Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Tai amnau daugaliui ukininku aktualus reikalas, girdejau kad yra chemikalu isnaikinti tas avizas, gal kas jau bandet ? :) kokios pasekmes, Pas mane bent jau yra nedaug tu avizu taciau kitais metais gali jau buti daug :(

Paskelbta
Tai amnau daugaliui ukininku aktualus reikalas, girdejau kad yra chemikalu isnaikinti tas avizas, gal kas jau bandet ? :) kokios pasekmes, Pas mane bent jau yra nedaug tu avizu taciau kitais metais gali jau buti daug :(

Yra keli budai ja naikinti, kvieciuose "puma universal" laikyti pudyma ir naudoti glifosatus, seti rapsus, zirnius, pupas ir kitas placialapes kulturas ir purksti zeleku, fokus ultra,fiuziladu, pantera. Na si piktzole per kelis metus pasidare aktuali daugeliui ukininku, iseitys dvi, naikinti, arba isiveisti zirgu :lol::lol::lol: .

Paskelbta

turiu ukininka pazystama kuris kaip tik atsirado avizos , kuriu buvo dar nedaug paeme ir pasamde moksleivius kurie isrove , beja man rudeni buvo razienose sudygusios avizos ar taip gali buti ? ir as nuopurskiau viska roundup'u , dabar nepazejau tu lauku bet jau maciau laukuose avizas :D

Paskelbta

Avizos plinta per sekla.Keciantis su kitais ukinikais ar isigyjat yra didele tikimybe ja uzkresti laukus :( . Teko girdeti kad ju plitimo pradzia Dotnuvos Projektai ir ju nesugebejimas pateikti svarios (kadangi dideli kiekiai ir mastai) seklos :icon-evil: . O kaip visad atsako pats ukininkas savo kailiu ir pinigais isleistais chemijai :D . . .

• po 2 metų...
Paskelbta

Siaip ziauriai gerai siemet pasirode naujas produktas Axial, labai ilgai galima naudoti ir veikia ir didesnes ir mazesnes avizas ir smilguoles ziauriai gerai ima, tikrai naudosim kitais metais.

• po 5 mėnesių...
Paskelbta

Kai buvau danijoj tekdavo rankom rauti tas avizas, o jei ukininkai ju nenaikindavo tai jiem gresdavo didziules baudos del to. Ir man atrodo,kad ta aviza is uzsienio ir atkeliavo pas mus, nes anksciau lyg ir nebudavo tokiu :)

Paskelbta

BAndziau axiali kaina didoka, bet man geriau suveike negu puma.

Viena kampiuka bandziau pradedant plaukiot avizom kvietukuose, netikejau bet paeme.

Kvietukai nesuregavo :D

Bet ziuriu bayeris ir syngenta budejimo rezime :lol:

• po 2 savaičių...
Paskelbta

aiskinu, puma veikia puikiai, bet....

ja reikia naudoti iki kol mieziai baigia krumytis, veliau jau nevalia, o aviza toks dalykas, kas jai paaiskins kada sudygti iki baigimo krumytis ar po jo, kai su puma purkst nebegali vat uztai ir yra axial kad purkshti iki mieziu plaukejimo kada avizos jau 99% visos sudyge. kvieciuose aviza pigiausia naikinti monitoriumi, nes jis veikia ir daugeli dviskilciu piktzoliu, ne taip kaip puma ar axial tik vienaskiltes

Paskelbta

Nesamone juk puma galima naudoti ir mieziuose iki paskutinio lapo, pats klausiau pries purskiant pasake, kad tikrai galima ir viskas buvo gerai. Ta informacija slidus dalykas cia tai tikrai viskas patikrinta

• po 2 mėnesių...
  • po 4 mėnesių...
  • po 9 metų...
Paskelbta

Prikelsiu šia tema, noriu paklausti, dabar kai tuščios avižos pridygę, ji aišku išbarstyts sėklas dirvoj. Jei po kūlimo suskusčiau su lėkštėm, neturėtų tos avižos sudygti su kitom pabirom? 

Paskelbta
Prieš 3 valandas, hellboy197 pranešimas:

Prikelsiu šia tema, noriu paklausti, dabar kai tuščios avižos pridygę, ji aišku išbarstyts sėklas dirvoj. Jei po kūlimo suskusčiau su lėkštėm, neturėtų tos avižos sudygti su kitom pabirom? 

Taip pat ir man ši problema aktuali ir galvoju ,kaip geriau būtų. Gal suskutus sudygtų, gal po to glifos ar  panašiai, bet galvoju, kad tos sėklos dar yra dirvoje ir nesudygusios ir dar jos bus, kad ir suskusiu. Dar galvoju ten sėti žieminius, nes kur žieminiai ten jos pas mane lyg ir nelabai yra, bet užtat ten smilguolės yra (ta aviža pas mane vasariniuose,  ten kelis metus iš eilės sėjau vasarinius į tą lauką, gal dėl to labiau priviso), galvoju gal sudygusi su žieminiais nušaltų tai neleistų jai taip plisti ir jos apmažėtų. Manau reiks kitais metais chemiją tobulinti ir vienų metų turbūt neužteks, ir taip pat, manau, kad nelabai tikusi mano sėjomaina.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...