Jump to content

Slidinėjimas Lietuvoje


Ukius_bulvinskis

Recommended Posts

Paieškojau per paieška ir nieko panašaus neradau, tai vat, norėjau paklaust gal kam teko išmėginti Ignalinos ir Anykščių trasas? Pernai teko pabūvoti Birštone, šiaip patiko, tik kad kalnas nedidelis, tai nučiuoži per kelias sekundes ir vėl eilėj prie keltuvo. Ir jau sakiau kad šį sykį imsiu "snowboard'a", nes su slidėm jau išmėginta, reik kažko egzotiškesnio.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

aš irgi galvoju snieglentę kitiem metam nusipirkt, bet kad gera snieglente su batais normaliai kainuoja :icon-evil:
Realiai tai nelabai apsimoka pirkti, jei neketini kiekvieną savaitgalį slidinėti, nes nuoma ne karvę kainuoja (40 Lt 5 valandom apytiksliai), tai kiek reikia valandų praslidinėti kad atsipirktų, o jei į užsienį, tai vėl bėda, reik stogo bagažinės ir tasykis visur snieglentę ar slides, jei batus tik pirksi, irgi - apkaustai gali netikti, tai aš taip primečiau kad kogero neverta pirkti, nebent jau labai dažnai lėksi slidinėti, o kai tokios žiemos pas mus tai nežinau ar verta. Kai buvo daug šalčio ir sniego tai sesija buvo pačiam įkarštį, dabar kai pasibaigė - tai lyja, ot paškudstva oras :lol:
Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

seip batai tinka visiem freestyle lentos apkaustam, tik greitumines lentos apkaustai kitokie ir ten slidziu batai eina, bet kam gi pirkti batus jei snieglentes neturi :)

mano grupiokas praeita savaitgali buvo anyksciuose tai sake normalus reikalai su sniegu, kaip ignalinoj nezinau deje

Praeitą savaitgalį tai tikiu kad buvo neblogi reikalai, nes dar šalčio buvo, ir lietus nelijo. Mes buvom suplanavę rytoj važiuot iki Ignalinos, bet kai toks oras tai baronkos skylę beliktų griaužt, sniego gal ir būtų, nes dirbtinis ne taip greitai tirpsta, bet kai už kaklo lyja, tai slidinėti malonumas menkas, o jei pasitiesi, tai tiesiai į balą :(
Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

O kas arčiau Dzūkijos gyvenat, tai jau ir Alytuj naują trasą atidarė. Yra 2 - 190 m nuolaidesnė ir 135 m. ekstremali. Ūkininkams tai ypač patogu, nes jos netoli ūkininkų turgaus. Pardavei produkciją ir gali čiuožinėti. :lol:

Kazka maisai arba ne is alytaus busi, nes trasa visai kitoje miesto puseje, o ne prie ukininku turgaus.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

palyginai tu cia kaip volga su mersu :D

slovakija tai aplamai kazkoks kosmaras, is 5 dienu tik 3 slidinet eina nes 2 dienas eilej prie keltuvo prastovi, austrija jau kitas reikalas, bet ir pinigai kiti, bet geriau jau nepagailet lt ir vaziuot ten kur niex nuotaikos negadins :)

austrijoj galima gana nebrangiai prasisukt...aisku jeigu varai i prestizinius kurortus tada tai brangu...

man jei lt pasitreniruot geriausiai ignalina...

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

taip, iki 10 vakaro, nes apsvietimas ten yra.. esu buves, tai jei eiles nera tai per tas 5 valandas na koke 50 pakilimu drasiai padarysi, jei nedaugiau, tai kur jau virs 100lt :D skipasas austrijoj dienai tiek kainuoja :D
Atsimenu pernai buvau Birštone, tai už dyką tada buvo pakilimas, kažkas ten pas juos nebuvo sutvarkyta, tai visai papigiai gavosi. Šiaip patiko tik kad kalnas galėtų būti didesnis...
Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...