Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
o pasirodo reikia tiek nedaug, tik irodyti variklio kompui, kad lauke minusine temperatura :lol:
Koks užsienio servisas patikrinęs (jei tai įmanoma) lietuviško traktoriaus duomenis labai nustebtų pamatęs, kad čia šąla net ir vasaros metu :lol::lol::lol:
  • Atsakymai 85
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta
o pasirodo reikia tiek nedaug, tik irodyti variklio kompui, kad lauke minusine temperatura :lol:
Koks užsienio servisas patikrinęs (jei tai įmanoma) lietuviško traktoriaus duomenis labai nustebtų pamatęs, kad čia šąla net ir vasaros metu :lol::lol::lol:

uztektu lietuvisko ir garantijos neturi, juk reikia uzdirbti ir is AdBlue :eusa-naughty:

Paskelbta

O kaip su tuo egzempliorium, kur varomas vandeniliu :icon-question: Aš norėčiau vandenį pilt iš šulinio :eusa-think: Sugebėsi patobulint :icon-question:

Paskelbta

O kaip su tuo egzempliorium, kur varomas vandeniliu :icon-question: Aš norėčiau vandenį pilt iš šulinio :eusa-think: Sugebėsi patobulint :icon-question:

kai bus, tada ir krikstysim :lol:

• po 3 mėnesių...
Paskelbta

Manau, kad ši tema yra bene tinkamiausia mano klausimui, na o naujos jau kaip ir nebesinorėjo kurt, ir taip pilna tų temų.

Taigi, pradžiai būtų įdomu sužinot iki kiek keliat apsukas ir kokias laikot transporte važiuodami su vakarietišku traktorium nieko neprisikabinę, arba prisikabinę kokį padargą ar dar ką, kam nereikia jėgos traukt ? Kokios yra ribos, kad ir kuro kuo mažiau vartotų ir, kad varikliui būtų kuo sveikiau ? :)

Paskelbta
man atrodo pas mane nelabai veikia tas voztuvas, reikia gal plauti. Siurblys common rail, bet tai jokio skirtumo, vistiek visiems chip box deda

bemvui turetu programuotis :eusa-think:

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...