, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 25, 2009 šiaip įvairių firmų plūgų turėjom, kverneland perspjovė visus na ir kuo jau pranasesnis kverneland plugas uz kitus? knysa o ne aria (sunkesnėja dirvoje), kiek teko arimu matyti tai lemkena graziausiai arianti maciau
jaun uk Remigijus Paskelbta Kovo 25, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 25, 2009 Tu Remyga matyt Lemken turi? ne zvanas, as ne lemkena ir ne kvernelanda turiu.. pas mane overum plugas, bet kai pirxiu tai manau plugas bus lemken firmos arba overum.. teko art su kverneland, tai arimas gavosi prastesnis, aukstoje zoleje daugiau kiso nej overuma..
dziedas Paskelbta Kovo 25, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 25, 2009 Tu Remyga matyt Lemken turi? ne zvanas, as ne lemkena ir ne kvernelanda turiu.. pas mane overum plugas, bet kai pirxiu tai manau plugas bus lemken firmos arba overum.. teko art su kverneland, tai arimas gavosi prastesnis, aukstoje zoleje daugiau kiso nej overuma.. jei gerai atsimenu tai overumas yra taspats lemkenas ar as klystu?
jaun uk Remigijus Paskelbta Kovo 25, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 25, 2009 Tu Remyga matyt Lemken turi? ne zvanas, as ne lemkena ir ne kvernelanda turiu.. pas mane overum plugas, bet kai pirxiu tai manau plugas bus lemken firmos arba overum.. teko art su kverneland, tai arimas gavosi prastesnis, aukstoje zoleje daugiau kiso nej overuma.. jei gerai atsimenu tai overumas yra taspats lemkenas ar as klystu? na ne, siaip skiriasi kazkiek savo konstrukcija ir verstuvemis, na abieju spalva melyna.. kazkaip dar taip tixliai nesu sulygines, kad aiskiai pasakyciai skirtumus, o beto ir praktikoj nedirbes dar su lemken..
Zvanas Paskelbta Kovo 25, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 25, 2009 Nu as irgi kiek maciau cia pas mane aplinkui daugiausia kvernelandai aria visi, bet su 2-3 korpusais, ir labai prastai atrodo, kaimynas didelis irgi aria su kvernelandu poros metu senumo tai prie mano arimo priejes stebisi,kad graziai vercia
Zvanas Paskelbta Kovo 25, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 25, 2009 overum tai svedu man rodos, o lemken vokieciu.
jaun uk Remigijus Paskelbta Kovo 25, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 25, 2009 overum tai svedu man rodos, o lemken vokieciu. tu teisus overum svedu gamybos..
dziedas Paskelbta Kovo 25, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 25, 2009 biski pagalvojus manau kad maisau kazka gal kas pamenat keskiniai kokiais prekiavo plūgais pries kokius4 metus raudoni lyg ir buvo? Tie buvo overumo kopijos..., o ne lemkenas
jaun uk Remigijus Paskelbta Kovo 25, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 25, 2009 biski pagalvojus manau kad maisau kazka gal kas pamenat keskiniai kokiais prekiavo plūgais pries kokius4 metus raudoni lyg ir buvo? Tie buvo overumo kopijos..., o ne lemkenas na gal keskiniai prekiavo kuhn plugais?
dziedas Paskelbta Kovo 25, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 25, 2009 biski pagalvojus manau kad maisau kazka gal kas pamenat keskiniai kokiais prekiavo plūgais pries kokius4 metus raudoni lyg ir buvo? Tie buvo overumo kopijos..., o ne lemkenas na gal keskiniai prekiavo kuhn plugais? tas per amzius dojaus buvo..
jaun uk Remigijus Paskelbta Kovo 25, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 25, 2009 cia keturiu korpusu vartomu plugu kainos: lemken 40t lt, kverneland 50t lt, kuhn 49t lt.
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti