nerijus2 Paskelbta Gruodžio 26, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 26, 2008 Idomu ar kas yra susikures ukio pavadinima, svedijoj suomijoj kai buvau man patiko tas kad ukininkas pasistato lenta su ukio pavadinimu prie ivaziavimo, noreciau ir as bet neisivaizduoju kaip ta pavadinima geresni sugalvot Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Raimisx Paskelbta Gruodžio 26, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 26, 2008 yra. maciau prie kryzkalnio... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
phonetix Paskelbta Gruodžio 26, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 26, 2008 kaiptik sianakt galvojau sita tema (nemiga kankino) apie ukio pavadinima, bet nieko doro ir nesugalvojau. nepavadinsi ukio john's farm, amerikoj tiktu, bet lietuvoj... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Algis... Paskelbta Gruodžio 27, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 27, 2008 Idomu ar kas yra susikures ukio pavadinima, svedijoj suomijoj kai buvau man patiko tas kad ukininkas pasistato lenta su ukio pavadinimu prie ivaziavimo, noreciau ir as bet neisivaizduoju kaip ta pavadinima geresni sugalvot Na tai ir pavadink ji Nerjaus2 ukiu . Fantazujai ribu nera. Gali vardu, pavarde, vardu skiemenim ir t.t. Kiek Lietuvoj visokiu firmu pavadinimu net istart sunku buna. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mindaugas.. Paskelbta Gruodžio 27, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 27, 2008 pawadinkit ''AGROfarm" Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
swe Paskelbta Gruodžio 27, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 27, 2008 Idomu ar kas yra susikures ukio pavadinima, svedijoj suomijoj kai buvau man patiko tas kad ukininkas pasistato lenta su ukio pavadinimu prie ivaziavimo, noreciau ir as bet neisivaizduoju kaip ta pavadinima geresni sugalvot kadangi tu kiek zinau is dalie ekologs ir is kitos dalies kiaules augini tai siulau: "nekalta kiaulystė" seip sove i galva toks baeris, jauciu nieks nepamirstu pavadinimo o seip tai tik kvailas pasiulymas Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
nerijus2 Paskelbta Gruodžio 27, 2008 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 27, 2008 na manau ukio pavadinimas turetu but susijas su vietove ar pn. kadangi as ne is bajoru gimines tai nera is kur(amziu gludumos) paimt pradzia, reikia pradet nuo 0, su ekologija neaisku kaip bus ateity, kiaules vel toks subtilus padaras, taip kad reiktu azkaip susiet su vietove, negi nieks neduoda savo ukiam pavadinimu? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
voras Paskelbta Gruodžio 27, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 27, 2008 kad ne su bajorais susietas tai sakyciau privalumas, nebuvo jau jie tokie nekalti tie lietuvos bajorai ..... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
swe Paskelbta Gruodžio 27, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 27, 2008 ka zinau, man tai pvz, ir pavarde kai buna gerai skamba, kaip mano "Petraicio ukis" bene blogai? petraitis yra dabar reikia sakyti Vardenio Pavardenio ukis, beje sitas variantas mano manymu irgi visai normalus nereikia cia jokiu imantrybiu manau. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Neider Paskelbta Gruodžio 29, 2008 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 29, 2008 Idomu ar kas yra susikures ukio pavadinima, svedijoj suomijoj kai buvau man patiko tas kad ukininkas pasistato lenta su ukio pavadinimu prie ivaziavimo, noreciau ir as bet neisivaizduoju kaip ta pavadinima geresni sugalvot Pavadinimas tiktu " Ekobankrotas" o jei rimtai tai vardo raide ir pavarde, viskas lietuviskai ir visiskai gerai skamba. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ricardaas Paskelbta Sausio 30, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 30, 2010 Paredagavau temą iš "Ūkio pavadinimas" į "Ūkio pavadinimas,logotipas ir herbas". Gal kas esate sukūrę savo ūkio herbą arba logotipą Būtų įdomu pamatyti. Pvz. aš vieno žinomo ūkininko radau beklaidžiodamas interneto platybėse: http://www.grilis.com/docs/strVaiteliuUkis.html Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vaidasj Paskelbta Sausio 30, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 30, 2010 Tai kad jau labai liudnas tas jautukas Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Kowboy Paskelbta Sausio 30, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 30, 2010 Va tikrai idomi tema, ir mintyse taipogi laikas nuo laiko sukasi mintis apie stendą prie ivažiavim į ūkį... Tik man kažkaip pavardę į ūkio logotipą dėti banalu atrodo... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
arunis Paskelbta Sausio 30, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 30, 2010 Tai kad jau labai liudnas tas jautukas o tu laba laimingas butum zinodamas, kad neuzilgo busi papjautas Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vaidasj Paskelbta Sausio 30, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 30, 2010 Tai kad jau labai liudnas tas jautukas o tu laba laimingas butum zinodamas, kad neuzilgo busi papjautas Nu as dar bandyciau atsidziaugti paskutines dienas Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti