Jump to content

žiemkenčių buklė


Aloyzas

Sėjos terminų nesilaikau nes:  

482 nariai balsavo

  1. 1. Sėjos terminų nesilaikau nes:

    • Manau jie nebeatitinka nūdienos klimato sąlygų
      144
    • Tiesiog nespėju pasėti laiku
      99
    • Sėju laiku
      239


Recommended Posts

Pas mane irgi yra tokiu bet nedaug, nuo fuzariozes nepurkšta, nes nebuvo tinkamo laiko, o bet kada purkšti niekada nepasiteisina :/

Del fuzariozes grybo specifiniu savybiu ji yra viena zalingiausiu ir sunkiausiai sugaunamu ligu. Laimes dalykas ja sugauti, nes purskiant teoriskai reikia pagaut tarpsni, kai fuzariozes grybo spora dygsta zieduose. O to nustatyti ukininkams neimanoma, plius reikia akylai stebeti kvieciu zydejima. Kai pasirodo "ziedlapiai" is varpazvyniu, jau buna pervelu. Dar viena salyga, apsunkinanti fuzariozes kontrole, kad fuzarioze sukelia berots 4 skirtingos grybu rusys, kurias veikia skirtingos v.m. O koks grybas jusu laukuos sukele fuzarioze galima nustatyt tik laboratoriniu budu.

Minduksx, jei naudoji tik tebukonazola, geriau jau rinktis originala- folicur, nes der plagiato formuliacijos jo veiksmingumas atsilieka 15% plius minus. Ir dar vienas trukumas, kad tebukonazolas silpnas pries dryzlige, nebent paskutinis purskimas nuo lapu ligu buvo darytas labai nesenai, tada viskas ok.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš ir turiu skageno ir kitam lauke kitas užsisėjęs janės c2 tai mano skageno varpos didesnės, bet nežymiai.

tai matai, jis kitame lauke, reiskia tresimai ir visa kita yra kitaip. pas mane tas pats laukas visko gave vienodai. na parduot jei viskas ok dar nezadu prie tokiu kainu, bet idomumo deliai pasidarysiu tyrimus nuvezes to pacio lauko skageno ir janes.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Skagen lauke juodos varpos ( kiek suprantu kules), varpos tuscios, ar kulant nepakenks bei supirkimo punktai supirks?

Pas mane irgi tas pats su skagenu bet tik kelios pleikeles galulaukese ir tik viename lauke. Kituose laukuose gal tik pavienes varpos matesi. As galvojau kad juodlige, bent is ligu katalogu panasiausiai atrode. Gal klydau, nes varpos irgi tuscios.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...